推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 yyhill2013 於 2013-5-23 21:31 發表
驗快速hiv其實幾多日之後先準?
90日.....半年   CHECK 2次最好

引用:
原帖由 114330 於 2013-5-23 12:34 發表
我手指有接觸佢下體
我喉嚨痛左兩個幾月睇左七次專科都未好
而家有資格擔心未
你手指好多傷口牙????

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-5-23 19:45 發表
今日下面有d 感覺、望下、有成三四粒、唉又一次去受刑、七個月來第四次了,第一次無去飮酒都復發、唉次次都係兩三個月、重要玩到幾時?唉!
嘩  4次WO  你第一次睇果時 有無問醫生  你會復發幾多次???介唔介意講你幾大???平時有無做運動  增強免疫力 ///???

DR.HO話我  預我會有  1-2次  每次系 2-3個月....我暫時做左2次冷凍 第2次應該系因為清唔哂..........有D第一次清哂既位  到依家 大約一個月到  未見任何粒粒.....   

想問下  復發 系唔系  突然起身 發現有粒粒出現????

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-5-23 19:45 發表
今日下面有d 感覺、望下、有成三四粒、唉又一次去受刑、七個月來第四次了,第一次無去飮酒都復發、唉次次都係兩三個月、重要玩到幾時?唉!
你地新人同我地比已經好好彩了,
無比人昆人舊錢, 同浪費咁多時間.

開頭係好難好, 哩個係事實.
尤其如果野開左.
捱到一年無事先可以叫好轉.
加油.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-5-24 01:45 發表 你地新人同我地比已經好好彩了,無比人昆人舊錢, 同浪費咁多時間.開頭係好難好, 哩個係事實.尤其如果野開左.捱到一年無事先可以叫好轉.加油.
Thanks!我會努力、只係難免失望!

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-24 00:35 發表 嘩  4次WO  你第一次睇果時 有無問醫生  你會復發幾多次???介唔介意講你幾大???平時有無做運動  增強免疫力 ///??? DR.HO話我  預我會有  1-2次  每次系 2-3個月....我暫時做左2次冷凍 第2次應該系因為清 ...
其實好難講、我第一次睇時dr即情話吾使覆診、因為只有很小的一粒、結果這粒郤一再復發、小弟身體還好、係一年吾病一次那種、只係皮膚差少少、年紀應比你地大小小、三十尾了

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-23 18:37 發表 師兄口腔有冇粒粒先,有冇痱之,咀唇有冇突出物?你手指掂左但你有洗乾淨隻手應該都唔會有事,你冇洗先放入口先有機姐,但你唔會蠢到放入口嫁ma。
條c面有粒粒 c底根部位有幾粒
痱之而家無 早果排生過一輪。。。

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-5-24 07:13 發表 其實好難講、我第一次睇時dr即情話吾使覆診、因為只有很小的一粒、結果這粒郤一再復發、小弟身體還好、係一年吾病一次那種、只係皮膚差少少、年紀應比你地大小小、三十尾了
師兄加油,我D花比你更嚴重

新人好舊人好, 其實都經過好驚好驚又唔知點既階段, 講真六神無主個下既感覺真係好難受............

各師兄努力, 唔使驚唔使慌, 得閒上黎傾下, 向好方面諗會好好多...........

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2013-5-24 10:16 發表 新人好舊人好, 其實都經過好驚好驚又唔知點既階段, 講真六神無主個下既感覺真係好難受............各師兄努力, 唔使驚唔使慌, 得閒上黎傾下, 向好方面諗會好好多...........
師兄你2010年出事,衣家幾年後都返褸社y我地,可敬可敬。我好灰

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2013-5-24 02:16 發表
新人好舊人好, 其實都經過好驚好驚又唔知點既階段, 講真六神無主個下既感覺真係好難受............

各師兄努力, 唔使驚唔使慌, 得閒上黎傾下, 向好方面諗會好好多...........
neoguy5555兄咁你而家點情況呀? 應該一齊ok

昨天聽了hpv DNA報告,之前有疣的地方已經無病毒了。
Dr話用3M搽多一個療程到六月底。
我捻住六月底再復診。
各位師兄努力,好番係遲早翵ヾC

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-5-24 07:13 發表
其實好難講、我第一次睇時dr即情話吾使覆診、因為只有很小的一粒、結果這粒郤一再復發、小弟身體還好、係一年吾病一次那種、只係皮膚差少少、年紀應比你地大小小、三十尾了
有無打果隻4合1  ?會防復發啵 你都唔算好大 身體應該好好的...見你情況我都擔心....希望一次就好.....

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-24 22:50 發表 昨天聽了hpv DNA報告,之前有疣的地方已經無病毒了。Dr話用3M搽多一個療程到六月底。我捻住六月底再復診。各位師兄努力,好番係遲早翵ヾC
恭喜師兄,做呢個 test 要幾錢?

各位師兄 我高危就第8周 !dr ho/方有冇得用hiv combo驗身??or睇其他dr唔該介紹一下thx

引用:
原帖由 winggundam 於 2013-5-25 07:24 發表 各位師兄 我高危就第8周 !dr ho/方有冇得用hiv combo驗身??or睇其他dr唔該介紹一下thx
師兄,

最好夠90天才驗HlV會準D

可以去政府社衛驗抽血,費用全免。大約兩星期有結果,佢地有事才會 call 你

如果急可俾錢驗私家醫生,幾日有結果,可以去15F醫生度驗

HlV中嚝鷛|好微,唔洗太擔心,但係唔好再玩了

師兄平時無去開,因唔開心去左一次原本打算dup骨打j算,點知位姐姐突然無用套坐上黎30秒!依家好驚出事 之前有感冒發燒頸膊痛怕一次就中

如果上15f驗hivcombo要大約幾錢度呢?
如果今次無事以後唔會再試

回復 16990# 的帖下一

我鄖矲W療驗hiv抗体收$480

我星期三下午去15/F驗, Dr. Ho話2-3日有結果, 我果日已經問詢問處姑娘係有人搵我定點
詢問處姑娘話過幾日自己打黎問
今朝打去問, 佢check完話Dr. Ho既姑娘會打俾我, 之後佢即刻話拜拜就CUT我線

想問係咪正常架?謝謝!

Dr. Ho頭先打左黎, RNA都係neg, 感恩
至於小便既報告就仲未出

引用:
原帖由 winggundam 於 2013-5-25 10:07 發表
師兄平時無去開,因唔開心去左一次原本打算dup骨打j算,點知位姐姐突然無用套坐上黎30秒!依家好驚出事 之前有感冒發燒頸膊痛怕一次就中
你D 毒都好勁WO  ....即刻發病???
HIV  既話  應該 要 好多年先發出黎架WO  你甘快爆

回復 16994# 的帖子

去驗左先 八星期可以作為謔 三臚諵妨嶆A驗

繼續報告..
二個月前發生左一次不潔有戴套性行為,, 龜頭開始出現紅點,唔痕唔痛

睇Dr ho話我係龜頭炎,
同時採左龜頭表面樣本做種菌
給了藥(itraconazole, ciprofloxacih, deslorin, decocort cream),
我用了藥一個星期沒有任何改善

第二次去見,佢話種菌出來沒有任何病菌發現
話可能係過敏皮膚,可能由於清潔濟(Dettol), 淋浴露等引致,
我用過敏藥一星期沒有任何改善

第三次去見,我同DR.ho講唔似過敏, DR.ho都話唔似,再做多次swab
(今次我無沖洗就去見佢,第一次做swab我有做清潔)

第四次見Dr. Ho,佢話check 到 Heavy growth of pseudomonas aeruginosa
俾左藥cravit同藥膏我
依家擔心緊之前食既ciprofloxacin 已經係對p. aeruginosa有效,但食完無好,咁依家食cravit有冇用呢..

相關搜索目錄: 清潔

各位師兄,

我舊厚疣唔易甩,唔知如果用 laser 會唔會有疤痕呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。