推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

大家好
小弟第一次来報到,七月有一次出去玩,之后龜頭有红斑不痛不癢....到宜家半年都不退...

睇左DR HO 3次都搵唔到病原.... 半年來睇左4個醫生,,搓過N種藥都冇用.....最恐怖係CHECK 過好多病(AIDS/syphilis/HPV) 都唔係,   好擔心

DR HO 換過4種藥都冇用, 宜家叫我用類固醇.   又有另外一個醫生話我睇太多醫生 用太多藥, 搞到龜頭敏感...

唉, 大家有類似經驗嗎?  (紅班持續不退)

引用:
原帖由 joy00852 於 2013-11-26 06:22 發表
小弟2011年感染的,好了差不多一年半,和女朋友性接觸時有一分鐘沒帶套,到了明天居然看到一粒肉粒是復發了,很想問一下她感染機會很高嗎,現在超級後悔,那天晚上洗澡是沒有發病的,但是做的時候不知有沒有發病。
正常表面有先會傳染機會高, 但係咁既情況最好都係叫女朋友都去檢查下安全DD, 而且係要KEEP住3個月左右去檢查先安全, 你都知啦萬一翻發, 一發不可收拾時更煩

引用:
原帖由 yujue1 於 2013-12-2 14:16 發表
DR HO 換過4種藥都冇用, 宜家叫我用類固醇.   又有另外一個醫生話我睇太多醫生 用太多藥, 搞到龜頭敏感...

唉, 大家有類似經驗嗎?  (紅班持續不退)
正常睇一個醫生都OK, 當然係似DR HO個種啦, 比較用心既, 試得多真係未必好

之前爬文見甘多位C兄說冷凍完花會發,甘請問普遍來說弟1次冷凍了多久會發?
謝C兄!

引用:
原帖由 helpmeplz 於 2013-12-4 08:22 發表
之前爬文見甘多位C兄說冷凍完花會發,甘請問普遍來說弟1次冷凍了多久會發?
謝C兄!
睇情況啦, 剛起既疣大約2-3日就伯翻發, 冷凍係最好既方法, 比較方便同深入, 唔洗攪咁多野同吾會整到下面損哂, 藥水就最差

新人報導。好灰中花。

其實都叫活該。 自己有個好好家庭,老婆又幫我生第二個女的時候,我郤做錯了。
回想過往,由未結婚我出去玩,有一次無套自己都怕到死,當時老婆都背嫁我,五年後自己又錯。 無面見老婆同仔仔,有想過自殺,但又唔可以放下仔仔、老婆及囡囡。

我出去玩是好少,無套吹,有套做。我好少出去玩的經驗, 條囡有心害人,當晚做完先知有問題,原來條女肛門有好似痣瘡的東西,完全睇唔到屎眼,真的以為是

痣瘡。 第十四日到中環做 HPV DNA, P24 及梅。第三日知到中了 HPV 11, 接著找資料,90 % 人會無事, 但事實並不是這樣。

個女出世當晚(還有10日剛好去玩後的三個月),我自己發現袋

袋有問題,找家庭醫生,看了無事又用刀子除了,接著幾日後又有類似的東西。 個心開始震,留意一個月,又睇家庭

醫生話,今次是 WART, 個人又震個,即做電灼。過了15日又發現二點可疑的東西(

袋),留意了14日及7日,昨日DR HO 睇話唔似,但又有變白。 真的中了。冷凍了,現在都唔可以點。昨晚又見4粒,睡醒郤唔見了。唉•......

相關搜索目錄: 結婚

現在出的位置好散,根本唔知在那。 因事後洗澡又用了她的毛巾。 真是唔死都無用。請問可以點做?? 用樂美得可以嗎???
老婆唔背理我,問了多次身體有否異樣又是唔理。 個女出世成日吐奶,唉.......
第14日檢查到有問題時到現在己打4合一兩針了,還有甚麼可以做,真是好灰。

個家散了,對上雙親都好擔心,家人都知道。 真是太遲,怪自己傻,太易信人。

回復 17706# 的帖子

條女141嗎?
生Wart有幾大粒?
同埋點解會影響個女? 很久以前吧

保持正面心態吧!勇敢面對

回復 17701# 的帖子

看了差不多4個都找不到病原。。。
宜家唯有保持衛生。希望自己好翻

回復 17702# 的帖子

師兄,已經開始做冷凍?

回復 17706# 的帖子

師兄,做鬻N凍後,D疣有無脱落呀?

141???

好細,細到好似最細的針,又唔是特出好多的,手莫唔覺。 另一個位是平的,顏色唔同,有好少好少厚皮。

返來用套同老婆行過。

引用:
原帖由 yujue1 於 2013-12-5 14:44 發表
條女141嗎?
生Wart有幾大粒?
同埋點解會影響個女? 很久以前吧

保持正面心態吧!勇敢面對

引用:
原帖由 又行錯路 於 2013-12-5 16:23 發表
141???

好細,細到好似最細的針,又唔是特出好多的,手莫唔覺。 另一個位是平的,顏色唔同,有好少好少厚皮。

返來用套同老婆行過。

Don't worry so much . I have same feeling when I suffer wart since last Dec.2012 . It's need time and money to recover. I almost 99% OK now.

You choice Dr Ho. is correct .

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-12-5 10:19 發表

睇情況啦, 剛起既疣大約2-3日就伯翻發, 冷凍係最好既方法, 比較方便同深入, 唔洗攪咁多野同吾會整到下面損哂, 藥水就最差
Stanley師兄,甘如果翻發,會系同一個位定是發在附近位置?還是會吾會由J頭發到去陰囊/肛門?

師兄, 我見你之前都好勁, 想問下, 約幾多個月開始轉好?

電灼一次, 電灼可以好深入, 冷凍比較表面. 電灼有痕. 冷凍應無明顯.
引用:
原帖由 eric2013 於 2013-12-6 01:19 發表

Don't worry so much . I have same feeling when I suffer wart since last Dec.2012 . It's need time and money to recover. I almost 99% OK now.

You choice Dr Ho. is correct .

未, 剛第三日.
引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-12-5 15:07 發表
師兄,做鬻N凍後,D疣有無脱落呀?

其實現發病剛第二個月, 現用樂得美會比較好嗎? 有無師兄或師姐教路?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-12-3 20:49 發表 正常表面有先會傳染機會高, 但係咁既情況最好都係叫女朋友都去檢查下安全DD, 而且係要KEEP住3個月左右去檢查先安全, 你都知啦萬一翻發, 一發不可收拾時更煩
係咪3個月後去檢查好d,唔該師兄

[quot原帖由行錯路 於 老013-12-冇 10:30 發表
其實現發病剛第二個月, 現用樂得美會比較好嗎? 有無師兄或師姐教路? [/quote]如果有花用冷凍比較好。
如果有用套你老婆應該没事,唔駛谵心.
你個女更加冇事。

是就最好。其實你們有無試過生了出來,第二日又找唔到?

花花其實是點呀?? 我現見過兩種,第一是平的(顏色唔同,但有醋白反應); 第二種是突出少少,用指甲推得走,接著底部見有白根。完全唔是網上的那會事。

這段日子點先可以過? 已經受夠啦。
引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-12-6 23:26 發表
[quot原帖由行錯路 於 老013-12-冇 10:30 發表
其實現發病剛第二個月, 現用樂得美會比較好嗎? 有無師兄或師姐教路?
如果有花用冷凍比較好。
如果有用套你老婆 ... [/quote]

引用:
原帖由 又行錯路 於 2013-12-6 10:24 發表
師兄, 我見你之前都好勁, 想問下, 約幾多個月開始轉好?

電灼一次, 電灼可以好深入, 冷凍比較表面. 電灼有痕. 冷凍應無明顯.
Keep see Dr Ho half year to 9 months will stable

回復 17719# 的帖子

花唔會第二日就無 你果d花咩色??花可痕可唔痕 但唔會第二日唔見咁神奇,你生起邊?放鬆d啦 慢慢就慣 有事即時睇醫生

引用:
原帖由 又行錯路 於 2013-12-7 10:06 發表 是就最好。其實你們有無試過生了出來,第二日又找唔到?花花其實是點呀?? 我現見過兩種,第一是平的(顏色唔同,但有醋白反應); 第二種是突出少少,用指甲推得走,接著底部見有白根。完全唔是網上的那會事。這 ...
花每種都不同,我只是冷凍了一次,不過開始時很驚,之後慢慢定D。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。