推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-16 20:19 發表 多左粒什麼?
頭位多左粒同上次一樣既野,都係睇多次dr ho好d...唉

去政府驗唔使錢但三星期,我都仲等緊份梅...好心急早知星期六驗埋

想問下,其實中梅定中花手尾長d? 中梅係米食十五至三十日抗生素就會好返?

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-17 09:38 發表
想問下,其實中梅定中花手尾長d? 中梅係米食十五至三十日抗生素就會好返?
一定花手尾長

4個月後仲有1針

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-4-17 19:46 發表 一定花手尾長
今日知左唔係花,咁九成九係梅

回復 16652# 的帖子

你諗多左, 依加唔係傷風感冒, 冇咁易中梅, 放鬆下心情等報告一定冇事

引用:
原帖由 godblessme 於 2013-4-18 07:37 發表 你諗多左, 依加唔係傷風感冒, 冇咁易中梅, 放鬆下心情等報告一定冇事
我知今次劫數難逃嫁啦,如果我女朋友無表徵,或者我會仲有一絲希望,但我見佢個唇有d野

其實一開始我就估自己係中梅,如果二星期前我就去搵dr ho驗,根本唔係擔心多左咁多野,各位手足如果真係有事,去政府唔係唔得,但真係預佢hea 你仲有白眼你。最後浪費自己時間。講真果陣驗到而家都差唔多食完一個Treatment啦,有d錢無謂慳。

而家最最最擔心都係女朋友。各位師兄,梅係米食完藥就完全好返?會唔會好似花咁翻發或潛伏?

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-16 22:46 發表

頭位多左粒同上次一樣既野,都係睇多次dr ho好d...唉

去政府驗唔使錢但三星期,我都仲等緊份梅...好心急早知星期六驗埋
去政府驗咩要三星期? 乜唔係可以15分鐘驗哂AIDS同梅咩?

回復 16654# 的帖子

你再講一次你同你女友D病徵同病發時間黎聽下, 睇下邊到似梅

引用:
原帖由 godblessme 於 2013-4-19 01:51 發表 你再講一次你同你女友D病徵同病發時間黎聽下, 睇下邊到似梅
我下體龜頭生左一粒同疳好似既野,但無爛無血乜都冇...最近生多左一粒好淺既,唔留心睇係睇唔到既,果陣做醋酸test話我陽性但hpv話我陰性,所以粒野應該係疣但唔係花。同埋我見好似有研究話中左梅初期性慾會大增,我有一排真係日日都想出火咁。

至於女朋友就個咀有d 白色圓狀咁既物體,我唔知係米唇皮黎,但我見好似長期係到,另外好似有d血咁,就好似爛左咀皮咁

回復 16657# 的帖子

有幾大粒, 疳係無痛潰傷 唔痛但傷口好核突, (多左一粒好淺既,唔留心睇係睇唔到)<<<呢D唔算LA, 醋酸test係好唔準, 冇咩醫生會用, 政府D 9流免費野就難講, 你睇DR HO 有冇話佢聽你驚中梅佢點講? 咀皮爛好常見, 我個friend 個咀D皮 365日都爛爛地 同梅冇關係, 梅有一個月後驗就知, 好準, 驚就拿拿林驗, 我話你99%冇

引用:
原帖由 godblessme 於 2013-4-19 05:24 發表 有幾大粒, 疳係無痛潰傷 唔痛但傷口好核突, (多左一粒好淺既,唔留心睇係睇唔到)
粒野都幾大粒,但都好多謝師兄解答我,希望真係無,今日bk jor dr ho, 去問清楚...希望承你貴言

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-19 10:22 發表 粒野都幾大粒,但都好多謝師兄解答我,希望真係無,今日bk jor dr ho, 去問清楚...希望承你貴言
師兄可以講下你玩完幾耐岀病徵嗎?thxx

引用:
原帖由 色未頭上 於 2013-4-19 11:26 發表 師兄可以講下你玩完幾耐岀病徵嗎?thxx
應該二個星期左右

Dr ho話唔似,抽血驗埋先

多謝咁多位師兄幫手。

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-19 13:01 發表
Dr ho話唔似,抽血驗埋先

多謝咁多位師兄幫手。
請問師兄睇DR.HO 加 驗埋幾多錢?
會驗到邊幾種?

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-19 13:01 發表 Dr ho話唔似,抽血驗埋先多謝咁多位師兄幫手。
Dr 話唔似應該唔係。

其實中邊隻會喉嚨痛好耐..........我痛左足足兩個星期
睇左耳鼻喉 食哂消炎都無咩用....

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-19 23:11 發表 Dr 話唔似應該唔係。
希望真係唔係, 多謝師兄,師兄個b都一定會吉人天相

Hpv 七舊,梅一舊,診金一次五舊

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-19 04:27 發表 我下體龜頭生左一粒同疳好似既野,但無爛無血乜都冇...最近生多左一粒好淺既,唔留心睇係睇唔到既,果陣做醋酸test話我陽性但hpv話我陰性,所以粒野應該係疣但唔係花。同埋我見好似有研究話中左梅初期性慾會大增, ...
梅吾易中、中左都好易好、只係抗生素就ok 因為係細菌吾係病毒、而且吾會翻發只要完成全個療程就ok; 危險係因為第一期只有少傷口好易吾發覺、而且好快自己會好翻、甘就大鑊了!因為二期完全無徵。到再有事已經係三期、大部份人去醫都己經係這期(從衛生處報告)梅最大鑊係會死、又會全身腐爛而且己出現病徵醫返好都吾會退。但幸運係現在幾時都有得醫吾同a

尋日食飯飲左兩大杯啤酒但今次無二手煙、希望花花你不要再來了

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-4-20 11:20 發表 尋日食飯飲左兩大杯啤酒但今次無二手煙、希望花花你不要再來了
師兄平時有注意健康,翻發機會一定會細d既

相關搜索目錄: 啤酒

各位師兄, 我是新黎的
我應該生左花同睇左幾次家庭醫生, 不過醫極都唔好
想大家介紹DR HO CONTACT 比我等我去醫好佢
THXTHXTHCTHX

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-4-20 11:20 發表 尋日食飯飲左兩大杯啤酒但今次無二手煙、希望花花你不要再來了
飲食應該沒有很大影響。

相關搜索目錄: 飲食 啤酒

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-21 18:54 發表 飲食應該沒有很大影響。
煙酒對自身抵抗力有影響從而影響花翻發既機會。呢個係我追呢到post幾百頁前d人講...

聽日希望出到report,希望negative...我女朋友個咀又無左野

相關搜索目錄: 飲食

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。