推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-4-1 23:52 發表 師兄,可唔可以分享下呢段時間點樣捱過呢半年?我依家等空窗期一個月都冇,就好擔心,唔開心,自責....真係好難捱,好辛苦, 壓力又大...好想知道有冇方法可以減輕下....
其實初初我覺得係每一日都好難捱...成日訓覺醒下訓下 醒左眼光光 冇晒精神 食野冇胃口 所有野都冇心機

仲有就係係咁上網睇下HIV同AIDS既資料....病態咁。。。係咁搵...

當然我而家望轉頭 其實我覺得應該要放鬆D 日子都係要咁過 (不過你梗係會話我而家梗係口響)

我覺得就係盡量放鬆D 我會EXPECT THE WORST 諗定 就算真係領野 都要積極面對 HIV其實唔係咁可怕

香港好好彩 有藥可以控制到佢 就算感驗HIV 如果適當TREATMENT 你都仲有幾廿年要過 (最少)

你既生活只係多左早晚一粒藥 你明嘛 唔係你想像中咁可怕! 加油兄弟!

死la....好驚....
依家龜頭冠位邊(龜頭同陰莖接位) 好似瘀黑同腫左咁....
依家好驚佢係咪形成緊下疳........
好驚.......點算...

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-4-2 23:00 發表
其實有時你成日check住佢都會令到好多細菌整到個jj架,,因為你成日用手咁反開佢去睇佢,你隻手都有細菌架嗎,同埋個到d皮咁薄

唉,,,, 我都好明你自己衰左,真係好驚會生乜生乜.,.... 係好能驚loo,,我都係咁,.,,, 醫生check到我有hpv 16,18 ,, 我又驚下面生花,又驚個口有花,又驚之前中淋後個口有喉嚨炎,,總之乜能都驚一餐,,,,,

3個月去等check aids,真係,,,,唸起都好難過,,每日都冇心機,,分分鐘都得自己係aids帶菌者,,,朋友,,,真係要到3個月後你check到冇事先可以釋懷到,,,,我會當係俾自己既一個教訓loo,,,,,,最怕係害到身邊既人

不過你真係好唔開心既,試下上網同人傾,,,或者打去個d熱線同d社工傾啊,有用架,,,,
得閒上黎等我地同你分擔一下,,,,   冇事既,,aids真係好難中,,, 唔同性病,,,, 所以你都唔駛太擔心啦!知唔知!!! 冇野既,唔好自己嚇自己啦!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-2 23:21 發表

其實有時你成日check住佢都會令到好多細菌整到個jj架,,因為你成日用手咁反開佢去睇佢,你隻手都有細菌架嗎,同埋個到d皮咁薄

唉,,,, 我都好明你自己衰左,真係好驚會生乜生乜.,.... 係好能驚loo,,我都係咁,.,,,  ...
我依家真係好驚係梅或者愛滋...
好驚會傳到俾身邊既人...每日都擔驚受怕......好慘
當我擦藥膏既時候,一見到咩異樣就好驚好擔心.....
又驚係梅,又驚係a...又驚係花.....

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-4-2 23:00 發表
冷靜!!

JJ頭係海綿体, 又好多線体, 會有好多變化,
1/ 不要時常看, 好易有JJ炎
2/ 寄情工作/打機, 會減少壓力

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-3 00:41 發表

冷靜!!

JJ頭係海綿体, 又好多線体, 會有好多變化,
1/ 不要時常看, 好易有JJ炎
2/ 寄情工作/打機, 會減少壓力
但係我要搽藥,一定要經常睇wo...

引用:
原帖由 schizophrenic 於 2010-4-1 11:23 發表
真係鬆晒呀而家.........我仲會幫手做義工添...

而家希望我d花花快d好..

冷凍左第3日, 仲未甩既...

其實要幾多日先至會甩架...

唔該大家share下....
係呀!! 做多些好事, 心情都平行

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-2 23:21 發表

..或者打去個d熱線同d社工傾啊,有用架.
有用?你試過?

引用:
原帖由 man002 於 2010-4-3 11:52 發表

有用?你試過?
我個次only打去問aids 夠左90天check準唔準,因為我夠左97日去check冇事,,但都好擔心,咪打去問下野loo

聽個係男人黎佢話叫我放心,,, 好準,,,, 叫我唔好擔心個d lo

我噚晚去唱光豬K, 女女無晒衫, 我又雇o好High, 突然發現自己m無, 重入髐@半(無套), 跟手見到女女下面有粒粒..................................................................

我馬上紮醒, 原來發夢, 嘩! 嚇到我, 做乜發埋咁儮! 救命.

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-3 13:10 發表

我個次only打去問aids 夠左90天check準唔準,因為我夠左97日去check冇事,,但都好擔心,咪打去問下野loo

聽個係男人黎佢話叫我放心,,, 好準,,,, 叫我唔好擔心個d lo
我都打過去XX自殺協會, 一邊講一邊喊, 心情好的

引用:
原帖由 devil_7 於 2010-4-3 00:42 發表

但係我要搽藥,一定要經常睇wo...
你一日查2次, 連埋沖涼, 3 至5次/日.

不過我相信你一有時間, 5次/HR 係咪??

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-4 03:06 發表
我噚晚去唱光豬K, 女女無晒衫覑, 我又獱得好High, 突然發現自己雠無覑, 重入鰦一半(無套), 跟手見到女女下面有粒粒..................................................................

我馬上紮 ...
你發夢去唱淫K...

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-4 03:06 發表
我噚晚去唱光豬K, 女女無晒衫, 我又雇o好High, 突然發現自己m無, 重入髐@半(無套), 跟手見到女女下面有粒粒..................................................................

我馬上紮 ...
所謂為女死為女亡也…嘻嘻…ca   ooH野!

今你有無完了事,射完先扎醒,還是縮陽

請問 dr ho 全名是什麼?  請 pm我  or email tradchi@hotmail.com

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-4 03:12 發表

你一日查2次, 連埋沖涼, 3 至5次/日.

不過我相信你一有時間, 5次/HR 係咪??
我之前就可能係...
依家就一日4-5次左右(因為要洗走D藥膏再查)
但係成日都覺得好似有D野唔同左咁...好擔心...

3M

用左3M果隻藥黎防番發一個星期...

頭兩次用都幾好,少少紅少少痕

有反應得黎又好似又冇損

但係用完第三次之後就出事...

一黎之後果兩日D副作用出哂黎...好似感冒咁骨痛、頭痛

而且茶果D位出左D白色突起既野...又唔似係花...又唔係水泡...摸落好敏感但係又未係損

上網睇好似咁樣係咪正常有效既反應...??但係我諗都應該要停藥幾日睇睇先...

再茶我驚真係損...有冇人可以話比我聽係咪正常架而家咁樣...?

相關搜索目錄:

請問 dr. ho 全名 ,請 pm /  email 我 thanks.

tradchi@hotmail.com

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-4-4 12:25 發表
用左3M果隻藥黎防番發一個星期...

頭兩次用都幾好,少少紅少少痕

有反應得黎又好似又冇損

但係用完第三次之後就出事...

一黎之後果兩日D副作用出哂黎...好似感冒咁骨痛、頭痛

而且茶果D位出左D白色突 ...

講真我用完3m無任何反應同副作用...
乜真係有lee d野既咩...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 traddy 於 2010-4-4 10:30 發表
請問 dr ho 全名是什麼?  請 pm我  or email tradchi@hotmail.com

無人會比你.
自己係前面搵啦.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-4-5 01:54 發表

講真我用完3m無任何反應同副作用...
乜真係有lee d野既咩...
咁個個人反應唔同掛...上網果度講話有反應係有效既證明...??

講真真係茶得唔多...唔知做咩咁大反應

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 gurabu 於 2010-4-5 04:09 發表

咁個個人反應唔同掛...上網果度講話有反應係有效既證明...??

講真真係茶得唔多...唔知做咩咁大反應
醫生俾你, 定自己買架?

搵醫生睇下穩陣D

相關搜索目錄:

自從去年十月證實中招疣後, 要定期去DR HO 處做冷凍, 約一至兩星期做冷凍一次, 舊的菜花剛甩, 新的菜花又在JJ龜頭附近 生起. 好彩經化驗, 證實是HPV TYPE A 8,11 等低危病毒.

如是者已經前後半年, 令我痛苦不堪言, 不知要等幾時菜花才好, DR HO 也不能給我解答.

只後侮之前經常去長安常平滾紅滾綠. 落得如此下場, 好在只是有菜花, 經化驗沒中
HIV.

但因JJ有明顯菜花,不能行房已經多月。 

今天又發覺菜花長大粒了, 但DR Ho 要今個星期五才有得睇.

引用:
原帖由 strange 於 2010-4-6 23:05 發表
自從去年十月證實中招疣後, 要定期去DR HO 處做冷凍, 約一至兩星期做冷凍一次, 舊的菜花剛甩, 新的菜花又在JJ龜頭附近 生起. 好彩經化驗, 證實是HPV TYPE A 8,11 等低危病毒.

如是者已經前後半年, 令我痛苦不堪言 ...
你同我同期,我都系九月尾發現疣,十月冷凍後兩次就無再出,一月覆診檢查都無,三月尾有兩粒,分吾到系發炎或是勿,硬硬地又有時脫皮細粒了,我都吾知系米囉,都又要上去覆診去查下先!

半年時間真系好快過!

引用:
原帖由 strange 於 2010-4-6 23:05 發表

如是者已經前後半年, 令我痛苦不堪言 ...
師兄, 我同你都差不多同期, 我9月中中皰, 情況同你都差唔多, 成日返發, 食著藥都唔見點好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。