推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-20 20:40 發表 濕疣同乾疣有唔同?
有些是尖出來,濕疣是扁平灰白色

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-21 00:07 發表 我成塊甩 我未試過一粒粒甩.........結焦一塊甩
你最大果粒疣結焦一般做完冷凍後幾多日?

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-21 09:23 發表 有些是尖出來,濕疣是扁平灰白色
可以影相俾我睇下嗎,bk左第二個要月尾先有得睇

政府驗hiv係唔係最準? 我2012係基佥會驗过快速 。 上星期鄖櫱又驗过。馬史唔馬史再M一間再驗对上玩係07年

引用:
原帖由 yyhill2013 於 2013-5-21 11:09 發表 政府驗hiv係唔係最準? 我2012係基佥會驗过快速 。 上星期鄖櫱又驗过。馬史唔馬史再M一間再驗对上玩係07年
我上個月去政府抽血驗過,免費,應該準確的。大約兩星期會有結果,有事先會 call 你,冇事唔會 call 你

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-21 09:23 發表 有些是尖出來,濕疣是扁平灰白色
我果D未睇清楚就俾Dr冷凍

收到Dr. Fong既RNA報告, negative,
希望黎緊既檢查全部都係好消息, 吉人天相啦

引用:
原帖由 kav9 於 2013-5-21 20:04 發表 收到Dr. Fong既RNA報告, negative,希望黎緊既檢查全部都係好消息, 吉人天相啦
你個case應該問題不大。

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-20 13:32 發表 濕疣好煩謘A我果D係濕疣。你唔係尖疣乾身咩?我有個朋友,佢係尖疣乾身果種。佢3月份用兩次 wartec 甩左,醫生都唔洗睇,冇复發,好左成個月,好幸運
但病毒會不會在皮膚內,無清得咁深入?

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-21 20:13 發表
你個case應該問題不大。
但願如此啦,
除此以外, 也感謝各位師兄支持,
也希望各位平安喜樂, 身體健康

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-20 13:32 發表

濕疣好煩謘A我果D係濕疣。你唔係尖疣乾身咩?我有個朋友,佢係尖疣乾身果種。佢3月份用兩次 wartec 甩左,醫生都唔洗睇,冇复發,好左成個月,好幸運
但你朋友唔去睇醫生??
檢查下都好d喎

有冇人身上會成日出囍n似比野咬咁既紅疹

呢排手手腳腳都出好多...但唔係比野咬

無端端又出幾粒

引用:
原帖由 114330 於 2013-5-21 21:51 發表 有冇人身上會成日出囍n似比野咬咁既紅疹呢排手手腳腳都出好多...但唔係比野咬 無端端又出幾粒
好難了解你是什麼問題,可能只是皮膚敏感。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-21 20:37 發表 但病毒會不會在皮膚內,無清得咁深入?
佢話冇复發,可能佢抵抗力好,佢有食煙的。佢做工程的,有時接唔倒工程時佢唔洗開工期間,佢埜o好足時間。

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 xtim 於 2013-5-21 21:27 發表 但你朋友唔去睇醫生??檢查下都好d喎
我有勸過去,佢話成個月冇事唔洗喎,我都只係網上認識佢,我盡左力。

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-21 22:01 發表 佢話冇复發,可能佢抵抗力好,佢有食煙的。佢做工程的,有時接唔倒工程時佢唔洗開工期間,佢埜o好足時間。
Eric兄,你情況好些沒有?

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-21 21:58 發表
好難了解你是什麼問題,可能只是皮膚敏感。
我無確診任何野  仲係潛伏期  (岩岩兩個月)   

只係睇過一次DRHO

當時我喉嚨一直痛   c底仲生左幾粒水泡   佢話只係普通感染   

而我下體既只係普通腺體    仲好肯定唔係性病   

仲叫我唔洗特別哂錢去驗

到而家我喉嚨都一直痛緊   c底水泡仲係度

仲要加埋身,手,腳都經常出紅疹

到底我有冇需要驗下呢.....仲係學生...全套驗真係無可能

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-21 22:17 發表 Eric兄,你情況好些沒有?
Bye star 兄,多謝關心,做左第三次冷凍,之前最大最厚果塊7成甩左,未甩果3成又長大長厚,其他細粒都有D复發,我會 keep 左 update .

沒完沒了,唉

引用:
原帖由 114330 於 2013-5-21 22:20 發表 我無確診任何野  仲係潛伏期  (岩岩兩個月)   只係睇過一次DRHO當時我喉嚨一直痛   c底仲生左幾粒水泡   佢話只係普通感染   而我下體既只係普通腺體    仲好肯定唔係性病    仲叫我唔洗特別哂錢 ...
我同你一樣, 呢排都係好多蚊爛咁。

你講既同我一模一樣

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-22 01:19 發表 我同你一樣, 呢排都係好多蚊爛咁。你講既同我一模一樣
但應該唔係紅疹,會腫起,似俾野咬果隻

引用:
原帖由 114330 於 2013-5-21 22:20 發表

我無確診任何野  仲係潛伏期  (岩岩兩個月)   

只係睇過一次DRHO

當時我喉嚨一直痛   c底仲生左幾粒水泡   佢話只係普通感染   

而我下體既只係普通腺體    仲好肯定唔係性病   

仲叫我唔洗特別哂錢 ...
你去得搵DR.HO 即系代表相信佢  

但你去到之後 人地甘講 你又唔信  甘你做咩去搵佢?

我唔知你之前玩過咩  可能你用利搞人地...如果唔系做咩果度會生野...同埋你所謂既水泡  只會系HSV   唔會系 HPV

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-22 12:15 發表 你去得搵DR.HO 即系代表相信佢  但你去到之後 人地甘講 你又唔信  甘你做咩去搵佢?我唔知你之前玩過咩  可能你用利搞人地...如果唔系做咩果度會生野...同埋你所謂既水泡  只會系HSV   唔會系 HPV
我當然相信佢...佢當時開左抗炎藥 抗過濾性病毒藥同抗真菌藥  食完幾日都仲係咁

加上我唔知會唔會係睇佢既時候未出  

Btw我無用利搞....只係lam過佢條頸
佢幫我用手出only...

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-22 01:20 發表 但應該唔係紅疹,會腫起,似俾野咬果隻
我有瓥ㄚY

引用:
原帖由 114330 於 2013-5-22 14:08 發表
我當然相信佢...佢當時開左抗炎藥 抗過濾性病毒藥同抗真菌藥  食完幾日都仲係咁

加上我唔知會唔會係睇佢既時候未出  

Btw我無用利搞....只係lam過佢條頸
佢幫我用手出only...
我唔覺得甘樣有性病........  只系你做左衰野  心虛而形成

驚就唔洗驚...睇DR HO  就得........又唔系D咩問題.... 唔系 HIV  HPV HSV 已經好好....其他起碼有得根冶

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-22 16:41 發表

我唔覺得甘樣有性病........  只系你做左衰野  心虛而形成

驚就唔洗驚...睇DR HO  就得........又唔系D咩問題.... 唔系 HIV  HPV HSV 已經好好....其他起碼有得根冶
我睇左四次都淆,佢一次當然淆,但我覺得最近我開始黎料,可能dr真係睇漏眼

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。