推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-11-10 16:04 發表
其實我有個問題想問問,而完全康復既師兄好耐!(中花)我地是否呢一世都不能再飲酒?
完全康復後可以嗎?

我經常出席一d會飲酒既活動,但我係無飲酒了,煙都戒埋了!
我之後都有飲酒.
其實好返照正常生活.
我咁睇, 飲完酒返發即係未好返.
3年好返應該斷尾.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-11-11 21:01 發表

正常要好翻2年啦, 就完全OK, 你見之前D兄弟消失哂就知啦, 不過當然唔好多啦, 始終以防萬一, 正常2年後就吾翻發既, 除左再去玩
2年後翻發既, 應該係再去玩再野到.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-11-11 21:06 發表

熊貓兄唔好灰人, 重未破我紀錄, 我都5年多DD先好翻, 唔好放棄, 而我都同你講一樣, 之前講過啦係應該6,7年前個時我好驚晚晚都有聽電台(新城同可以收到大陸台, 你試下用FM就知, 收到又係問依D問題), 而睇大陸電視台 ...
醫生都話無咩可以做, 都係靠自已抵抗力, 花係皮膚表層易搞啲, 冷凍等可以直接殺, 皰病毒成日隱藏係神經, 好難殺到.......   相信中皰既兄弟都知幾煩, 不過有時阿Q啲, 又唔會影響正常生活, 日子都係咁樣過, 大家努力, 希望真係可以好快研究成功新藥, 可以徹底清除病毒!

回復 17675# 的帖子

希望各位師兄早日好翻哂斷尾, 我約了Dr Ho, 要等到下星期一, 好心慌

祝各位師兄早日斷尾!!過返d正常生活!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-11-11 21:01 發表

正常要好翻2年啦, 就完全OK, 你見之前D兄弟消失哂就知啦, 不過當然唔好多啦, 始終以防萬一, 正常2年後就吾翻發既, 除左再去玩
明白,唔該你師兄!
終於有個日子,有個答案!
希望大家都盡快過d正常生活!

有心就事成..........

雖然依家都會疑神疑鬼, 但都會好返咖, 我已好返3年吧~!!!

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2013-11-13 03:33 發表
有心就事成..........

雖然依家都會疑神疑鬼, 但都會好返咖, 我已好返3年吧~!!!
恭喜哂啦

引用:
原帖由 熊貓 於 2013-11-11 15:35 發表

醫生都話無咩可以做, 都係靠自已抵抗力, 花係皮膚表層易搞啲, 冷凍等可以直接殺, 皰病毒成日隱藏係神經, 好難殺到.......h:" />   相信中皰既兄弟都知幾煩, 不過有時阿Q啲, 又唔會影響正常生活, 日子都 ...
係啦不過我真係睇大陸台有好多種話咩斷尾既治療方法,中西合壁, 必要時可以去試一下

唉,我驗完一次話唔系,驗完第二次話唔系,但係到依家我都覺得佢好似系花...
我半年泥刀系得一粒,冇變大,冇變多,想問CHING們,如果系花會唔會半年刀系得一粒????????
果粒東西搞到我疑神疑鬼..日日都檢查有冇變多變大...
對唔住,煩到咁多位CHING...

回復 17682# 的帖子

師兄驗鱆G粒唔係就唔係!唔好再諗!
再驚就不如打定hpv針!!
我兩個月前驗到有hpv 6病毒,但到而家都未病發...
Dr Ho話而家只可以做既係打針同搽3M....keep住觀察...
因為搽得太多3M.. 莖部有幾個損位..停鬫身茯P期無用3M...
而家真係驚野到D損位!!

回復 17683# 的帖子

唉,我刀想唔再諗。
E家驗左吾系,我刀仲系好擔心,因為上網查左好多資料,話男仕冇一種好明確的hpvtest 喎…… 
甘CHING 你打左針未牙?
我WIKI睇話有HPV刀未必出花,因為有九成的HPV患者唔出花嫁!!
旦驗左知道左如果有旦又冇出花,心理壓力應該仲大。。。。。。

回復 17684# 的帖子

hpv 針已經打緊,約髐U星期打第二針!
初初心理壓力真係好大,而家好好多啦!好似平時生活咁...
但樣樣生活物品小心D處理!!

其實想請教甘多位ching, 有無印象最後一次高危行為距離初次發現花花,大概幾耐。

因為小弟一個月前有一次高危行為,現在驚到pk, 等多2個月後驗梅毒 + a仔, 岩睇完呢個post, 好驚會中埋花花+庖

有無人可以pm我dr ho既資料?

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2013-11-13 11:33 發表 有心就事成..........雖然依家都會疑神疑鬼, 但都會好返咖, 我已好返3年吧~!!!
我都好番一年了。

回復 17688# 的帖子

恭喜師兄!!!祝其他師兄早日康復!!

叫G前3思呀BRO

小弟2011年感染的,好了差不多一年半,和女朋友性接觸時有一分鐘沒帶套,到了明天居然看到一粒肉粒是復發了,很想問一下她感染機會很高嗎,現在超級後悔,那天晚上洗澡是沒有發病的,但是做的時候不知有沒有發病。

回復 17691# 的帖子

復發左甚麼位置?有無打hpv針?

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-11-26 16:23 發表 復發左甚麼位置?有無打hpv針?
沒有打,復發了肉粒,不是很大,位置就在生值器官上

回復 17693# 的帖子

快D去睇e生,都係睇dr.ho?? 之前係咪都做开冷凍?

[qote]原帖由 joy00852 於 2013-11-26 14:22 發表
小弟2011年感染的,好了差不多一年半,和女朋友性接觸時有一分鐘沒帶套,到了明天居然看到一粒肉粒是復發了,很想問一下她感染機會很高嗎,現好超級後悔,那天晚上洗澡是沒有發病的,但是做的時候不知有沒有發病。 [/quote]好番咁耐應該不是,你去看看醫生吧

回復 17695# 的帖子

已証實是復發,現在最怕女朋友有事

ue]原帖由 joy8852 於 2013佢81-0 13:11 發表
已証實是復發,現在最怕女朋友有事 [/quote]有2個可能:

1. 你之前未清晒
2. 你女朋友有,你同佢都唔知
你最好同你女友講清楚,同佢看醫生,如果唔係你感染我我感染你就無日無終。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。