推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

隨想

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-13 18:57 發表

人總會o係失去之後先至懂得珍惜....

but never too late....好好愛鍚媽媽啦!!........

p.s.收o下D脾氣呀!!........
脾氣好難改, 由其係對屋企人
我其實唔識孝順, 阿爸唔o係度之後d脾氣仲衰, 但有咩事起上黎都係我扛起頭家既!
媽媽同我d緣份唔夠, 佢甲細佬多d, 我甲亞爸...
人大o左好多野會識諗, 但反而好多事做唔到....

人生就是夾集著喜.怒.哀.樂.....甜.酸.苦.辣........
不知苦之味..何來甜之美.......如果肩上永遠承受著枷鎖...
那可以昴然闊步輕鬆走過人生每一步呢....
人世艱辛苦與哀....路也崎嶇要忍耐.....
窮途上不止一個你....

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-14 03:30 發表

ok....巴士多口啫....

p.s.我地隨手可以搵到千萬個理由唔去做一件事,但要去做嘅話,一個理由就夠!!....
唉...去剪頭髮都可以用一個藉口唔去 ---->條街好熱

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006/8/13 23:31 發表

唉...去剪頭髮都可以用一個藉口唔去 ---->條街好熱
落街即刻打的..又幾熱?

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-14 04:38 PM 發表

泉bu井緊借口....

引用:
原帖由 mnywong 於 2006/8/14 08:45 發表

泉bu井緊借口....
貢...借口刀腰呃到自己先架  

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-14 05:05 PM 發表

貢...借口刀腰呃到自己先?
催眠咪得囉....駛鬼攪咁多野...

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-14 05:05 PM 發表

貢...借口刀腰呃到自己先?
手中無劍, 心中有劍

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-14 16:38 發表

呢d咪叫藉口囉

好感人呀

引用:
原帖由 funnybull 於 2006-8-15 23:05 發表
脆牛))))))))))))) LONG TIME NO SEE~~~~

睇左你既心路歷情...多謝哂分享!!!!!
將自己開心.唔開心都寫出黎..好難得!!!
希望你每次都會寫出黎啦...
將自己既情感抒發係最好既~~~

睇返啲精華片段, 原來都睇左巴士寫既野有一段時間...巴士寫既野, 我有啲以前已經做到, 或者響呢一年幾入面做到, 仲有未做到既, 我希望可以有機會再嘗試...

回復 #46 alia 的帖子

引用:
原帖由 brasco 於 2006-8-13 04:17 AM 發表
要是選擇了從網上交流,走到有血有肉的現實世界!!....請認真面對,不要輕言放棄,繼而彿袖而去!!....因對方可能己比你付上了更真更誠的感情!!
除左同你或幾個網友飲下酒,我都係覺得上網好玩的…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-17 22:40 發表

除左同你或幾個網友飲下酒,我都係覺得上網好玩的…

上網有上網好玩..出黎又有出黎既樂趣..
人始終唔可以死古古對住死物既

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。