推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-9 00:09 發表
樓主既TONY 兄好耐無見你, 5年了, 你而家點, 另外今日睇報紙華叔幫你小左你之前睇左好寸既皮膚科權威醫生了, 又真係華叔小得好, 做咁叻既醫生無醫德同人變到咁狗低佢比人小同前年選唔到立法會

"死得太早"比華叔吊?
有無http?

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-9 00:12 發表

恭喜發財定同祝大家身體健康先啦!! 點解你咁早收爐既?

個老細收不到錢, 所以有d job hold住左不做.
收到錢再做.
一月尾就收左啦...

係呢, 15/F多不多人?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-2-8 17:21 發表

"死得太早"比華叔吊?
有無http?
http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20100208&sec_id=4104&subsec_id=12731&art_id=13708630

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-2-8 17:24 發表

個老細收不到錢, 所以有d job hold住左不做.
收到錢再做.
一月尾就收左啦...

係呢, 15/F多不多人?
勁多人啦 , 上星期六重開到唔知下午幾點, 叫我2點半去後來我先改左星期一

引用:
原帖由 sillydocom 於 2010-2-8 16:16 發表

其實睇過架喇..但係dr ho果度..得地址同電話.我想睇下有冇網址或者其他醫生咁
同埋大約收費多少..??可以既就pm比我..
間間都係第一次去睇係貴d, 要1200左右, 之後每次覆眕大約500-600

引用:
原帖由 sillydocom 於 2010-2-9 00:16 發表

其實睇過架喇..但係dr ho果度..得地址同電話.我想睇下有冇網址或者其他醫生咁
同埋大約收費多少..??可以既就pm比我..
冷凍+診金一定過千(第一次).
之後平d.
你睇到個不拖証咪好彩.
拖証既話借財仔都吾掂

條忍樣原來係咁既死人樣

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-9 01:26 發表

勁多人啦 , 上星期六重開到唔知下午幾點, 叫我2點半去後來我先改左星期一
Stanley:
你lee排又點?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-9 00:11 發表
另外好消息了, 本來以為今日去見DR HO又冷凍, 但係佢話應該唔係黎既, 已經2個月無事了, 希望無事啦繼續.................不過我都唔樂觀.

但係DR HO講唔影響生細路, 只要開刀生就基本上一定無問題就算當時已經感染 ...
stanleysex兄想生小朋友?

祝你新一年,,好開始~keep住冇事~好返,,快d生返個 肥 B~~ hehe~

其實我都想好似stanleysex兄咁生個小朋友
但係依家啲陰影未解除, 乜都唔夠膽做住, ~~~

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-2-9 09:59 發表
我仲衰, 個袋袋成日都返發皰, 雖然好輕微, 唔特登去睇都唔覺, 不過始終都係返發  生仔開刀係無問題, 問題係野到老婆成世就唔想

好9沒上來....十分唔開心...c-hing們有無人試個出一些黑色扁圓粒粒.表面平滑但會增大....會唔會係花呢...

回復 10081# 的帖子

啍.
c hing
睇個個樣..係乜部位..
如果係性器官陰位
9成係扁平尤...
麻煩啦..
快啲去睇醫生

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-2-9 01:59 發表
我未生啦邊有咁快呀好翻兩個月, 希望keep到啦, 依5年真係好辛苦

唔知係依5年裡面之前同我作戰班兄弟而家點呢?

回復 10082# 的帖子

c-hing們...我想問性器官有扁平疣係唔係 性器疣(花)

之前我見有提過Dr Ho,但多數PM聯絡方法,請問邊位有Dr Ho的聯絡資料?一般性病疣的療程要幾耐同收費? 可否PM我有關資訊? 先謝謝。

(抱歉未能完全讀畢有關post)

pinacolada:你都係去返頭十頁搵資料吧<---之前有人咁問亦都有師兄咁答的~~

但係價錢你預佢第一次千幾二千到啦, 仲要作長期作戰~~~

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-2-10 10:03 發表
pinacolada:你都係去返頭十頁搵資料吧
謝謝...touchwood..你有無睇過? 效果如何? 長期的意思係? 失每次2千?定每療程計?

Dr. Ho is Dr. K.K. Ho? Female doctor?

thanks

我睇o固個都姓何但係係女醫生,但係其他師兄講既係男醫生黎咖

長期係因為你好返佢都會返發~~一次唔定兩次唔定幾多次都唔定~~要一年以上唔返發先代表好返~~

因為你睇既係專科醫生咁診金當然貴啦~~我睇o固個就見一見佢就6百未包藥,而小弟每次最少要一k以上

我提意你去返你既家庭醫生到睇佢會有專科介紹俾你~~唔好拖啦快啲去睇啦~~

引用:
原帖由 LEE624 於 2010-2-9 19:13 發表
好9沒上來....十分唔開心...c-hing們有無人試個出一些黑色扁圓粒粒.表面平滑但會增大....會唔會係花呢...
ching,, 快d去睇醫生啦,,, 唔係一間過年d 醫生放假冇得睇啊!

回復 10090# 的帖子

Dr. Ho 放假中.....so唔開心...最快要下星期5...

唔該真係有冇人可以幫到我 比DR.HO D資料我阿 我之前問過一次都係冇人理我

你地講既DR HO係咪DR. HO MAN HON? 係咪係旺中?

宜家我又搵返頭20頁D POST個個都係PM DR.HO 既資料 都係搵唔到

好急阿 好想睇醫生 唔該晒你地!

引用:
原帖由 garamon 於 2010-1-20 19:10 發表
955,手的疣不同生殖器官那種,不用擔心。
可否多講一些手和生殖器的疣的分別, 我身, 面, 手都有疣, 唔知會唔會野開???

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-10 01:31 發表

我未生啦邊有咁快呀好翻兩個月, 希望keep到啦, 依5年真係好辛苦
C Hing 2個月無出, 應該無事, 新年祝你身体健康

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。