推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-27 09:32 發表

我有好多類型既hpv,, 16, 18, 31, 33, 52,,,59,,,, 有成十多隻,,真係,,, 全部都係high risk黎,,, low risk 就冇搵,,,,,

我之前打既防疫針都冇用,,,因為我本身都有,,所以打黎都冇用。

而家我就唯有keep住 6 ...
八卦問下,你其實系米以前,隊酒吸煙成日溜連酒吧,的士高果類人?

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-27 16:22 發表

八卦問下,你其實系米以前,隊酒吸煙成日溜連酒吧,的士高果類人?
過去已成過去,無謂要知道。

引用:
原帖由 garamon 於 2010-1-27 17:14 發表
過去已成過去,無謂要知道。
多謝你啊garamon兄~~~

其實都冇咩大不了既

我唔煙唔酒唔去bar/disco,, 係衰賤格同過3,4個 nf 上床(每個上過3,4次only)。

就係咁,,,,, 中左

相關搜索目錄: Disco

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-28 09:52 發表

多謝你啊garamon兄~~~

其實都冇咩大不了既

我唔煙唔酒唔去bar/disco,, 係衰賤格同過3,4個 nf 上床(每個上過3,4次only)。

就係咁,,,,, 中左
因為見網上有些研究數據講,吸煙,飲酒,早有性行為,講女性中焦的機會率的百份比率增加!

相關搜索目錄: Disco

吸煙,飲酒,早有性行為<---我相信依家依一代好多都好早熟既

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-28 11:05 發表

因為見網上有些研究數據講,吸煙,飲酒,早有性行為,講女性中焦的機會率的百份比率增加!
車,,駛乜數據wor~

唔好濫交啊嗎,,安全性行為,,單一性伴侶,, 當然不煙不酒就緊係對自己身體有益啦

而家先知,會唔會太遲,,,,hehe~

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-28 14:22 發表

車,,駛乜數據wor~

唔好濫交啊嗎,,安全性行為,,單一性伴侶,, 當然不煙不酒就緊係對自己身體有益啦

而家先知,會唔會太遲,,,,hehe~
一路我都吾地除啊!祇系知道有無運講運!

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-28 15:08 發表

一路我都吾地除啊!祇系知道有無運講運!
雙方都唔好去玩就唔會有事。

出左事先知,,,錯得緊要!

今日逛網頁見有這樣的資料:應該男女都系這原理!

中藥治本

中藥治療濕疣,去除疣體比較慢,但優點是比較治本,濕疣去除了不輕易復發。

從中醫的角度看,女性陰部長濕疣,主要是在性生活中受感染,濕熱邪毒進侵肝經(肝的經絡剛好循行經過陰部),繼之在陰部結聚而引致。治療方法常常內外兼施,內服包括清熱解毒和軟堅散結的藥物,例如板藍根、土茯苓、龍膽草、浙貝母和莪朮等(還要按病情加減藥物);外治則可用虎杖、龍膽草、大黃、石榴皮、莪朮和紫草各一兩,赤芍和枯各七錢,加水煎成兩公升的藥液,每天熏洗陰部十五分鐘。

較大的濕疣,可考慮中西結合,先用激光等方法去除疣體,再用中藥防止復發。

有無男仕用既配方呢~~~

回復 10053# 的帖子

中藥治疣

哥仔.
這些方劑..最好不要亂用.
因為要經中醫把脈斷診..內服外治先有效.
否則...自已亂試..到时搞出個大頭佛..又話食錯中藥入院..就麻煩多多
不過香港中西醫治性病..好似不多見.
最近都要返深圳中醫院或廣州等正規中醫院先有這種會診服務.

沒錯.
中西醫合治一定好過單純西藥對抗性治療.
但是..一切性病都有其特性.
很多都是要陪伴一生..所以..出得嚟玩.就預咗要還
我好讚成candy講..以後不要去嫖/玩..自然就「斷尾」.
否則..難保今次醫好..下次又領嘢.

Bro Panda

http://www.drugs.com/acyclovir.html

I hope it is helpful to you

引用:
原帖由 sohoeast 於 2010-1-31 00:32 發表
Bro Panda

http://www.drugs.com/acyclovir.html

I hope it is helpful to you
師兄你用有用嗎 ?  其實我唔係好想食藥, 唔想有依賴

yes i am using it since my recurrence rate is quite frequent, almost very other month.

引用:
原帖由 sohoeast 於 2010-1-31 23:25 發表
yes i am using it since my recurrence rate is quite frequent, almost very other month.
師兄, 咁你依加仲有無返發? 我原位(即係JJ右邊毛髮地方)從上年9月中初發到依加都無再發, 返而唔知點解係袋袋返發, 其實病發都算輕微, 可能袋袋皮膚構造唔同, 都唔覺有水泡, 剩係久唔久有囍a方見到有小小結焦情況  同埋師兄, 係咪醫生叫你食一個療程, 食幾耐 ?

有無人知道dr ho幾時開始放呀?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-4 03:33 發表
有無人知道dr ho幾時開始放呀?
Stanley:
應該未放.
我今日一點幾係旺角見到佢.
我等車排緊隊所以無叫佢.

我都收爐啦.
下個星期係時候上一上去.
你近來點呀?

有冇師兄可以介紹我去邊度睇丫..?
係政府度睇左兩個月..完全無起色~"~
重生多左一兩粒出黎.."
唔該pm我丫..

引用:
原帖由 sillydocom 於 2010-2-8 15:31 發表
有冇師兄可以介紹我去邊度睇丫..?
係政府度睇左兩個月..完全無起色~"~
重生多左一兩粒出黎.."
唔該pm我丫..
ching自己睇翻前面十頁啦, 點解我發覺而家d人好似好平常既中左, 點解唔同我當時又急又驚, 咩post都去搵同睇哂......................

樓主既TONY 兄好耐無見你, 5年了, 你而家點, 另外今日睇報紙華叔幫你小左你之前睇左好寸既皮膚科權威醫生了, 又真係華叔小得好, 做咁叻既醫生無醫德同人變到咁狗低佢比人小同前年選唔到立法會

相關搜索目錄: 報紙

另外好消息了, 本來以為今日去見DR HO又冷凍, 但係佢話應該唔係黎既, 已經2個月無事了, 希望無事啦繼續.................不過我都唔樂觀.

但係DR HO講唔影響生細路, 只要開刀生就基本上一定無問題就算當時已經感染左, 所以各位唔好灰心

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-2-5 13:50 發表

Stanley:
應該未放.
我今日一點幾係旺角見到佢.
我等車排緊隊所以無叫佢.
我都收爐啦.
下個星期係時候上一上去.
你近來點呀?
恭喜發財定同祝大家身體健康先啦!! 點解你咁早收爐既?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-9 00:07 發表

ching自己睇翻前面十頁啦, 點解我發覺而家d人好似好平常既中左, 點解唔同我當時又急又驚, 咩post都去搵同睇哂......................
其實睇過架喇..但係dr ho果度..得地址同電話.我想睇下有冇網址或者其他醫生咁
同埋大約收費多少..??可以既就pm比我..

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-9 00:07 發表

講真,在某角度看男人方面可以祇算一種皮膚病看,但在女人就大大煲!問題多多!

引用:

可能現在d人吾識驚...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。