推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-10-30 14:17 發表

哦, 原來係咁, 唔係一次中晒吖 ?  點都好, 你無另一半咩事都可以自已解決, 壓力無咁大
就系一次過發生!

引用:
原帖由 man002 於 2009-10-30 14:28 發表

就系一次過發生!
所以我好驚會中其他吖? 唉......

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-10-30 14:51 發表

所以我好驚會中其他吖? 唉......
驚都無用!

用驚時間炒股好過!

引用:
原帖由 omygod123 於 2009-10-30 15:25 發表
Dear all,

May I ask the tel no. and address of Dr Ho please?

Thanks
版規唔比人係到提供醫生詳細資料!

引用:
原帖由 omygod123 於 2009-10-30 22:56 發表

pm比我OK MA????THX

pm都吾得
會比人ban

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-10-30 15:01 發表

pm都吾得
會比人ban
不過我都唔明點解d人中左好似無咩野咁, 本來我由唔幫板主到而家幫板主, 因為d人又係, 中左真係連驚都唔驚同我當年唔同, 睇哂所有網頁, 搵搵搵, 睇足幾日幾夜知個病係咩點點點等, 驚到難以形容, 你驚自然會睇哂想快d知道會點會唔會好等等, 所以其實點解要人post同pm?? 哎..............

另外無敵天下第一終極黑仔王既我星期一應該又要去dr ho了, 人生有幾個5年, 5年可以做到好多野了, 而且可以係一個大變化, 即係由董伯變左煲呔, 我睇我個病係咪要到唐唐做特首時都唔好, 天你玩死我吧!!

引用:
原帖由 TMW111 於 2009-10-30 12:27 發表
今個月睇完DR HO 比左14日藥 同藥膏 消毒藥水
食完14日 龜頭炎 仲未好 龜頭仲係好紅
龜頭炎已經8個月啦
睇左2次普通醫生 1次秘尿科  2次油麻地社會科
好想快D好返
真係唔知點算好
師兄, 我也是龜頭炎, 但比你時間更耐, 是九個月重未好過.
也是看DR HO, 看了多次都未好.

最近更證實有菜花, 肉體和內心都很痛苦, 今天才做完冷凍.

都是自己以前經常北上大陸去滾.

龜頭炎和菜花都是 北上口交得來的, 現在已經後悔莫及.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-30 23:26 發表

不過我都唔明點解d人中左好似無咩野咁, 本來我由唔幫板主到而家幫板主, 因為d人又係, 中左真係連驚都唔驚同我當年唔同, 睇哂所有網頁, 搵搵搵, 睇足幾日幾夜知個病係咩點點點等, 驚到難以形容, 你驚自然會睇哂想 ...

Stanley:
今次咩事?

引用:
原帖由 omygod123 於 2009-10-30 23:20 發表

咁點算AR...=.=
睇post就有架啦

大家好...唔知仲有冇人記得我呢...  我係268板留個言的, 中非淋至今巳有差唔多5個月lu, 自從6月底因飲酒返發過一次之後, so far都冇再返發... 不過仲係有時會高丸痛... 好驚中慢性前列線炎... 就係前3個禮拜... 我的起心肝去左家計會睇.. 個醫生比政府果d細心好多...好詳盡解釋都... 表面症狀話冇事... 但係我都係唔放心, 都係要求驗精同精尿, 價錢又唔係貴...冇所謂啦... 跟住係今個禮拜睇結果啦, 尿同精都正常, 種菌都冇事... 但係我同醫生講仲係有時高丸痛..根住醫生就介紹我去照超星波啦...黎緊都會去驗埋...到時再update大家吧...

見到candy你地仲係度...加油努力呀....

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-10-30 23:26 發表

不過我都唔明點解d人中左好似無咩野咁, 本來我由唔幫板主到而家幫板主, 因為d人又係, 中左真係連驚都唔驚同我當年唔同, 睇哂所有網頁, 搵搵搵, 睇足幾日幾夜知個病係咩點點點等, 驚到難以形容, 你驚自然會睇哂想 ...
Stanley兄, 相信中招驚死既人, 係會真心悔改, 你都見我中招後一直都係到, 我花了時間從第一頁睇到最後一頁, 亦都上網睇左好多有關皰疹既野, 我有時仲會覺得自已驚到有心理問題, 好無助, 不過至少係到可以同中招既師兄抒發下自已壓力, 亦都希望無中招既兄弟自已真係想一想, 要唔要為左短短既開心, 帶來一生後悔!

引用:
原帖由 strange 於 2009-10-31 00:03 發表

師兄, 我也是龜頭炎, 但比你時間更耐, 是九個月重未好過.

龜頭炎和菜花都是 ...
師兄, 你話最近更證實有菜花, 咩回事, 係咪最近出去玩中招呢? 唔係9個月前中, 依家先發 ?

引用:

Stanley兄, 你唔係又有事?

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-10-31 00:34 發表
大家好...唔知仲有冇人記得我呢...  我係268板留個言的, 中非淋至今巳有差唔多5個月lu, 自從6月底因飲酒返發過一次之後, so far都冇再返發... 不過仲係有時會高丸痛... 好驚中慢性前列線炎... 就係前3個禮拜... 我的 ...
I also get pain in testi, and Dr. Ho siad the bacterai may go to the glands of tenstiine

so i keep eating the antibiotics ar , up to now, i start my third weeks la

how many weeks of antibiotics did u take b4?

龜頭炎咁耐都唔好..我怕會前列腺炎

引用:
原帖由 man002 於 2009-10-30 13:59 發表

嘻嘻,你無留心聽書,之前中三樣野,林,花,衣啊!
一次過中3樣, 你去左幾次玩次後就收集左呢d 返黎? 定係玩一次有3隻,,,,,
唉,,做愛呢家野,真係心引黎,覺得去玩時好爽好開心,,點x知~ 而家咁x慘,,慘不忍睹,,, 心靈不知幾不安、痛苦

引用:
原帖由 strange 於 2009-10-31 00:03 發表

龜頭炎和菜花都是 ...
係啦,點解你9個月後先証實有花? 你係之前中左但冇發現? 定係9個月先出花? 定係你最近有去玩過?

不過而家7個幾月啦我都仲有自己得閒就望下下面,睇下有冇生花,,始終我有hpv啊嗎!

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-10-31 00:34 發表
大家好...唔知仲有冇人記得我呢...  我係268板留個言的, 中非淋至今巳有差唔多5個月lu, 自從6月底因飲酒返發過一次之後, so far都冇再返發... 不過仲係有時會高丸痛... 好驚中慢性前列線炎... 就係前3個禮拜... 我的 ...
我地又緊係仲係到啦~我又冇屎到~~嘩kakak

不過呢,,就算第時好返啦我都會keep住上黎,,,起碼可以以自己既經驗去俾下意見一d要人幫助既朋友啊嗎,,,,,,回報返我有事以來,,呢到咁多ching既安慰說話同意見,,

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2009-10-31 02:07 發表

I also get pain in testi, and Dr. Ho siad the bacterai may go to the glands of tenstiine

so i keep eating the antibiotics ar , up to now, i start my third weeks la

how many weeks of antibio ...
Lawrence.. i ate two weeks antibiotics before...after that, i did not spend any money on antibiotics la... coz it is too much expensive.. around HKD$1000 per week...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。