推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-2-16 02:59 發表

師兄, 你係咪又出左去玩?
唉..係有既...
....好唔開心.... 成個日死晒.... 出左好多, 成日冠底下都有...
我想問係一次會出咁多???

.

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2010-2-16 13:33 發表

唉..係有既...
....好唔開心.... 成個日死晒.... 出左好多, 成日冠底下都有...

.
會吾會長大?平時不拉扯表皮見吾見到?手指頂下去系米硬!

如果答案系no
就可能系皮脂肪粒,
好多指幾多粒?
醫生話成瑰鬼日攪jj,皮下脂肪粒會多

引用:
原帖由 man002 於 2010-2-16 15:22 發表

會吾會長大?平時不拉扯表皮見吾見到?手指頂下去系米硬!

如果答案系no
就可能系皮脂肪粒,
好多指幾多粒?
醫生話成瑰鬼日攪jj,皮下脂肪粒會多
會吾會長大? ==> 呢幾日先發現到...
平時不拉扯表皮見吾見到?===>好細...唔係我o個日手痕, 黎個close up..都唔知原來個冠状沟咁多點點...有幾個好似絨毛, 明顯地尖左出黎
手指頂下去系米硬!===>太細, feel 唔到

好多指幾多粒?==> 點點 既有成10 幾粒, 明顯地尖左出黎有幾3-4 個

dr.ho 幾時番....:sad:

in case 真係中左.... o的衫褲, 係未要分開洗....??

同家人既衫褲洗會唔會transmit 到架...???

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-16 01:37 發表
minghin兄你講得岩, 重有如果5年黎好翻d兄弟上黎分享下而家點, 對你同我大家都有益啦, 起碼知道幾年後會點, 大約幾多個兄弟完全無野了, 生bb未等等, 但係之前既個個都係得個講, 重話人, 點知而家全部都失蹤哂, 自己攪 ...
Stanley哥, 唔好咁諗d兄弟啦, 可能佢地都係比較忙, 冇咁多時間上黎姐...好似我咁, 我呢兩個月都要成日返大陸做野, 真係好...
講我返我自己先, 我月你一樣, 呢兩個月都冇再出, 唔知點解今次好似有一個感覺, 覺得真係好番, 希望係啦
鰜蚽泵U位戰友, 身體健康!!

有無人知15/F幾時放完假??

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2010-2-16 17:04 發表
in case 真係中左.... o的衫褲, 係未要分開洗....??

同家人既衫褲洗會唔會transmit 到架...???

Dr.話d衫褲傳染機會好細.
我個時沖量前都有用熱水+少少漂白水浸下底褲.
其實我知我亞媽知我有洗底褲,
我估佢知我有事, 但佢無問.

引用:
原帖由 bad-man 於 2010-2-16 17:53 發表

Stanley哥, 唔好咁諗d兄弟啦, 可能佢地都係比較忙, 冇咁多時間上黎姐...好似我咁, 我呢兩個月都要成日返大陸做野, 真係好...
講我返我自己先, 我月你一樣, 呢兩個月都冇再出, 唔知點解今次好似有一個感覺,  ...
算啦, 好返左自然不會返來架啦

引用:
原帖由 garamon 於 2010-2-12 16:20 發表
955 , 性器官的疣和手、腳、面上的不同。但如果這些地方有傷口,而又接觸到性器具官的疣病毒,是有機會感染的。
我想問手腳的疣會否野到下面???

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-2-13 04:03 發表

都幾密下, 隔1, 2個禮拜就會發現, 因為我日日都有睇住, 所以一有唔唔妥就知, 不過因為好輕微, 就唔想食藥, 想靠自已免疫力去克制, 過多幾個月再考慮, 唔知其他中皰既弟兄有咩提議
你也試下中醫, 因是加強扺抗力. 另外我有食蜂膠和蜂皇(張), 你也可考慮

我自從上次發燒出返JJ炎, 係大陸睇醫生後, 而家耐唔耐(2星期左右)JJ會紅紅地, 好似線体勁發炎, 但一日後又無事, 唔知各C hing有咩意見???

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-2-14 01:03 發表
祝各位戰友身體健康, 早日康復~~~
大家咁話!!!

我拿到工作了, 都係在大陸做sales, 希望唔好咁多應酬!!!

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2010-2-16 17:02 發表

會吾會長大? ==> 呢幾日先發現到...
平時不拉扯表皮見吾見到?===>好細...唔係我o個日手痕, 黎個close up..都唔知原來個冠状沟咁多點點...有幾個好似絨毛, 明顯地尖左出黎
手指頂下去系米硬!=== ...
係冠溝邊位置係有好多線体, 會以白色一粒粒出現, 如果你見白點時大時細, 未必係.

你有否帶套? 如果有機會更少

引用:
原帖由 95555052 於 2010-2-16 17:39 發表

大家咁話!!!

我拿到工作了, 都係在大陸做sales, 希望唔好咁多應酬!!!
恭喜哂啦, 不過係大陸做sales競爭大, 好辛苦啊加油啦!!

引用:
原帖由 bad-man 於 2010-2-16 09:53 發表

講我返我自己先, 我月你一樣, 呢兩個月都冇再出, 唔知點解今次好似有一個感覺,  ...
老實講開頭都會咁諗既, 但係老實講5年黎係依度既post超過30萬, 超過幾百兄弟呢? 每個都話post, 一定會翻黎分享, 但最終呢? 如果有一個咁大吧翻黎都話好, 係同我係舊板一開始到依度既我敢話比你知一個兄弟都無!! 點解個個都係咁自私?? 當初個個都話咩咩咩, 而家呢?? 好翻都可以比意見大家, 而且一定係最有用, 因為真係好翻哂, 放心各位兄弟5年10年我都會繼續寫直到依個板有機會close時先會停

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-17 02:09 發表

老實講開頭都會咁諗既, 但係老實講5年黎係依度既post超過30萬, 超過幾百兄弟呢? 每個都話post, 一定會翻黎分享, 但最終呢? 如果有一個咁大吧翻黎都話好, 係同我係舊板一開始到依度既我敢話比你知一個兄弟都無!!  ...
咁我寧願你不好返來...

引用:
原帖由 95555052 於 2010-2-17 01:39 發表

大家咁話!!!

咁你記住要多d休息.

回復 10125# 的帖子

DR HO 要19/2 先放完假

the white spots i mention are getting bigger and more appraent...

i ve discovered at least 10 dots easily...and feel the easily now... 好似大左硬左...

sigh...

today i phoned to Dr. Ho , no one received call..................SAD

引用:
原帖由 95555052 於 2010-2-17 01:45 發表

係冠溝邊位置係有好多線体, 會以白色一粒粒出現, 如果你見白點時大時細, 未必係.

你有否帶套? 如果有機會更少
線体係會生一粒咁定 一次出好多~??

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-16 01:31 發表

應該無哂事啦, 有重唔翻黎咩, 值頭乜都無啦, 如果有心得閒都會翻黎睇下分享下而家既心情同健康狀況, 之前個個都話一定會翻黎, 連講過d人全部都失哂蹤, 都唔記得有依度啦, 重有無翻發自己諗啦, 最後留係度既咪又係 ...
stanleysex兄
我好理解你呢幾年好唔開心.你仲喺係度努力緊.不過唔好放棄啦.
如果班兄弟真係好返就唔返黎.你都唔好嬲.應該高興嘛..
有朝一日你好返都唔返黎我都會高興既,
應該大家都係工作忙.無時間啫,開心D面對啦.

引用:
原帖由 95555052 於 2010-2-17 01:35 發表

你也試下中醫, 因是加強扺抗力. 另外我有食蜂膠和蜂皇(張), 你也可考慮

我自從上次發燒出返JJ炎, 係大陸睇醫生後, 而家耐唔耐(2星期左右)JJ會紅紅地, 好似線体勁發炎, 但一日後又無事, 唔知各C hing有咩意見 ...
尋日又係袋袋返發, 真係幾密下, 反而原發病位(JJ旁毛髮位)一直無異樣, 可能我第一次唔察覺個袋袋都有事, 我聽講皰2型頭果年比較返發密, 雖然算輕微, 但都好煩 h:" />  中招到依家都5個月啦, 因為唔想靠食藥, 同埋唔嚴重, 所以都係亂躉I, 有無師兄有咁情況, 唔係係JJ有事, 係JJ都話戴套, 四圍都唔知點搞 ? 有時朋友叫去邪骨起下機都唔敢.......

引用:
原帖由 minghin 於 2010-2-17 11:15 發表

stanleysex兄
我好理解你呢幾年好唔開心.你仲喺係度努力緊.不過唔好放棄啦.
如果班兄弟真係好返就唔返黎.你都唔好嬲.應該高興嘛..
有朝一日你好返都唔返黎我都會高興既,
應該大家都係工作忙.無時間 ...
希望啦, 但係你都記得之前個個都點.........哎...................

回復 10118# 的帖子

你有無出去玩先?如果無.......冠位果的可能係珍珠疹.........唔好自已嚇自已

引用:
原帖由 Lawrence_12_9 於 2010-2-16 13:33 發表

唉..係有既...

.
唉,,ching,, ,,, 你之前驚完個次都仲去玩,,,冇計冇計

希望你今次真係好改過呢個觀念唔好再去玩啦,,,,

新一年,,, 快d搞好去,,

等19號dr.ho返黎你好即打去book啦!!!

<不過有好多時,係自己嚇自己,可能冇事呢,,,,>

今日見o的點又唔係咁覺眼...岩岩去tiolet 時, 又冇之前見時咁明顯
我好唔好觀察一排先睇dr.ho?

係中左既~花花會大得幾快ga??

dr.ho 有時間, 但時間唔岩我, 睇唔到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。