推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 strange 於 2009-11-1 00:40 發表

多謝關心,  以後當然吾敢再上去玩了.
可能唔有呢樣野令到我地唔敢再去玩,,都係好事黎,,,如果唔係大大獲唔知中左D咩病仲慘~~~

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-2 15:23 發表

可能唔有呢樣野令到我地唔敢再去玩,,都係好事黎,,,如果唔係大大獲唔知中左D咩病仲慘~~~
Candy妹, 我相信中左招既人都會覺得後悔, 我以前就係好無知, 無意識, 以為小心, 少玩就會安全, 點知一次意外就搞到自已一世係帶菌者!  我仲要等夠90日再過一關, 真係自作孽!  中過招係比正常人高出幾倍再感染其他病毒, 人性係好善忘, 過一年半載見無事, 又可能個心引又返嚟, 所以奉勸自已和大家唔好再行差踏錯 !

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-2 15:50 發表

Candy妹, 我相信中左招既人都會覺得後悔, 我以前就係好無知, 無意識, 以為小心, 少玩就會安全, 點知一次意外就搞到自已一世係帶菌者!  我仲要等夠90日再過一關, 真係自作孽!  中過招係比正常人高出幾倍再感染其他 ...
其實玩多玩少系無勿分別,機會率都系一樣高,因為你un-know對手的性背景和歷史!
癮性病系最可怕,無得睇!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-2 15:21 發表

聽人講係中花既,,, 1-3個月都好快會發左出黎,,,,,,
其實正常人都吾會認識花系怎樣子,有幾個人細心研究性病資識,
一般身體,痛,痕,紅,流野,爛才研究和看醫生!

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-2 17:00 發表

其實玩多玩少系無勿分別,機會率都系一樣高,因為你un-know對手的性背景和歷史!
癮性病系最可怕,無得睇!
絕對同意, 不過唔中招都唔會咁唸, 對方我認識都有8, 9個月, 發生左事我問佢, 佢話自已咩症狀都無, 帶菌者有時連自已都唔知, 可能係無症帶菌者, 又或者症狀唔明顯都無察覺到(因為體質不同), 就算係良家婦女, 佢老公/男朋友都有機會傳比佢, 所以有時中招既人都好難chase係邊個令自已中招, 真係好嚇人!

安全套

比個fd反問係咪自已唔夠安全所以先中招, 譬如前奏有密切接觸但又未戴套, 我都無否認有時會, 不過我係旁邊毛髮中招, 唉!

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-2 21:40 發表
比個fd反問係咪自已唔夠安全所以先中招, 譬如前奏有密切接觸但又未戴套, 我都無否認有時會, 不過我係旁邊毛髮中招, 唉!
我每次都有戴套做, 只是無戴套給囡吹, 點知都中咗花. 仲要生在JJ 尿道口和包皮內. 誰叫自己上去東莞玩?

至於 AIDS, 我問過幾個醫生,都說口交會給傳染的機會細到幾乎零, 這令我較放心.

引用:
原帖由 strange 於 2009-11-2 22:09 發表

我每次都有戴套做, 只是無戴套給囡吹, 點知都中鱆. 仲要生在JJ 尿道口和包皮內. 誰叫自己上去東莞玩?

至於 AIDS, 我問過幾個醫生,都說口交會給傳染的機會細到幾乎零, 這令我較放心.
不過最好都係夠 90 日驗下

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-1 14:17 發表

師兄, 你夠90日好去再驗下, 我都等夠期, 唉!
好的,謝謝提醒 !

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-10-26 23:57 發表

呢位師兄, 我想問你最近點? 係咪仲Keep著返發呢?  醫生有無點講?  我知中招係事實, 但對未來我好擔心.  見此請回覆, 謝!
suicide 師兄, 見此請回吧!!  唔知係咪中皰疹既兄弟少, 定係皰疹既水泡過幾日就會謝,結礁,無事, 所以無咩師兄係到分享下????

引用:
原帖由 strange 於 2009-11-2 22:09 發表

我每次都有戴套做, 只是無戴套給囡吹, 點知都中鱆. 仲要生在JJ 尿道口和包皮內. 誰叫自己上去東莞玩?

師兄你會唔會未戴前都會用JJ擦來擦去, 皮膚同體液都會傳染啊!

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-1 23:22 發表

師兄, 我中招後真係飲少少啤酒都唔敢, 你6月係咪飲左好多呢? 我唔知非淋都會返發.
係呀..6月個fd生日...飲左好多果晚...可能成晚酒..冇飲過其他野沖淡... 所以返發, 跟住去私家醫生打左枝針後...而家都有劈番酒啦...不過飲幾杯會飲下水OR茶沖淡返...SO FAR而家飲左幾次都冇返發4個月...煙都有食..不過唔多..一1日兩三枝....

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-1 23:13 發表

不過加計會好像系保健形式,祇系檢驗性病和比advice,好像吾系正式診証性病治療和醫藥,對不對!!
唔確定...應該都醫埋性病架...我覺得...但我冇問過

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-2 13:07 發表

Stanley兄, 我朋友係外地出緊差, 佢懷疑自已中左花, 有兩粒肉粒仔係JJ冠狀下少少既地方, 2個星期都係差唔多大細, 想問一般中招會幾時發, 我叫左佢返嚟去睇醫生
熊兄...其實花係點架...會唔會自己發大?OR一 群群....上網又搵唔到相睇.... 其實我冠狀都有一粒WO...不過唔痛唔癢.....好細粒...要摸先感覺到的....

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-11-3 01:05 發表

熊兄...其實花係點架...會唔會自己發大?OR一 群群....上網又搵唔到相睇.... 其實我冠狀都有一粒WO...不過唔痛唔癢.....好細粒...要摸先感覺到的....
for you reference

http://www.neohealth.com.hk/hk/sh-std.html#性病疣

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-11-3 01:05 發表

Man兄已提供資料, 謝, 師兄你覺得懷疑該快去醫生確定!

引用:

我每次都有戴套做, 只是無戴套給囡吹, 點知都中咗花. 仲要生在JJ 尿道口和包皮內. 誰叫自己上去東莞玩?

花黎講載套都防唔到架~~~佢呢d 病毒個感染力好高,,,

唯有你一見唔對路就即去冷凍殺左去,,,

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-2 15:50 發表

Candy妹, 我相信中左招既人都會覺得後悔, 我以前就係好無知, 無意識, 以為小心, 少玩就會安全, 點知一次意外就搞到自已一世係帶菌者!  我仲要等夠90日再過一關, 真係自作孽!  中過招係比正常人高出幾倍再感染其他 ...
講真,呢到有邊個唔係咁樣啊~~~

好返以後,,, 都唔會再去啦,,, 咁慘痛,,又點會淡忘到,,,  

自己一世有菌都仲分分鐘有機會又傳俾埋第2個,,,,,, (我講野好似個男人咁,,, ,)

冇事既,,90天過後又一條好漢,,,我都睇返咁多頁都冇見過有人會有a仔,, 放心啦~~

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-3 13:44 發表

講真,呢到有邊個唔係咁樣啊~~~

好返以後,,, 都唔會再去啦,,, 咁慘痛,,又點會淡忘到,,,  

自己一世有菌都仲分分鐘有機會又傳俾埋第2個,,,,,, (我講野好似個男人咁,,, ,)

冇事既,,90天過後又一條好漢,, ...
講真有A仔都吾講出去,你估易開口,就算性病都好少講比人聽,真系貪慶香?
基本上去醫生醫好就算,點都系有好大"其"事!
秘密永遠吾講比人知就是秘密,講比一個人知已經吾會秘密囉!

一般人醫好,過多幾年又會忘記傷痛和老是想吾會再中多一口六合彩,又再玩過!好正常!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-3 13:37 發表

花黎講載套都防唔到架~~~佢呢d 病毒個感染力好高,,,

唯有你一見唔對路就即去冷凍殺左去,,,
Candy妹, 我見有灡v兄同我一樣症狀唔係JJ, 不過係週邊, 如果係JJ中招, 會唔會係之前未戴既時候已接到, 男人都鐘意磨下磨下先戴套入

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-3 14:15 發表

講真有A仔都吾講出去,你估易開口,就算性病都好少講比人聽,真系貪慶香?

一般人醫好,過多幾年又 ...
Man 兄, 咩叫醫好, 係咪無再返發1, 2 年就叫醫好, 我同意人性善忘, 不過我個人相信對有家室而中招既人謠, 已經係好嚴重既教訓, 再去玩既機會比較低, 不過假如係單身既, 就未必, 因為只係對自已交代.

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-3 14:15 發表

一般人醫好,過多幾年又 ...
我唸睇下係咩呢,,我唸淋,非淋呢d易搞掂都可能~~ 但花同疱呢d都要1年有多先搞得好,,仲會跟左d病毒係身體入面,,,中呢d真係未必敢日後再去玩,,講真搞單咁既野有另一半既人都好難交待啦,,,,,教訓幾咁大,,,,,

hehe~其實你係咪係到講緊自己心態先,,,,,, 醫好又會好快唔記得

講真,,, 衰左時都好睇一個人自己有冇真係好認真去反省自己做過既野,知唔知衰loo,, if 衰左時都唔會去反省,,咁真係冇話可說,,,,

至於你講aids,,, 每季個報告返黎其實都係得大幾十人,,仲要大部份人係男男/女女,,吸毒傳染,,, 我唸個機會會低好好好多loo(不過都一定要安全性行為,最好就唔能好再去玩啦~ 叫雞1條女1日可能接幾3幾個客,1星期就1x個,1個月就幾十個,,真係收集左唔同既病返黎,,,) 而家我都唔再熱衷sex呢樣野,,怕怕,,心理上都幾大影響

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-3 14:31 發表

Man 兄, 咩叫醫好, 係咪無再返發1, 2 年就叫醫好, 我同意人性善忘, 不過我個人相信對有家室而中招既人謠, 已經係好嚴重既教訓, 再去玩既機會比較低, 不過假如係單身既, 就未必, 因為只係對自已交代.
系社會裡吾發就算醫好,當然還在帶菌,吾系社會點會有帶菌帶毒令人中焦!

其實再不會再玩(定義嫖和偷食),系吾姦結婚与未婚事,祇系個人性格和觀念,忍耐性,責任性,定力!

一般人病痛都死那一刻都會說以後不會,不再,當正常返些少又再受不起誘惑,正常!常見

有些人玩很久,一到結婚後收拾心情以後不玩我都見過!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-3 14:22 發表

Candy妹, 我見有灡v兄同我一樣症狀唔係JJ, 不過係週邊, 如果係JJ中招, 會唔會係之前未戴既時候已接到, 男人都鐘意磨下磨下先戴套入
我唸唔係接觸邊個位而生邊個位啊嗎? 病毒係肉眼睇唔到,, 皮膚同皮膚接觸到後入左身體就發出黎唔同位置? 會唔會係咁? 其實我都唔知,,因有d ching好似話玩過獨龍鑽就有花生係c 眼,,,,,,不過講真,,你地對住條女時,,都興奮到嘔啦,,, 有時插緊都可能會走位個套,, 很難講真係~~ (我自己覺得咋)

反正去玩就有咁既風險,,,真係冇得預計,,, 唔玩就機會低好多(除左俾另一半傳 ),,係咪~

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-3 16:31 發表

系社會裡吾發就算醫好,當然還在帶菌,吾系社會點會有帶菌帶毒令人中焦!

其實再不會再玩(定義嫖和偷食),系吾姦結婚与未婚事,祇系個人性格和觀念,忍耐性,責任性,定力!

一般人病痛都死那一刻都會說以 ...
講真,,玩唔玩都唔需要常常說出口俾人聽, 自己做到俾自己睇咪得loo,,, 行動最實際~係咪

只可以講,, 自己要為自己所做既野承擔返個後果!

相關搜索目錄: 結婚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。