推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

上星期五是小弟最傷既日子, 因為女友離我而去, 而這一年真係經歷太多事, 而家真係想一個人過就算吧~~~

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-7-5 10:29 發表
上星期五是小弟最傷既日子, 因為女友離我而去, 而這一年真係經歷太多事, 而家真係想一個人過就算吧~~~
聽到你咁講都好難過,, 雖然唔知點解你gf要離你而去,但係我地做人都唔係話邊個為邊個而活,, 最緊要自己開心,,身體健康,,,,,

放心啦,,第時一定一有個更岩你既女人出現!!!

最緊要你唔開心既時候都唔好唸住放棄自己,又去返玩~~~ 搵下其他興趣娛樂啦!!!

相關搜索目錄: 娛樂

THX CANDY~~我會珍惜自己既身體咖啦~~
近日真係有返啲朋友叫返上大陸玩, 一口俾我拒絕左呢~~哈~

我是中了花,前幾過月已知,到了現在還有,尿道口內還有,很灰,很心痛,女友有不知怎樣好,還想下年結婚,但什麼都沒了.心很痛

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-7-5 12:03 發表
THX CANDY~~我會珍惜自己既身體咖啦~~
近日真係有返啲朋友叫返上大陸玩, 一口俾我拒絕左呢~~哈~
人是聚散無常,不一定你中招她才離開你,只要能不受誘惑,張來還有大把機會找到更好的女朋友
現在要身心健康才有未來啊

引用:
原帖由 hktony 於 2010-7-7 00:01 發表
呢幾日背脊生左好多粒粒,有剌痛,都唔舍係乜.....
咁岩何醫生又要12/7先返來,
各位兄弟有冇其他醫生好介紹呀,
有就pm 我啦,唔該曬!
到香港醫生綱吧!!!!

我已看了醫生,我想在這分享下自己感受,,因太痛苦了,,朋友也不太明白,事情是這樣,,我二年前去玩過之後就沒去玩了,一路都很乖沒去其它地方努溫錢用作將來結婚,不知為何會發生了這事,可能我這半年找了兩份工作來造,令身體抵抗力不斷下降也不知,,都不知有什麼人能幫我,,很不安心

多謝你kksick,,我想在這裡能有其他人教我怎樣下去

依度係各ching 可以講野既地方,因為真係無乜人會了解我地既感受~~

thx kksick~我跟女友分開跟這個病係無關的因為我已經好返左差不多半年吧~~真係要抵得住誘惑,因為小弟身邊太多朋友有北上既活動呢~~

joycesuper:身體行第一, 錢反而係第二呢~~

我會可以好返嗎...我又怕她有事...很擔心,,我可以怎樣做...現在我沒做兩份工了,發生了這事後,,

引用:
原帖由 joycesuper 於 2010-7-7 12:51 發表
我已看了醫生,我想在這分享下自己感受,,因太痛苦了,,朋友也不太明白,事情是這樣,,我二年前去玩過之後就沒去玩了,一路都很乖沒去其它地方努溫錢用作將來結婚,不知為何會發生了這事,可能我這半年找了兩份工作來造,令身 ...
C-Hing 你遇到的情况,這裹的人多的是,最重要是樂觀面對,但我有些問題,2年前發生的事,前幾個月才發出來
這有點可怕,因為一般認為花只潛伏體內10個月,你年半才發現,會不會你不知道中招,沒看醫生再加粗勞工作,
使病情惡化,唉不知怎安慰你,只能叫你看醫生,多注意健康,還有要留意你的女友有沒被牽連

祝你好運

引用:
原帖由 joycesuper 於 2010-7-7 17:54 發表
我會可以好返嗎...我又怕她有事...很擔心,,我可以怎樣做...現在我沒做兩份工了,發生了這事後,,
花是會痊愈的,相信醫生

想問一問CHECK HPV DNA TEST是怎做的,在女性人體那地方抽血呢.還有準確度有幾高呢..

C-Hing 花是會痊愈的,但它是永遠在我體內,我很怕,這知識在政府內得知

引用:
原帖由 joycesuper 於 2010-7-7 04:51 發表
我已看了醫生,我想在這分享下自己感受,,因太痛苦了,,朋友也不太明白,事情是這樣,,我二年前去玩過之後就沒去玩了,一路都很乖沒去其它地方努溫錢用作將來結婚,不知為何會發生了這事,可能我這半年找了兩份工作來造,令身 ...
正常無咩可能係兩年後先會發出來, 正常會係大約幾日度就會出, 話8個月內只係預最大限度, 你可以問一下醫生會唔會2年後先出就知道

但事實真是這樣,,,,我以前沒有的,,,,我真的是兩年前的事來,,我時時都有看JJ,但花一開就很覺的,,,自己不會不知,,還會很快大起來,我自已都不想有這事發生.,,,太苦了

我都問過政府,可能好久後出也不奇,但我都不想他們說是真的,,但真的發生了,我都現在都不太明白,病毒這麼玩強

引用:
原帖由 joycesuper 於 2010-7-8 11:45 發表
C-Hing 花是會痊愈的,但它是永遠在我體內,我很怕,這知識在政府內得知
C-Hing, 我不是醫生,醫生各有各說,但從一些綱站得出的資料,痊愈是指不愎發,根治是指殺掉所有毒菌,
根據這樣說,很多疾病也不可以根治的,無論怎樣,你沒選擇,看醫生和樂觀面對才是上策

至於女生方面,你可查一下本forum的舊資料,也有女生提過怎樣查,那些花能發出來,那些不會,怎樣查驗

引用:
原帖由 joycesuper 於 2010-7-8 15:43 發表
我都問過政府,可能好久後出也不奇,但我都不想他們說是真的,,但真的發生了,我都現在都不太明白,病毒這麼玩強
我想這裡的人是指你花出來了,你未及時發覺,不是不信你, 事情己發生,還何需說謊呢
但我看過醫生,他說不大相信病者的話(怎樣得來)只想信眼看的病徵和化驗,你就不要糾纆
在這些無用的事,我提意你轉下看私家醫生

唉..我好大可能中左呀
book左下個禮拜一睇醫生
都唔知點算,有排攪喇

wenip:雖然係有排攪, 但最重要係有得醫嘛~如果私家應該幾次就攪掂~~

neoquy5555:好唔開心呀我
仲要忐忑多兩日先睇到醫生
其實開頭醫大概幾耐要返去覆診呀?

唔重要係睇下個範圍同埋用咩方法~~依兩日唔好諗咁多, 依個病係有得醫咖唔好擔心咁多, 以我為例頭兩次會密啲跟住就係康復期要睇下有無返發~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。