推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-10 19:07 發表 最後一次  距離發現 有 3星期....   再之前  就系 12年 年尾... 都有3個月......    最後一次  我都未驗 A / 梅  聽好多人講 中招機會 不大  總之  唔好再去叫雞就得人人唔同...我就比較快.....不過佢一生到 ...
我離發現第一粒到而家有五個星期,如果會中招應該係三月中到三月尾果次...

D野就好似停曬咁,無大又無細,唔知想點,原本果粒依然係咁,則邊多左一撻白白地,扯行就再見d 3mmx3mm 左右既粒體...為數不少,唔知咩黎...我同你唔同係我果d好似唔識生咁...我都唔知中左乜..唉

請問各位師兄, 根據你地既經驗/認知, 事後7個月都見唔到明顯病癥, 做過兩次HPV test (一次下面, 一次口腔) 都係negative, 咁感染hpv既機會率仲高嗎? 係咪感染左就通常會生? 謝謝...

引用:
原帖由 peterchan2012 於 2013-5-10 22:29 發表
請問各位師兄, 根據你地既經驗/認知, 事後7個月都見唔到明顯病癥, 做過兩次HPV test (一次下面, 一次口腔) 都係negative, 咁感染hpv既機會率仲高嗎? 係咪感染左就通常會生? 謝謝...
HPV 好多種....但你 口 同  下面  無 代表 無受感染

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-10 08:12 發表 因D花有大有細有厚有不厚,有D細同不厚龠}始離肉,變成一焦皮很軟,有D仲自己甩左,沖水時見倒,該位置下面D用係鮮紅色的,好恐怖,開始鰝GD紅肉上茶一層醫生俾黈曭〡纂A正確否?
可以開始搽,但是如果搽了兩星期左右都有發炎就要去見醫生,可能隻薬唔得。
請問D花之前係咪大得很快?

相關搜索目錄:

各位師兄

我星期一發現自己陰莖到生左三粒好細粒既野, 自己知道係瀨左野了
之後第二日就即刻去左衛生科到睇, 醫生話我生左珍珠疣, 之後醫生話一陣有個職員講解個病況喇
個男職員話係性病疣,(俗稱椰菜花), 之後就去左搽藥水, 搽完之後痛左一陣就唔同, 但依家都好擔心
明天又約左睇專科醫生, 不過驚醫得唔好, 請問有冇師兄有好介紹可以 pm 我,
睇左某些師兄講 mk 惠豐中心 dr. ho 好好!!請各位師兄pm 一下小弟
唉, 經過今次, 我以後都唔去玩喇!!!!

想問下口花係點既?生係個唇會點?白左一撻?會明顯突出一粒野?

引用:
原帖由 xtim 於 2013-5-10 23:16 發表 各位師兄我星期一發現自己陰莖到生左三粒好細粒既野, 自己知道係瀨左野了之後第二日就即刻去左衛生科到睇, 醫生話我生左珍珠疣, 之後醫生話一陣有個職員講解個病況喇個男職員話係性病疣,(俗稱椰菜花), 之後就 ...
你去髐Q五樓睇鬙,如果你無不安全性行為機會不大。

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-5-7 13:13 發表 我而家病毒應該未清除!如在家中共用廁所板可以嗎?
始終不是直接接觸,用一點消毒薬水清潔下可以了。

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-10 23:22 發表 想問下口花係點既?生係個唇會點?白左一撻?會明顯突出一粒野?
我想無人識答,要問醫生了。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-10 23:38 發表
你去髐Q五樓睇鬙,如果你無不安全性行為機會不大。
我book唔到, 但聽日睇dr. lau 係佐敦個邊個個
好耐之前依度有位師兄都講過下, 唔知好唔好
聽日睇左先算, 但諗住聽日即book 十五樓個個.

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-10 23:42 發表 我想無人識答,要問醫生了。
已bk星期三

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-9 23:14 發表 如果驗過應該準。觀察三過月無就無了。
不!頭三個月係最易、之後一年內都可能復發!

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-10 08:12 發表 因D花有大有細有厚有不厚,有D細同不厚龠}始離肉,變成一焦皮很軟,有D仲自己甩左,沖水時見倒,該位置下面D用係鮮紅色的,好恐怖,開始鰝GD紅肉上茶一層醫生俾黈曭〡纂A正確否?
做完冷涷己經可以搽、藥既作用係防發炎、所以凍完就已經可以搽

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-8 13:33 發表 我的經歷如下:-12/2012 發現包皮內和J頭有兩點灰色水珠,不平坦,當時唔知係乜12/2012 上網睇資料,好N驚。急病亂投醫,做左水魚去左旺角王X飛中醫,一睇話係花,初發。騙左2400,一星期藥,每日兩包中醫粉 ...
嘩!吾信西醫信黃六、連政府都吾去重想自己亂買藥就得?可怕!

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-10 12:32 發表 我無你睇得甘多  我中之後一直都留意呢度  有睇....不過依家先回POST.............發現至今都系2個月....個半月去油記醫....多得佢唔少   傳染左去包皮位....佢地仲話唔系  上左DR.HO到 佢話傳左去...跟住做左冷 ...
吾係頭三個月、係每次做完冷凍後三個月、每次從新起期、小弟之前分享過小弟第一次發現一粒即做二個月後返發、第二次做完三個月後返發、第三次至今一個多月、每次翻發都因去k 吸了二手煙、dr 話酒有影響但不大、煙卻死梗、現在只有小小發炎己不痛了、大家要努力、記住花只係皮膚病吾會死人而且總會醫好只係快慢人人不同

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-5-11 00:36 發表

不!頭三個月係最易、之後一年內都可能復發!
哦 即系我頭3個月 復發 甘易  其實系正常既...過左3個月 之後 復發 唔會甘密???

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-10 15:45 發表 師兄,我都有問過 Dr Ho , 如果呢段期間有新麊囓X,佢話都係要等到D傷口好番先可進行
如之前有師兄講舊傷口未好再做可能更會發炎到時野到更開、俾個數字你吾好驚、做冷凍平均復發率係35-65 即係大約只有一半機會好、或者你甘想完本有8粒做一次可能得返4粒再做一次得2粒、如果幻想一次就可以得吾係無但少羅、有定心野準備比每次失望好、但謹記花係一定可以好的、等如暗瘡有人快好有人不斷出但總有停止之日、努力!

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-5-11 00:58 發表 如之前有師兄講舊傷口未好再做可能更會發炎到時野到更開、俾個數字你吾好驚、做冷凍平均復發率係35-65 即係大約只有一半機會好、或者你甘想完本有8粒做一次可能得返4粒再做一次得2粒、如果幻想一次就可以得吾係無但少 ...
多謝師兄指點,今日 check 過自己JJ,細果D已經甩掉,最大果塊甩左兩小塊,從中間甩出薄A因疣做完激光發白凸起,好似富士山咁,中間甩左有個洞,洞內D肉血紅色,唉

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-11 08:54 發表 多謝師兄指點,今日 check 過自己JJ,細果D已經甩掉,最大果塊甩左兩小塊,從中間甩出薄A因疣做完激光發白凸起,好似富士山咁,中間甩左有個洞,洞內D肉血紅色,唉
Sorry 打錯字,做完冷凍,唔係做激光

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-5-11 00:41 發表 嘩!吾信西醫信黃六、連政府都吾去重想自己亂買藥就得?可怕!
唉,知錯了,我無知所致

引用:
原帖由 xtim 於 2013-5-10 23:16 發表 各位師兄我星期一發現自己陰莖到生左三粒好細粒既野, 自己知道係瀨左野了之後第二日就即刻去左衛生科到睇, 醫生話我生左珍珠疣, 之後醫生話一陣有個職員講解個病況喇個男職員話係性病疣,(俗稱椰菜花), 之後就 ...
唔好信政府,上15F啦快D

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-5-11 00:58 發表 如之前有師兄講舊傷口未好再做可能更會發炎到時野到更開、俾個數字你吾好驚、做冷凍平均復發率係35-65 即係大約只有一半機會好、或者你甘想完本有8粒做一次可能得返4粒再做一次得2粒、如果幻想一次就可以得吾係無但少 ...
要做多最少幾次我已經有心理準備了,謝謝Joke2012 師兄關心和提點,因我個 case 誤診和自己搞野開左都3,4個月。衣家才鰣茪j海度來到呢個 fourm 度看以前D師兄例如 Tony1,伙記和 Stanleysex 一D前輩用痛苦,金錢和經驗給我們新人鴭燈,現在只有耐心D15F俾 Dr Ho 處理,生死由天定了。

引用:
Joke2012 師兄,

你以前都係中花?共處理左幾耐?好番了嗎?可否說說你的情況和過程?給我一點動力捱過我現在這段最黑暗鴾擗l。唉,有時真係唔知會唔會得番,我指菜花呢D病

跪謝

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-11 10:12 發表 Joke2012 師兄,你以前都係中花?共處理左幾耐?好番了嗎?可否說說你的情況和過程?給我一點動力捱過我現在這段最黑暗鴾擗l。唉,有時真係唔知會唔會得番,我指菜花呢D病跪謝
唔知會唔好得番

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-11 10:13 發表 唔知會唔好得番
星期二上左 Dr Ho 到做冷凍,今日星期六,有D厚麍苭禰憧洁A發白,都唔知會唔會甩?

超擔心,有冇師兄分享下你地儭g驗,謝謝啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。