推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 armstrongami 於 2010-1-23 01:24 發表
大家好..我新黎架...8個月前跟同學仔返大陸玩....玩完先識驚....成日形住自己點都會中返2隻病....驚左大半年...每日都好後悔....日日都諗點樣死好.....我同自己講如果過左8個月無生野無唔舒服就無事...就重頭黎過... ...
一般在頭一個月己發病, 如3個月後check埋AIDS及梅都無事, 應OK!!
而感染疣, 應有75%在頭3個月發, 你8個月了, 可以安心.

你就是自己去玩, 我很多時耍應酬, 唱K, 邪骨都容易忍, 沖涼就真係唔知點忍!!!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-26 11:49 發表
出左報告,今次細胞正常,但係個hpv 出左黎,,我有好多高危既hpv,, (但冇低危),, up得出既高危都有,,死唔死

而家要keep住check得密d loo

所以各男士,可能你地去玩時都有左high risk既hpv,,傳左俾另一半又唔知,,,到 ...
我想問, 男人有hpv可以check嗎?
我無出疣2年, 安全???

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-2-1 23:18 發表

師兄, 咁你依加仲有無返發? 我原位(即係JJ右邊毛髮地方)從上年9月中初發到依加都無再發, 返而唔知點解係袋袋返發, 其實病發都算輕微, 可能袋袋皮膚構造唔同, 都唔覺有水泡, 剩係久唔久有囍a方見到有小小結焦情 ...
C hing幾耐發一次?

回復 10092# 的帖子

你試試旺角惠豐中心 15/f

引用:
原帖由 95555052 於 2010-2-12 11:09 發表

可否多講一些手和生殖器的疣的分別, 我身, 面, 手都有疣, 唔知會唔會野開???
955 , 性器官的疣和手、腳、面上的不同。但如果這些地方有傷口,而又接觸到性器具官的疣病毒,是有機會感染的。

引用:
原帖由 95555052 於 2010-2-12 11:35 發表

我想問, 男人有hpv可以check嗎?
我無出疣2年, 安全???
男有 hpv 都可驗,超過一年應該算痊癒了。

係咪DR.HO? 果個係叫咩DR? 佢好嗎?

引用:
原帖由 amagi9sy 於 2010-2-12 18:18 發表

係咪DR.HO? 果個係叫咩DR? 佢好嗎?
朋友,你真聰明,如果不是,為何給你這資料?

回復 10102# 的帖子

多謝晒!! 感激不盡!! 終於有個有心人理下我拉~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-10 01:32 發表
唔知係依5年裡面之前同我作戰班兄弟而家點呢?
老友記~~須然我基本無事.但係無事後兩年都有返發一粒.電療清除後都無事.
但前兩個月頸都起咗一粒.不過Dr Ho 話係唔同以前個d.
唔會野落下面.不過點都好啦.平常心.明天會更好啦.
我都見你仲喺度.知道你d問題都未解决.但應該比以前好咗好多.
努力啦.唔放棄總有一日會好返既.相信大家兄弟都希望見你有好返既一日,
祝你好運~~~~

引用:
原帖由 minghin 於 2010-2-12 12:10 發表

老友記~~須然我基本無事.但係無事後兩年都有返發一粒.電療清除後都無事.
但前兩個月頸都起咗一粒.不過Dr Ho 話係唔同以前個d.
唔會野落下面.不過點都好啦.平常心.明天會更好啦.
我都見你仲喺度.知 ...
不過時間真係過得好快個個都好翻咁耐, 我只係2個月, 自己知自己事, 要一年先叫好翻哂只有等............好善慕你地, 由其係失哂蹤班兄弟同無發生過事一樣, 好想好想有依日呀

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-13 03:11 發表

不過時間真係過得好快個個都好翻咁耐, 我只係2個月, 自己知自己事, 要一年先叫好翻哂只有等............好善慕你地, 由其係失哂蹤班兄弟同無發生過事一樣, 好想好想有依日呀
耐心d啦, 我都覺日子好漫長....

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-13 03:11 發表

好似真係好多人都無返來啦...

引用:
原帖由 95555052 於 2010-2-12 11:38 發表

C hing幾耐發一次?
都幾密下, 隔1, 2個禮拜就會發現, 因為我日日都有睇住, 所以一有唔唔妥就知, 不過因為好輕微, 就唔想食藥, 想靠自已免疫力去克制, 過多幾個月再考慮, 唔知其他中皰既弟兄有咩提議

引用:

我相信班兄弟唔係失晒蹤.只係保持現狀少返發.
我都唔想嚇班新丁.我兩年後都返發.不過我己用平常心對件事.
多D留心.己經係生活既一陪份.時間會改變一切的.
你放心啦.你都會有好返既日子.要有自信呀~

祝各位及自己身體健康, 早日康復

虎年事事順利, 恭喜發財

祝各位戰友身體健康, 早日康復~~~

祝大家新年快樂,早日康復!!!

祝大家新年快樂,身體健康

好唔開心...我又番黎la...

冇lala 發現自己條j  個 冠o個到...好多白白色一點點...都有成10 幾點. 突起左既野....好細粒...
扯左, 仲易睇...

睇番o的post......好驚係花仔....
咁多位ching, 你地有花仔一次過會出幾多粒ga??

引用:
原帖由 minghin 於 2010-2-13 13:52 發表

我相信班兄弟唔係失晒蹤.只係保持現狀少返發.
我都唔想嚇班新丁.我兩年後都返發.不過我己用平常心對件事.
多D留心.己經係生活既一陪份.時間會改變一切的.
你放心啦.你都會有好返既日子.要有自信呀~  
應該無哂事啦, 有重唔翻黎咩, 值頭乜都無啦, 如果有心得閒都會翻黎睇下分享下而家既心情同健康狀況, 之前個個都話一定會翻黎, 連講過d人全部都失哂蹤, 都唔記得有依度啦, 重有無翻發自己諗啦, 最後留係度既咪又係我一個. 我希望真係快到我唔係度既一日哈哈!!

不過老實講而度=我另一個家因為5年了加上支持版主, 我都會繼續盡我能力同各ching分享既

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2010-2-15 11:11 發表
好唔開心...我又番黎la...

冇lala 發現自己條j  個 冠o個到...好多白白色一點點...都有成10 幾點. 突起左既野....好細粒...
扯左, 仲易睇...

睇番o的post......好驚係花仔....
咁多位ching, 你地有花仔一次 ...
聽你講白色一點點就應該係, 所以ching快去睇dr啦

minghin兄你講得岩, 重有如果5年黎好翻d兄弟上黎分享下而家點, 對你同我大家都有益啦, 起碼知道幾年後會點, 大約幾多個兄弟完全無野了, 生bb未等等, 但係之前既個個都係得個講, 重話人, 點知而家全部都失蹤哂, 自己攪掂就唔理人, 點講到自己點點點, 而家新年放假要記得當年點大家一齊努力, 點都會上黎啦, 真係...........................個個都最後都係自私!!!!!!!!!!!!!!!!!! 一睇就知, 只計我5年同期既超過100以上, 無哂...............................................真係.........................當日記得個個講咩而家........................................祝大家健康啦

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-16 01:33 發表

聽你講白色一點點就應該係, 所以ching快去睇dr啦
死la.... 你個時係一次過出好多粒...?? 定係點..
佢好似酒米咁...好細....

你地有經驗, 岩岩出新既時, 係點樣ga??

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2010-2-16 01:43 發表

死la.... 你個時係一次過出好多粒...?? 定係點..
佢好似酒米咁...好細....

你地有經驗, 岩岩出新既時, 係點樣ga??
師兄, 你係咪又出左去玩?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。