推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-6-26 16:24 發表

有無事呀?
我無事.
lee d係現今既男人病.
想早d認識, 保養下.

我近排都無乜事.

引用:
原帖由 kksick 於 2010-6-26 13:35 發表

甚麼是T^T   你先從左面Click私人執業, 再選專科便能找到, Dr. Ho不是有Ching告訴你怎找嗎??

聯絡方法講左咁多次.
不知係不肯爬文定隻眼有事.
我講左
資料頭20頁內一定會有...
我剛先仲搵到
找到個英文名+大廈名.
打上Yahoo搜尋.
搜尋

結果第一頁都己經彈左資料出來.
自己都試過咁慘, 不講又不忍心.
講左比你知, 之後就一去不返...
所以話底不底幫呢?

引用:
原帖由 jmsoile 於 2010-6-24 21:40 發表

小弟今日終於去了Dr,Ho到做冷凍治療屎道的花,因為冇皮,仲要冷凍全條尿道,
做既時候都唔覺得有咩事,但Dr.Ho話好耐都冇重手,同我講會痛半個鐘,
我一行出Dr.HO門口,就立即痛都行都行唔到,無表皮個塊皮做冷 ...
我比你好彩D, 我D菜花屬低危形號, 只在尿道口龜頭上生,無在尿道內生 在過去七個月, 我要每約十天便要到DR HO 診所做冷涷, 冷凍後要早晚天天洗兩次傷口,真係痛苦. 好在DR HO 收得我很平,在經濟上我可以負擔.

現在菜花已停止出現, DR HO 說要再過三個月, 無再出新花才可以和老婆行埋.

奉勸各位師兄, 吾好去滾, 就算用套一樣會冶上菜花. 最多上大陸打打飛機好了.

引用:
原帖由 maxsiu 於 2010-6-24 10:41 發表

她只說是非淋但沒有說依原體....上了醫生網..但全是英文不懂呢....~"~真得找不了.....有沒有人能告訴我...Dr HO 既聯方法....
很擔心擔心中.........
已經有其他師兄說過, 你可以由本版第一頁看起, 很快便會找到.

其實大陸打機機都叫高危啦~~中過既真係唔好再去玩啦~~~

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-26 15:55 發表

應該唔會啊嗎,,,唔係係大腸個d咩? 你上網search下啦我都唔太sure!
是醫生說的,想確認一下,前幾天太太婦科驗查又忘記問

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-6-28 09:46 發表
其實大陸打機機都叫高危啦~~中過既真係唔好再去玩啦~~~
我問過醫生,性病單從打飛機或毛巾傳染極微,但他們用的油可能有其他細菌,會引起尿道炎或菌會走進前列線
後果也好不到那裡, 打飛機也要帶私家油

引用:
原帖由 kksick 於 2010-6-28 10:51 發表

我問過醫生,性病單從打飛機或毛巾傳染極微,但他們用的油可能有其他細菌,會引起尿道炎或菌會走進前列線
後果也好不到那裡, 打飛機也要帶私家油
不過中過招都係怕機場衛生情況唔好, 有好多上手打完都無換床單毛巾......大場會好啲掛

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-6-28 09:46 發表 其實大陸打機機都叫高危啦~~中過既真係唔好再去玩啦~~~
現在飛機餐,有分,港式,日式,美式,法式,玩法好復雜,手推,腳推,大比推,波推,妹妹推!

引用:
原帖由 man002 於 2010-6-28 15:24 發表

現在飛機餐,有分,港式,日式,美式,法式,玩法好復雜,手推,腳推,大比推,波推,妹妹推!
總之唔要妹妹

妹妹推咪同入埋去無咩分別~~~

引用:
原帖由 man002 於 2010-6-28 15:24 發表

打飛機中招機會很低, 最好玩是波推, 永遠吾會中性病, 在東莞長安,$138 有交易.仲包打兩次.

但去到, 裸體女技師, 美色當前, 客人通常忍吾住, 加多$100-200 開大, 我便是這樣中了菜花的.

其實唔去好過去啦~~自已打下機機咪算囉~~~唉...............

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-6-29 09:43 發表
其實唔去好過去啦~~自已打下機機咪算囉~~~唉...............
自從中左招, 連自已打都無心機, 有朋友叫去機場, 不過我仲係怕怕

咪係囉, 中完仲敢去,,自己打下飛機自摸咪算數, 到時再去玩一個唔覺,中能左大獲野就真係死得

不過好多時,要好似我地咁衰過先知醒

玩完後我而家仲要一生受hpv 影響,,唉,, 代價真係好能大!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-30 09:38 發表
咪係囉, 中完仲敢去,,自己打下飛機自摸咪算數, 到時再去玩一個唔覺,中能左大獲野就真係死得

玩完後我而家仲要一生受hpv 影響,,唉,, 代價真係好能大!
Candy 妹, 無計啦, 至少身邊仲有人支持下

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-6-30 09:38 發表

Candy,不要總想著壞的事情,將來最壞的情况可能沒有你所想的那樣差,醫學月月年年進埗
說不定3,5,7年後,藏在你體內的病菌可完全殺掉,開開心心過日子才重要

多謝你地~~~

當初冇呢個地方share下,真係會好辛苦~~

多謝晒咁多ching,,,

依度真係一個好好既地方~~我都 係有依度心情先可以好返啲同無咁大壓力~~

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-7-2 09:26 發表
多謝你地~~~

當初冇呢個地方share下,真係會好辛苦~~

多謝晒咁多ching,,,
Candy, 最近看網頁說,有 50% 感染高危 hpv 的人,能在3年內將病毒清除,即轉回陰性,妳近況如何?我太太8月會再檢查,如沒有問題,想考慮生 bb。

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-2 10:23 發表
Candy, 最近看網頁說,有 50% 感染高危 hpv 的人,能在3年內將病毒清除,即轉回陰性,妳近況如何?我太太8月會再檢查,如沒有問題,想考慮生 bb。
garamon兄等你好消息, 希望係第一個聽到你係度生個可愛bb既好消息, 充喜一下

引用:
原帖由 kksick 於 2010-6-30 07:48 發表

Candy,不要總想著壞的事情,將來最壞的情况可能沒有你所想的那樣差,醫學月月年年進埗
說不定3,5,7年後,藏在你體內的病菌可完全殺掉,開開心心過日子才重要
yes, 幾年後聽到你無哂野啦一定

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-2 18:23 發表
現在過了15個半月了,,,, 呢一年幾真係心情都好波動,,,, 成日都好擔心,,, 不過時間耐左都會好左d,, 但我而家都會成日check住自己,慣左,,,同真係心理有壓力,,,,  8月中到我會再去做柏氏,睇下有冇變差各樣,,小朋友,,真係唔敢唸,,, 經濟壓力都唔許可,,, 可能唔會生都唔奇啦

都好多謝我先生俾機會我,到今日都冇話拎返呢件事成日出黎話我,,, 感謝佢!

garamon兄,,我唸你太太都會冇事啦,,, 放心啦,你地既bb好快會黎到陪你地,,,, 做好準備啦你地,, 等你既好消息!!!!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-7-3 01:30 發表

yes, 幾年後聽到你無哂野啦一定
你都係啊,,  我地一齊加油啦ching

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-7-4 15:15 發表

現在過了15個半月了,,,, 呢一年幾真係心情都好波動,,,, 成日都好擔心,,, 不過時間耐左都會好左d,, 但我而家都會成日check住自己,慣左,,,同真係心理有壓力,,,,  8月中到我會再去做柏氏,睇下有冇變差各樣,,小朋友, ...
放心啦candy生啦想多聽你地既好消息啊!! 加油!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。