推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 kevin12345 於 2009-10-31 02:18 發表

c兄想問下家計會有性病睇嗎?
有架... 我覺得比政府好lor..如果比多次我選, 我會選第一次睇家計會, 而唔係政府

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-10-31 11:29 發表

有架... 我覺得比政府好lor..如果比多次我選, 我會選第一次睇家計會, 而唔係政府
睇家計會幾錢?

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-10-31 13:27 發表

睇家計會幾錢?
我果時去第一次 check就HKD$200, 跟住要求驗埋尿同精就加多$320, total $520..

出完report見醫生就20蚊

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-10-31 14:56 發表

我果時去第一次 check就HKD$200, 跟住要求驗埋尿同精就加多$320, total $520..

出完report見醫生就20蚊
唔該師兄, 驗尿驗精佢地可以, 不過我想知佢地係有醫性病嗎?

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-10-31 01:40 發表

師兄, 你話最近更證實有菜花, 咩回事, 係咪最近出去玩中招呢? 唔係9個月前中, 依家先發 ?
師兄, 你曭嵾曮Y潛伏成9個月先發出?  係咪當中出過去玩?

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-1 00:15 發表

唔該師兄, 驗尿驗精佢地可以, 不過我想知佢地係有醫性病嗎?
有的, 建議你去嘗嘗看.......

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-10-31 09:39 發表

係啦,點解你9個月後先証實有花? 你係之前中左但冇發現? 定係9個月先出花? 定係你最近有去玩過?

不過而家7個幾月啦我都仲有自己得閒就望下下面,睇下有冇生花,,始終我有hpv啊嗎!
其實我是經常上去玩, 就算有龜頭炎, 好咗少少又不斷上去玩, 是最近兩星期前才證實中菜花,
而且生在尿道口, 何醫生給我冷凍了,但其後又在包皮上多了四粒,昨天又去何醫生處冷凍,
我每次做都有用套,只是口交沒戴套,結過中了菜花

現在很後悔上去東莞長安玩,真係以後吾敢再上去玩. 

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-1 00:18 發表

師兄, 你曭嵾曮Y潛伏成9個月先發出?  係咪當中出過去玩?
對的,我自己有了9 個月龜頭炎, 仲有經常上去玩, 是自已不是. 以後吾敢上去玩了.

引用:
原帖由 strange 於 2009-11-1 00:25 發表

其實我是經常上去玩, 就算有龜頭炎, 好髐痐痐S不斷上去玩, 是最近兩星期前才證實中菜花,
而且生在尿道口, 何醫生給我冷凍了, 但其後又在包皮上多了四粒, 昨天又去何醫生處冷凍,
我每次做都有用套 ...
師兄, 我唸你係單身掛, 唔係你真係好大膽, 不過算啦, 以後唔好再去玩啦.

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-1 00:32 發表

師兄, 我唸你係單身掛, 唔係你真係好大膽, 不過算啦, 以後唔好再去玩啦.
多謝關心,  以後當然吾敢再上去玩了.

龜頭炎
有無人試過睇中醫有效
睇完DR HO 一次仲未好
睇多次DR HO好 定 轉醫生 好

引用:
原帖由 kevin12345 於 2009-11-1 02:12 發表

熊貓c兄.今曰打去問過最快有得睇要去到11月中.咁我想試下做個全檢.佢應該似政府咁但佢要比錢政府唔使.真係要多謝提供資料個位c兄..祝大家早曰康復
Kevin, 我都想11月中去做全檢, 不過我地都係最好等夠 90 日 12月中才去做吧, 怕60日唔夠準!  你最近有無異樣?

引用:
原帖由 strange 於 2009-11-1 00:40 發表

多謝關心,  以後當然吾敢再上去玩了.
師兄, 你夠90日好去再驗下, 我都等夠期, 唉!

夫妻關係

有老公, 老婆既, 可以分享下中招後大家既處理方法嗎? 或者面對咩困難 ?  單身既最多都係面對自已做錯既後果, 有家室既面對問題更大, 心理壓力, 因為處理唔好會對家庭有嚴重既影響!

引用:
原帖由 kevin12345 於 2009-11-1 02:12 發表

熊貓c兄.今曰打去問過最快有得睇要去到11月中.咁我想試下做個全檢.佢應該似政府咁但佢要比錢政府唔使.真係要多謝提供資料個位c兄..祝大家早曰康復
唔洗多謝, 我果時唔開心果時都係係里個區靠你地支持ja.. : )

你做個全檢又幾錢呢,,,,我未問過... 我只係驗左尿同精only....

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-1 16:28 發表
有老公, 老婆既, 可以分享下中招後大家既處理方法嗎? 或者面對咩困難 ?  單身既最多都係面對自已做錯既後果, 有家室既面對問題更大, 心理壓力, 因為處理唔好會對家庭有嚴重既影響!
其實你話比你老婆知道,佢有勿野反應?同以前同對你態度有無吾同!

正常都會有分別,因為知道你不忠,一般老婆大人已經不再信任你!因為同佢心想有出入!

其實祇有對她更好補嘗,不過此終都有條大和深刻的列痕!是補不回來!

祇有等時間慢慢淡去!

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-11-1 23:07 發表

唔洗多謝, 我果時唔開心果時都係係里個區靠你地支持ja.. : )

你做個全檢又幾錢呢,,,,我未問過... 我只係驗左尿同精only....
不過加計會好像系保健形式,祇系檢驗性病和比advice,好像吾系正式診証性病治療和醫藥,對不對!!

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-10-31 00:34 發表
大家好...唔知仲有冇人記得我呢...  我係268板留個言的, 中非淋至今巳有差唔多5個月lu, 自從6月底因飲酒返發過一次之後, so far都冇再返發... 不過仲係有時會高丸痛... 好驚中慢性前列線炎... 就係前3個禮拜... 我的 ...
師兄, 我中招後真係飲少少啤酒都唔敢, 你6月係咪飲左好多呢? 我唔知非淋都會返發.

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-1 23:10 發表

其實你話比你老婆知道,佢有勿野反應?同以前同對你態度有無吾同!

正常都會有分別,因為知道你不忠,一般老婆大人已經不再信任你!因為同佢心想有出入!

其實祇有對她更好補嘗,不過此終都有條大和深刻的 ...
Man兄, 男人就係咁, 出左事先知會悔改, 所以各位師兄, 要珍惜自已另一半!!!  另外, Man 兄你唔係玩一次就中3元?

正常有花係好快會出, 好小要等到9個月既

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-11-2 00:11 發表

Stanley:
上左去未?
今次咩事?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-11-2 00:11 發表
Stanley兄, 我朋友係外地出緊差, 佢懷疑自已中左花, 有兩粒肉粒仔係JJ冠狀下少少既地方, 2個星期都係差唔多大細, 想問一般中招會幾時發, 我叫左佢返嚟去睇醫生

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-2 13:07 發表

Stanley兄, 我朋友係外地出緊差, 佢懷疑自已中左花, 有兩粒肉粒仔係JJ冠狀下少少既地方, 2個星期都係差唔多大細, 想問一般中招會幾時發, 我叫左佢返嚟去睇醫生
聽人講係中花既,,, 1-3個月都好快會發左出黎,,,,,,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。