推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-9-6 17:37 發表

我check左發現唔到有花,不過都問過,醫生一般都advice開刀生小朋友,對小朋友一定有保障...
anyway,如果真係(touchwood)生得好入...點先可以check到呀...(無啦啦又冇理由去醫生度check架...)..我意思係如果 ...
係啦所以各位兄弟下一次去問多次啦,  對大家都有益同想知!!

伙記兄有睇到嗎? 你而家點呀生唔生小朋友定點? 你已經好翻快3年了睇到reply下. thanks!!

兄弟們,你地有冇人患過非淋啊!?
我中左非淋,食左四星期藥,病情都係時好時壞
我怕時間長左,併發症會多
有冇人有咁既經驗,可以分享一下!?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-6 00:42 發表

我生係超入所以......................................都唔知幾時好, 唔通真係半個十年.....................................5年係咁就係好難受
c兄你一定要加油! 你生到幾入係jj 尿道入面? 我生係肛門成吋入面, dr ho 話再入冇空氣d疣生唔到.. 介煙酒, 好有用, 你個肝做少好多野, 身體自然好, 冇點你!

引用:
原帖由 garamon 於 2009-9-2 11:00 發表
Chiyau 兄,請問你停止出疣多久才恢復性行為?
成6個幾月先敢...重要用domdom... 呢段日子好難為....每次都要用藉口推搪太太的要求, 見 dr ho 密果排重要唔好比佢見到我jj 的傷口....實在太大壓力了.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2009-9-7 22:00 發表

成6個幾月先敢...重要用domdom... 呢段日子好難為....每次都要用藉口推搪太太的要求, 見 dr ho 密果排重要唔好比佢見到我jj 的傷口....實在太大壓力了.
咁近排好d未呀戰友

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-9-7 22:07 發表

咁近排好d未呀戰友
好d了! 慢慢向正常化, 心理都冇咁大壓力, 我都成日引導我太太去check..但又唔可以太揚.. 希望佢會去啦...

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-7 12:04 發表
兄弟們,你地有冇人患過非淋啊!?
我中左非淋,食左四星期藥,病情都係時好時壞
我怕時間長左,併發症會多
有冇人有咁既經驗,可以分享一下!?
我食左兩次藥打左一次針就ok, 無翻發!!

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2009-9-7 13:53 發表

c兄你一定要加油! 你生到幾入係jj 尿道入面? 我生係肛門成吋入面, dr ho 話再入冇空氣d疣生唔到.. 介煙酒, 好有用, 你個肝做少好多野, 身體自然好, 冇點你!
我都唔飲酒同見客時先食煙(更小), 基本上都要睇彩數, 我生係jj好入, 所以真係難攪, 生完外面到裡面, 4年幾真係唔好受

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-9-7 14:07 發表

咁近排好d未呀戰友
咁你呢戰友而家點呀?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-8 00:28 發表

我食左兩次藥打左一次針就ok, 無翻發!!
我真係地獄黑仔王
又有花,又有非淋,
非淋食咁耐藥,仲未好,我怕變成慢性前列線炎

生不如死

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-8 01:11 發表

我真係地獄黑仔王
又有花,又有非淋,
非淋食咁耐藥,仲未好,我怕變成慢性前列線炎

生不如死
兄弟咁我呢叫咩, 我咪係又係同你一樣, 岩岩想post翻舊timway版出黎, 點知原來個web-site都無埋, 睇唔翻, 你睇翻依幾十萬個post, 我係第二頁開始到新版而家依度, 我同期既全部唔見哂人, 就算咩病都係, 可想而知基本上係一定可以好翻既, 只係我地獄超級vip黑仔王首領姐, 其他開頭個個好唔開心咁又話死又話咩醫左成年幾都未好, 而家你想搵到佢地一個都難, 試想想如果佢地翻發, 而家應該會出黎再見各位啦, 另外我知道有d好翻兄弟都繼續有出去玩, 真係好講彩數, 不過我既例子係為一一個係依度咁耐姐, 如果你黑我咪要連繼跳樓100次都唔夠死

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-8 11:26 發表

兄弟咁我呢叫咩, 我咪係又係同你一樣, 岩岩想post翻舊timway版出黎, 點知原來個web-site都無埋, 睇唔翻, 你睇翻依幾十萬個post, 我係第二頁開始到新版而家依度, 我同期既全部唔見哂人, 就算咩病都係, 可想而知基 ...
努力補養下啦師兄
會好返的.

btw...我食左醫生俾o既抗生素(for非淋),有一兩次真係冇食野就食藥(藥有寫飽肚食)...pk囉...
即晚胃酸倒流,由胃燒到上喉嚨,第二日仲發埋燒...

師兄們...記得跟足指示食...痛到pk...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-8 00:30 發表

咁你呢戰友而家點呀?
上次懷疑都現在至少有8個半月了.
過埋聖誕就一年了.
睡得多, 真係好好多.
我都成2個半月無上15/F.

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-9-8 18:10 發表

努力補養下啦師兄
會好返的.

btw...我食左醫生俾o既抗生素(for非淋),有一兩次真係冇食野就食藥(藥有寫飽肚食)...pk囉...
即晚胃酸倒流,由胃燒到上喉嚨,第二日仲發埋燒...

師兄們...記得跟足指示食... ...
你食既係咩藥!?四環素!?
因為聽說四環素最好空肚食

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-8 00:29 發表

我都唔飲酒同見客時先食煙(更小), 基本上都要睇彩數, 我生係jj好入, 所以真係難攪, 生完外面到裡面, 4年幾真係唔好受
Stanleysex 兄, 請問你現在係咪都keep住係jj 尿道入面番發? 其他地方ok? 之前我肛門入面生, 只要我大便或用廁紙時整損都會野開..基本上排泄是時就帶到d菌出尼, 我會陰果粒一直唔好dr ho 話係呢個原因... 你小便會唔會有機會野到出面? 祝快好!

回復 8753# 的帖子希望大家早日康復

不要灰心~~仗是大家一起打的~~記住不只一個人對面對呢~~希望大家早日康服

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-9-8 12:06 發表

上次懷疑都現在至少有8個半月了.
過埋聖誕就一年了.
睡得多, 真係好好多.
我都成2個半月無上15/F.
恭喜哂啦keep住呀, 係喎咁而家你女朋友點呀?

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2009-9-8 14:06 發表

Stanleysex 兄, 請問你現在係咪都keep住係jj 尿道入面番發? 其他地方ok? 之前我肛門入面生, 只要我大便或用廁紙時整損都會野開..基本上排泄是時就帶到d菌出尼, 我會陰果粒一直唔好dr ho 話係呢個原因... 你小便會 ...
就係同你講既一樣, jj外面都會係咁既, 而尿道口位更容易損, 而且dr ho話不停有水,  所以翻發機會好高.

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-8 21:25 發表

你食既係咩藥!?四環素!?
因為聽說四環素最好空肚食
我唔識喎
冇中文..D字頭o既一隻藥...
如果空肚食...唔知個胃會唔會穿呢...
佢仲寫住唔可以同胃藥一齊食

Dear all,
Dr Ho will be on leave from 01 Oct ( Thursday ) to 11 Oct 09 (Sunday). 12 Oct  will be in clinic as usual.

生存是為了什麼!?
最近前列線,膀胱好痛
今日睇醫生,醫生話我可能係有腎石,要做個檢查
x你,x街
仲有冇再多野d啊!?
真係好想放棄醫治
由佢啦,由佢繼續痛,由佢死啦
我繼續玩啦,玩到我中hiv
跟住二腳一伸
唉.........我眼前所有野都沒色彩
唉...算啦!!!!

不要放氣啊~~

只是一時的失意~~總有光明的一天~~到時黑暗過去~~回想這只是一場上天給你的磨練呢~老力工作啊~~還有家人呢~

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-9 21:33 發表

生存是為了什麼!?
最近前列線,膀胱好痛
x你,x街
仲有冇再多野d啊!?
真係好想放棄醫治
跟住二腳一伸
唉 ...
加油呀..
唔好放棄...腎石好多都巿人都有架啦..
如果唔急可以勁飲水沖佢...(我家庭醫生有咁講過)...

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-9 21:33 發表

生存是為了什麼!?
最近前列線,膀胱好痛
x你,x街
仲有冇再多野d啊!?
真係好想放棄醫治
跟住二腳一伸
唉 ...
你都係中左個半月左右, 心情一定未平服, 同其他c兄, 一定有呢個時間要去克服心理問題, 你3,4 個月後會ok的,最壞情況己出現就是了.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-8 23:44 發表

就係同你講既一樣, jj外面都會係咁既, 而尿道口位更容易損, 而且dr ho話不停有水,  所以翻發機會好高.
jj尿道內有沒試過清晒之後Dr HO 要你打干擾素入去?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。