推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-16 14:14 發表

有d人話hpv 會清除,有d就話唔會,,, 基本上 hpv 就暫時係醫學上都未能有學去殺到,,,  都係一個研究既階段

醫生應該係臨床經驗話俾我地知, d 花如果冇再生 1.5年-2年到,, 就叫係好返,,, 反發既機會率會好低,, ...
吾系那麼多人認識這些,另外大部份人猜想自已吾會有機會中焦而之前主動認識它!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-16 16:41 發表

用手摸到後,有冇自己摸返自己下面? oral都係性交一種,都有可能,, 口水都可以帶有病菌

不過你有冇自己去睇醫生問過醫生既意見呢?
i have washed hands after tounching that ,
and then jerk off...
口水既問題...........就真係唔知~~上網睇info 話oral 會transmission
有o的又話get hiv through oral sex is not as likly as genatile - anal or - vifgina

now  睇dr 都冇用la..有唔係有pills 可以食...

引用:
原帖由 badrommace 於 2010-4-16 16:24 發表

我serarch old post 話有c hing only 環保吹 都出事... lai 左野

你話入個女仔時有皮膚要互相很大磨擦, 我明~
我用手摸到 同俾佢oral 都唔知叫唔叫皮膚要互相很大磨lu....
見過新聞話男人有花,女人幫佢吹,然後個女人生了花系舌還是喉嚨,忘記了正確位置!
正常話好少有這機會出現這樣,不過都一樣有人可以出現!早排報紙報導!

你無比佢用陰部擦你應該機會都細!

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-4-15 17:33 發表

我係係表面一堆肉凸起, 好驚好擔心又生過
DR講細粒可搽藥水"啦"死佢但就要搽耐D, 唔知痛唔痛
出花總有過程, 先是一粒, 之後一粒粒, 你有一堆前, 肯定留意到的

引用:
原帖由 badrommace 於 2010-4-16 11:03 發表
其實...係攪之前大咁都咁hot...咩都除晒, 除左under , 咁hug 下, kiss 下, touch 下大家...

佢之後除左我under同我oral, 個時都覺冇野
我一摸到佢妹妹....有粒硬野...即刻叫停..係光之前一睇...覺唔對路...即洗手 ...
唉! 大家都係男人, 我唔信你真可以記得咁凊楚細節??
我建議你當可能會中來處理, 前2-3Weeks留意JJ有否發炎, 痛, 脫皮, 痕.....
3個月後都check 下AIDS, 梅.
5個月無出花應該無事

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-8 12:10 發表

係呀!

最近好大壓力, 新工和老細不夾, 已辭了.
手指公有一粒疑似疣, 驚野JJ
JJ早輪發炎, DR HO話不是返發只係JJ炎, 但做人大計又要stop一排

所以整到亂發夢
死啦!

依家JJ炎無退, 已經再睇DR HO換左藥膏都唔得, 下星期出種箘報告, 希望無事.
依家發炎連JJ頭下面都有(以前無試過)

c hing 我睇番你post....你都係oral 冇用套...中招...........
灰左...岩岩仲睇左大家既comment , oral 冇咁大chance, 個心先定小小...唉...

見你都係一個月都會發出黎...
killer 又係...

係未normal 都係1 個月都知 ?? 唉個心又灰番...

唔知係未我今日驚成日攪佢, CHECK 住,,,我見癢 同 R 佢...

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-16 09:47 發表

LEN88

如果係真係花我覺得快D用"電/冷"整死佢先,唔好用咩藥水啦,,,越開左就煩!  
抹片個到唔好太擔心啦,,而家我地都知自己身體有左呢D HPV,咁自己密D CHECK一有問題就睇下要唔要做手術,,係唯一呢個方法。當然 ...
電好痛架, 好似比人用火燒咁我唔想再為個衰人去受苦啦, 真係唔值得
如果佢都好似呢到d ching中左超, 身受其害, 就唔會重咁自私, 對我咁絕  
我地女人都有冷凍? 痛唔痛架?
係咪真係浸下就無hpv?

引用:
原帖由 badrommace 於 2010-4-16 17:19 發表

i have washed hands after tounching that ,
and then jerk off...
口水既問題...........就真係唔知~~上網睇info 話oral 會transmission
有o的又話get hiv through oral sex is not as likly as genatile  ...
你不用太驚口部感染,因為正如歡場的女子都要用口服待客人,如果口部這容易感染,我想一定有很多網上談論,但都很少有所聞。

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-16 18:29 發表

出花總有過程, 先是一粒, 之後一粒粒, 你有一堆前, 肯定留意到的
就係之前好平滑, 呢個月先有一粒粒, 真係好擔心
花係咩色架? 唔知dr有無相可以比我睇
上個月dr先講咁多個月無發, 應該無事架啦, 我重鬼咁開心

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-16 18:48 發表

死啦!

依家JJ炎無退, 已經再睇DR HO換左藥膏都唔得, 下星期出種箘報告, 希望無事.
依家發炎連JJ頭下面都有(以前無試過)
955, 真的留意自己生活習慣、飲食有沒有問題,再有沒有出外玩等。

相關搜索目錄: 飲食

回復 10514# 的帖子

C HING
如果好似花生甘大粒..
按照網上性病介紹.
似呼唔多似係椰菜花啦
事關甘大粒..佢平時一定會摩擦到..兼且會很容易出血.
而且甘大粒..會有分泌物..會有臭味架.
你得閑上網查下啦..個啲網上菜花圖好誇張..又大..又清楚.
但係小心使得萬年船.
呢條女個度生咗粒嘢..一定唔會係好嘢.
祝你好運啦

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-3-31 00:20 發表

今日上左去睇醫生, 同佢講隻藥唔得, 邊食邊返發, 佢轉左隻重藥Aciclovir 800mg 比我試下3星期啦.........  希望禁得著啦h:" />
好快又差唔多食晒3個星期藥, 可惜都仲係要返發, 下星期又要去睇下醫生  上次問醫生佢都話一般唔會咁, 唉, 都唔知點解自已咁差   有無師兄有咁既情況

引用:
原帖由 badrommace 於 2010-4-16 18:56 發表
c hing 我睇番你post....你都係oral 冇用套...中招...........
灰左...岩岩仲睇左大家既comment , oral 冇咁大chance, 個心先定小小...唉...

見你都係一個月都會發出黎...
killer 又係...

係未n ...
Oral係無甘易, 而且我袋袋一早就有(9年前, 唔知點有), DRHO 話自身野開, 但我當中左處理.

你記住一日check 3至5次好啦, 唔係無野都整到JJ炎.

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-4-16 19:09 發表

早見有一粒粒就去check下, 安心一些.

我的是白/肉色, 但聽過紅/黑的

引用:
原帖由 garamon 於 2010-4-16 19:21 發表
955, 真的留意自己生活習慣、飲食有沒有問題,再有沒有出外玩等。
之前新工壓力大, 晚晚飲酒, 3月end發炎, 輕微的

而家搽膏2 weeks了, 但越來越紅, 重有痛, 我估係皰返發

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-4-16 23:54 發表

好快又差唔多食晒3個星期藥, 可惜都仲係要返發, 下星期又要去睇下醫生h:" />  上次問醫生佢都話一般唔會咁, 唉, 都唔知點解自已咁差   有無師兄有咁既情況
CHing保重

回復 44# 的帖子

LEN
no worry.  most likely not 花.    冷凍 & 電 is better.

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-4-16 19:09 發表

我見相,花應該係,, 肉肉地色又有d帶白咁,,,,   
你約左今日去睇醫生??? 希望你冇事啦~~~ LEN~

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-17 02:13 發表

之前新工壓力大, 晚晚飲酒, 3月end發炎, 輕微的

而家搽膏2 weeks了, 但越來越紅, 重有痛, 我估係皰返發
飲酒係大忌啊~~~ 切記戒得就戒啦~

師兄~酒真係少飲為妙~~

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-17 02:08 發表

早見有一粒粒就去check下, 安心一些.

我的是白/肉色, 但聽過紅/黑的
我上次個粒係紅肉色, 原來有咁多顏色

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-17 09:13 發表

我見相,花應該係,, 肉肉地色又有d帶白咁,,,,   
你約左今日去睇醫生??? 希望你冇事啦~~~ LEN~
check了,醫生話唔係來, 又比左d相我睇花係點既樣, (原來有好多款, 有d好似"默"咁 )
但醫生都答唔出, 我個達野係咩來
叫我遲多幾個驗抹片時再睇下
重叫我唔好咁緊張同擔心

恭喜晒len~~~

我上次係紅底白色粒粒呢~~

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-4-19 12:42 發表

check了,醫生話唔係來, 又比左d相我睇花係點既樣, (原來有好多款, 有d好似"默"咁 )
但醫生都答唔出, 我個達野係咩來
叫我遲多幾個驗抹片時再睇下
重叫我唔好咁緊張同擔心
太好啦,我都鄧你鬆一口氣,,既然佢話唔係就唔好亂唸咁多野,,,,,要信下醫生既專業意見~kaka~(不過我份人都係,,咩都驚一餐)

咁你下次係6月去做抹片啊? 我就應該8月頭loo

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。