推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-9 21:33 發表

生存是為了什麼!?
最近前列線,膀胱好痛
今日睇醫生,醫生話我可能係有腎石,要做個檢查
x你,x街
仲有冇再多野d啊!?
真係好想放棄醫治
由佢啦,由佢繼續痛,由佢死啦
我繼續玩啦,玩到我中hiv
跟住二腳一伸
唉 ...
加油呀,c兄 開頭係噤嫁
我自己都要成半年先平伏到心情,而家間唔到都有唔開心嫁

多謝咁多位兄弟們的鼓勵
現在心情好左少少

之前睇左 Dr.Ho 半年有多, 都無乜進展

約左聽日睇 Dr 林渭新, 睇下會唔會好 d ...  又要洗錢

又係我這個地獄黑仔王
本身有非淋,食左一個月藥都冇好轉
昨日突然柯尿冇力,有痛楚,小腹痛,睪丸痛等病徵
即刻睇醫生,醫生話我有前列腺炎,要停一停藥幾日
跟住要驗精,驗尿。
唉.......
我自己都打定輸數,前列腺炎會跟一世
我一世都會同花,前列腺炎做敵人
我心理,精神,財力上都支持唔住,我好想放棄........................

回復 8771# 的帖子

再忍耐下..醫生未死晒重有希望

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-13 12:36 發表
又係我這個地獄黑仔王
跟住要驗精,驗尿。
唉.......
我自己都打定輸數,前列腺炎 ...
c 兄,加油,

我想問下驗精收幾錢,,,驗精係驗邊方面病,前列腺炎??
我未驗過,想請教下

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-9-13 17:15 發表

c 兄,加油,

我想問下驗精收幾錢,,,驗精係驗邊方面病,前列腺炎??
我未驗過,想請教下
我驗精+驗尿=$900
驗精應該係睇下前列腺有冇菌
唉~~~

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-13 22:13 發表

我驗精+驗尿=$900
唉~~~
加油啦
可能冇呢~~未出報告...
心態好應該有幫助

師兄你非淋仲未好意思係...之前小便痛,睪丸痛,食左幾個星期藥都仲係痛?
我食左兩個course抗生素,第三個course途中因為身體頂唔住停左,今日間中痛下,我都擔心佢又返黎 (其實第二個course o既時候已經冇左病癥)

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2009-9-9 15:48 發表

jj尿道內有沒試過清晒之後Dr HO 要你打干擾素入去?
無喎你有無打? 有用嗎?

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-13 04:36 發表
又係我這個地獄黑仔王
跟住要驗精,驗尿。
唉.......
我自己都打定輸數,前列腺炎 ...
放心啦都話你比我好一百部啦, 你睇翻我4年幾個post唔好都唔話, 我有個幾個症係依4年, 而且之前我重差d去申請破產, 係舊版時都有講, 我4年中有過淋病, 疣之後因為依d加上私事, 有埋胃病同抑鬱証, 好翻8個月疣後又出, 再醫好翻, 再出係尿道, 而且自己年紀開始大, 唔知點好了, 生仔好似no way.........................sorry重有去check時有埋地中海貧血, 所以兄弟都話你開心dd, 全部都無吹水, 睇翻4年黎既post就知了, 都話如果要睇唔開, 我要連還死一百次再多一百次, 我既難受係更加無人會明

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-13 14:13 發表

我驗精+驗尿=$900
唉~~~
我都就黎要去大驗了, (希望) 因為我講左好多次好翻後一定去, 但到依家........................., 咁驗精係當日係屋企打完機機後帶去定點? 因為我都預左要, 其實我一直唔驗係驚接受唔到其他現實我好驚有埋其他咩依原體支原體等等...................... 希望你比我好運啦

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-14 00:38 發表

放心啦都話你比我好一百部啦, 你睇翻我4年幾個post唔好都唔話, 我有個幾個症係依4年, 而且之前我重差d去申請破產, 係舊版時都有講, 我4年中有過淋病, 疣之後因為依d加上私事, 有埋胃病同抑鬱証, 好翻8個月疣後又 ...
stanleysex
我都知你好痛苦
但我而家心情真係好難平伏到,身邊朋友係咁叫我去玩,我去唔到
朋友玩完向我報告佢玩過d咩.....當時心情好難受,點解佢地咩事都冇,而我..........

我以前好鐘意食野,飲酒
但而家好多野唔食得,唔飲得酒
生存還有什麼意義呢?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-14 00:40 發表

我都就黎要去大驗了, (希望) 因為我講左好多次好翻後一定去, 但到依家........................., 咁驗精係當日係屋企打完機機後帶去定點? 因為我都預左要, 其實我一直唔驗係驚接受唔到其他現實我好驚有埋其他咩 ...
可以係化驗所打飛機,佢地有av
但我聽到前列腺炎,要驗精時,我心情好唔開心
我入到房半個鐘,完全起唔到機
所以醫生叫我係屋企打飛機,但要一個鐘內拎返尼

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-14 01:13 發表

stanleysex
我都知你好痛苦
但我而家心情真係好難平伏到,身邊朋友係咁叫我去玩,我去唔到
朋友玩完向我報告佢玩過d咩.....當時心情好難受,點解佢地咩事都冇,而我..........

我以前好鐘意食野,飲酒
但而家好 ...
我知, 我咪重死, 我一應酬時就有機會要食煙, 推唔推得咁多次, 點知每次都係一支煙都即刻.............................., 我35啦同我一齊玩既兄弟全部都玩左10年以上啦都無事, 好講運氣, 即如我咁咩都試過.......................起碼你而家有個勁人墊底已經好好, 我好似離開依個病重有距離咁,4年幾時間依種feeling同人生轉變真係估都估唔到乜都有齊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

各位好,

我而家好驚!
上月尾我去左161, 吹及做都有套, 但係完事後才發現女女會陰位有一粒白色米粒大小,表面平滑,頂部尖,底部尖的的肉粒. 我好驚佢有椰菜花, 因為我年尾要結婚(還有三個月). 好驚比未婚妻知道。三日後我去左社會衛生科檢查,尿道口檢查後沒有發現細菌, 現在等月尾驗血及尿道口化驗report。期間我覺得尿道口有小小痕及紅,總知好擔心,好想知道自己有沒有受感染。

尼段時間我反省左好多野、好內疚、壓力好大、好多問題想不通。

1. 我知道菜花潛伏期大約一至八個月,如果結婚前發作我應唔應該講?一個女仔臨結婚前先知未婚夫有性病有什麼反應?我地仲結得成婚嗎?

2. 或者就算我病發左都唔講住,但係結婚當晚要洞房,到時先知,件事會唔會更嚴重?

3. 如好彩到結婚時都沒有病發,但我點面對我們的性生活? 有機會傳染比佢嗎?

4. 我現在應該坦白同未婚妻講我曾經召妓嗎? 因為我擔心傳染比佢。

5. 以各位經驗,個粒'白色米粒大小,表面平滑,頂部尖,底部尖的的肉粒' 會是椰菜花嗎?

相關搜索目錄: 結婚

回復 8782# 的帖子

講了當然沒有了老婆,不講而做了有可能害了別人,想辦法說自己性器官內部不舒服,可能有前列腺問題,暫時不做。

多謝你,請問garamon你潛伏多久才病發,還有如何跟妻子講才可以使她的打擊少些

我很害怕未婚妻不能原諒我

引用:
原帖由 poorman123 於 2009-9-15 18:13 發表
各位好,

我而家好驚!
上月尾我去左161, 吹及做都有套, 但係完事後才發現女女會陰位有一粒白色米粒大小,表面平滑,頂部尖,底部尖的的肉粒. 我好驚佢有椰菜花, 因為我年尾要結婚(還有三個月). 好驚比未婚妻知道。三 ...
1. 我知道菜花潛伏期大約一至八個月,如果結婚前發作我應唔應該講?一個女仔臨結婚前先知未婚夫有性病有什麼反應?我地仲結得成婚嗎?
好麻煩! 你可以帶套做! 藉口唔想有bb 住. 一旦你講左出尼, 要佢安全d 你一樣要用套, 但你就有案底, 佢心會有條剌! 呢8個月睇下會唔會病發, 講出尼根本對成個病沒幫助, 你一樣要咁醫, 只是心理包袱.

2. 或者就算我病發左都唔講住,但係結婚當晚要洞房,到時先知,件事會唔會更嚴重?
會!

3. 如好彩到結婚時都沒有病發,但我點面對我們的性生活? 有機會傳染比佢嗎?
帶套做!

4. 我現在應該坦白同未婚妻講我曾經召妓嗎? 因為我擔心傳染比佢。
講出尼根本對成個病沒幫助, 你一樣要咁醫, 只是心理包袱

5. 以各位經驗,個粒'白色米粒大小,表面平滑,頂部尖,底部尖的的肉粒' 會是椰菜花嗎?
101% 係, 我果次條女就係有呢粒野起塊唇度! 好似d非之咁. 佢重話佢地d剛剛起鄉下出尼好乾淨...死未? 我有用套, 我只係摸過佢果度再跟手帶套就中左. 2星期左右病發. 所以warts 帶套都可以一樣中. 我根尾粒唔同品種Dr Ho 就話係因為個套包唔晒, domdom穿得唔好.

你用d bb 油打下 jj, d 香味會加上jj 充血會剌激d warts 發出尼. 平時多d檢查下jj 冠, 如果你見到d 白點生出尼, 多數系. 如有包皮更易見..warts 生起d 肉貼肉d地方多. good luck la..

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-14 00:33 發表

無喎你有無打? 有用嗎?
我沒打! 要打3次針, 打完夜晚會發冷一陣, Dr 話打了兩三年內都唔會覆發, 對d易覆發d位有用, 不過都有個案打了沒效.

引用:
原帖由 poorman123 於 2009-9-15 18:13 發表
各位好,

我而家好驚!
上月尾我去左161, 吹及做都有套, 但係完事後才發現女女會陰位有一粒白色米粒大小,表面平滑,頂部尖,底部尖的的肉粒. 我好驚佢有椰菜花, 因為我年尾要結婚(還有三個月). 好驚比未婚妻知道。三 ...
咁又未必中既~
touchwood中左,作為男人既有咩自己負責,唔好累其他人
結婚係二個人既事,佢都快係你老婆,坦白d好

回復 8785# 的帖子

唉... 既然知道自己中左...仲點會忍心同佢做呢

呢兩個禮拜我每次見到佢都想講佢知,因為我覺得佢俞遲知就會俞傷佢心,我好想坦白,但係太害怕佢接受唔到而同我分開

引用:
原帖由 garamon 於 2009-9-15 11:47 發表
講了當然沒有了老婆,不講而做了有可能害了別人,想辦法說自己性器官內部不舒服,可能有前列腺問題,暫時不做。
Garamon兄你而家點呀?

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2009-9-15 13:19 發表

我沒打! 要打3次針, 打完夜晚會發冷一陣, Dr 話打了兩三年內都唔會覆發, 對d易覆發d位有用, 不過都有個案打了沒效.
知唔知幾錢, 我諗我係一定要打過個, 但dr ho講暫時佢睇咁多人, 醫好後未試過翻發 (佢應該係講無再去玩既), 而我之前既dr tam都咁講, 加上我一定信, 我同期既兄弟全部無哂, 唔記得哂依度, 只係我黑仔d都係打左好d

引用:
原帖由 poorman123 於 2009-9-15 10:13 發表
各位好,

我而家好驚!
有套就好d, 最好就即刻沖涼, 應該會無咩問題, 但係如果你袋度接觸到既話就難講d, 不過正常2-3星期會發出黎, 基本上過左1個月就安全好多.祝兄弟你無事啦!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-9-16 00:38 發表

知唔知幾錢, 我諗我係一定要打過個, 但dr ho講暫時佢睇咁多人, 醫好後未試過翻發 (佢應該係講無再去玩既), 而我之前既dr tam都咁講, 加上我一定信, 我同期既兄弟全部無哂, 唔記得哂依度, 只係我黑仔d都係打左好d
我都有問過dr.ho,打干擾素幾錢,好似6千蚊,一個星期一支,打3個星期,
佢話尿道,肛門,比較濕地方,又時常翻發,又茶唔到3m先要打,佢話唔會suggest自己d 病人打,打完個晚會頭暈身興,周身骨痛噤
噤打完效果係點,佢話打左基本上就一定唔會生,但係都有d人冇用...

其實有冇兄弟打過???效果係點????

我仲問過dr.ho男仔打阿sa 加衛苗 ,有冇用,佢話中左打來冇用

加衛苗,係4 合1疫苗,能防止四種HPV(第6,11,16,18型)的感染。6/11 會引起椰菜花,16/18會引起子宮頸細胞病變

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。