推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-17 19:52 發表 今日知左唔係花,咁九成九係梅
花仲煩啦,梅一期二期都易搞,師兄快D去醫,祝早日康復

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-30 22:52 發表 自己注意一下,冷凍要睇乜地方,有D地方腫好耐。
師兄,請教一下。我今日做完冷凍第2日,乜感覺都冇,唔痕唔痛又唔腫。係唔係冇效呢?

我勁擔心整唔甩D花,有兩處又大又厚,衣家好擔心呀,有冇師兄師姊可以指點一下我呀?求救!!

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-8 17:33 發表 師兄,dr話我唔係花,但我而家又好驚自己係...你開頭係點嫁?我j頭有d好唔明顯既一粒粒,dr ho話係腺體,我好想信佢,但我過唔到自己果關去信...仲有一粒,一個月啦,都整唔走...
我覺得你應該信 Dr Ho ,老實講,佢咁多年來見過咁多我地呢D病人,真係多過我同你打飛機鵀蜈が捸A係唔係?

引用:
原帖由 siukong 於 2013-4-8 01:08 發表 心理質數真係好緊要,不過講就易,我自己都做唔到我都好唔開心
我都係咁話,明知自己俾自己太大壓力同埋放開心情可以提升免疫力,但係每次見到D花又番發或者長大左真係又 down 番,我自己都做唔倒放鬆。

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-5-7 13:13 發表 我而家病毒應該未清除!如在家中共用廁所板可以嗎?
我都有用廁板,小心D唔好俾JJ 碰到廁板,我屋企人幾個月都冇事。但是點都多要非常小心。

若是肛門或者肛內有花用廁板就更加要小花,如有錯誤其他 ching 請指正。

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-3-26 20:35 發表 唔好灰心, 我都試過半年後再翻發, 而且我醫左成5年, 所以你已經好好了, 只要努力一定ok既, 其實以好左半年後再發, 只要唔煙酒應該快會好翻既, 所以唔洗話同女朋友分手, 最多用套, 但當然要唔好翻發時, 所以先去做 ...
Stanley 師兄,我睇左6XX頁你 case , 好佩服你好番2年仍回來鼓勵我]D新人,冇幾個會咁有 heart 咁做。

非常感激你,祝你永遠身體健康,心想事成

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-8 20:43 發表 我覺得你應該信 Dr Ho ,老實講,佢咁多年來見過咁多我地呢D病人,真係多過我同你打飛機鵀蜈が捸A係唔係?
你講法的確無錯,但我係信唔過自己。我就係一撻撻白色,但要扯緊佢先會見到類似一粒野咁Dr ho話係腺體,但無啦啦又點會腺體增生,仲要成個龜頭都係?佢係好似一層一層咁,唔知師兄既花係點,我果d完全無傷口另外就仲有一粒,明顯既,但果粒驗左花同梅都negative...但茶左2隻膏都消唔到..梅我唔知係米我未到三個月所以個result唔準,花我就怕係因為我當初一發現時去政府顯,佢初步睇好hea地就話我花,之後我茶左2次藥水,俾佢那爛左d皮先再去驗,我問dr會唔會影響結果,佢話唔會,但其實我好怕會

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-8 20:16 發表 SuperdownDr ho 話唔係,如果你唔放心,睇多果醫生搵陣D
除左dr ho, 真係唔知邊個信得過,就好似你咁,你都試左咁多個比人呃左咁多次...

回復 15383# 的帖子

師兄,

希望你指點下我,我 post 左D問題。

另外你所指9個月不停出,請問你每隔幾耐去冷凍一次?去 dr ho 度?

引用:
原帖由 strange 於 2012-5-7 23:50 發表 師兄, 如果你只是曾經只有這單一次接觸, 以前沒去玩過, 根本無需要擔心會染上任何性病!小姐只接觸過你JJ,冇打飛機, 肯定不會染上任何性病.就算毛巾有污穢!
師兄,

希望你指點下我,我 post 左D問題。

另外你所指9個月不停出,請問你每隔幾耐去冷凍一次?去 dr ho 度?

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-9 15:34 發表 師兄,希望你指點下我,我 post 左D問題。另外你所指9個月不停出,請問你每隔幾耐去冷凍一次?去 dr ho 度?
今日自己 check 下,見到有D冇咁厚冇咁大麊寣A白色部份已經甩左焦,下面塊肉又紅又紫,冇左塊皮,好恐怖下,師兄師姊們請敎一下D肉位置會唔會生番好架果D皮膚?

還有,衣家應唔應該開始鰝GD肉位茶DR Ho 俾我果D消炎藥膏呢?

救命呀

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-9 16:07 發表 今日自己 check 下,見到有D冇咁厚冇咁大麊寣A白色部份已經甩左焦,下面塊肉又紅又紫,冇左塊皮,好恐怖下,師兄師姊們請敎一下D肉位置會唔會生番好架果D皮膚?還有,衣家應唔應該開始鰝GD肉位茶DR Ho  ...
如果有發炎要搽消炎薬。傷口好番要去復疹。
請問你當初水珠是白色的?滑還是不光滑?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-8 21:53 發表 你講法的確無錯,但我係信唔過自己。我就係一撻撻白色,但要扯緊佢先會見到類似一粒野咁Dr ho話係腺體,但無啦啦又點會腺體增生,仲要成個龜頭都係?佢係好似一層一層咁,唔知師兄既花係點,我果d完全無傷口另外就仲 ...
如果驗過應該準。觀察三過月無就無了。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-9 23:10 發表 如果有發炎要搽消炎薬。傷口好番要去復疹。請問你的當初水珠是白色的?滑還是不光滑?
多謝Byestar 揩點,我的水珠當初是淺灰色水㸃,一㸃㸃不平坦之後看一般人一樣微微凸高長大,水珠開始是光滑的。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-9 23:10 發表 如果有發炎要搽消炎薬。傷口好番要去復疹。請問你當初水珠是白色的?滑還是不光滑?
因D花有大有細有厚有不厚,有D細同不厚龠}始離肉,變成一焦皮很軟,有D仲自己甩左,沖水時見倒,該位置下面D用係鮮紅色的,好恐怖,開始鰝GD紅肉上茶一層醫生俾黈曭〡纂A正確否?

相關搜索目錄:

我無你睇得甘多  我中之後一直都留意呢度  有睇....不過依家先回POST.............

發現至今都系2個月....個半月去油記醫....多得佢唔少   傳染左去包皮位....佢地仲話唔系  上左DR.HO到 佢話傳左去...跟住做左冷凍  都系7-8粒 有幾粒連埋一舊...OK厚  做完唔洗一星期甩哂...一星期足就完全無哂..比DR 預期快一星期....因為佢話厚果粒要2星期....  跟住見到有損口....KEEP 查藥....點 知一星期多 少少 就發現 有粒新...都系舊位....之後 仲衰  野開左..生多2粒.... 一日都難捱.... 跟住 包皮位果D 原來冷凍唔死..傳染返去J果度.... 依家有5粒 .....一日變化已經好大........... 我一發現  2日已經即刻BOOK左 DR HO...  但都要等一星期  好想快D睇  但冷凍真系好痛....

想問下 好返既/病發緊 C兄    我既情況  其實系唔系   仲系超級易復發期.........  睇你地D POST話  頭3個月 系勁易復發  即系我冷凍完 之後 1-2日即出 都系正常?? 即系我起碼要等到 下個月  滿 3個月  先開始 慢慢 少D復發???  最怕系新位 出  ...... 我已經一直KEEP住身體好......運動就經常做....一星期幾日...1點左右休息.....生果一定食啦.......

加上我唔洗返工........無咩限制   甘其實我甘樣做....頭3個月  復發易  都系正常??

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-10 12:32 發表 我無你睇得甘多  我中之後一直都留意呢度  有睇....不過依家先回POST.............發現至今都系2個月....個半月去油記醫....多得佢唔少   傳染左去包皮位....佢地仲話唔系  上左DR.HO到 佢話傳左去...跟住做左冷 ...
師兄,我都有問過 Dr Ho , 如果呢段期間有新麊囓X,

佢話都係要等到D傷口好番先可進行

唉,呢度D師兄同前輩都冇再薄A我地呢D新仔真係好迷惘

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-10 15:47 發表
唉,呢度D師兄同前輩都冇再薄A我地呢D新仔真係好迷惘
其實唔黎  代表 佢地好返哂  都系一種支持既  起碼有得醫...有例子證明好得返.....至於根唔根治既問題  呢個字眼  對我地心理壓力影響好大   我都系 1-2日就大得好快......我D傷 口 其實都 仲有少少 我估到 見DR.果日應該埋返既 但已經唔等得 佢一生就幾粒........  其實時間真系好長......... 我估大部份人 捱到半年無出 都可以放心....   我睇前面D POST.....  但系日後  好怕傳染到比女友

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-9 23:14 發表 如果驗過應該準。觀察三過月無就無了。
花係局部,你驗左一個位唔代表第二個位唔係 所以我諗住貪心d下次叫dr成個龜頭都掃dna, 希望得到最想要既結果

最近兩日開始感冒,有少少好少喉嚨痛,仲有d熱個人,好驚係開始黎料既先兆

梅呢,就唉,要三個月先準,真係好辛苦。

而家好似渡日如年咁,日日同女朋友出街都要睇住佢個咀睇下有冇異樣。呢種生活好辛苦。

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-10 12:32 發表 我無你睇得甘多  我中之後一直都留意呢度  有睇....不過依家先回POST.............發現至今都系2個月....個半月去油記醫....多得佢唔少   傳染左去包皮位....佢地仲話唔系  上左DR.HO到 佢話傳左去...跟住做左冷 ...
師兄你覺得自己中招果次sex同你真係發現生左野隔左幾耐?油記真係害人不淺,政府既真係信唔過

聽師兄講好似生得好快,一日已經變左好多咁,我果d不明物好慢好淺

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-10 15:47 發表 唉,呢度D師兄同前輩都冇再薄A我地呢D新仔真係好迷惘
一代接一代啦 而家好少人仲玩科林,手機group太流行

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-10 18:36 發表

師兄你覺得自己中招果次sex同你真係發現生左野隔左幾耐?油記真係害人不淺,政府既真係信唔過

聽師兄講好似生得好快,一日已經變左好多咁,我果d不明物好慢好淺
最後一次  距離發現 有 3星期....   再之前  就系 12年 年尾... 都有3個月......    最後一次  我都未驗 A / 梅  聽好多人講 中招機會 不大  總之  唔好再去叫雞就得

人人唔同...我就比較快.....不過佢一生到差唔多就會定左...但唔理就好大獲..... 因為我系油記醫 一個半月 已經 變為好大粒

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-10 18:38 發表

一代接一代啦 而家好少人仲玩科林,手機group太流行
呢D野唔好接最好囉.........希望 D 嫖客 睇到....帶套中招既字眼....唔系講玩.....

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-10 19:07 發表 最後一次  距離發現 有 3星期....   再之前  就系 12年 年尾... 都有3個月......    最後一次  我都未驗 A / 梅  聽好多人講 中招機會 不大  總之  唔好再去叫雞就得人人唔同...我就比較快.....不過佢一生到 ...
PM 左你呀師兄

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。