推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-25 18:53 發表
可否告訴我DRHO的地址。

我是在尿道口發現了花,做愛有戴套,唔只係咪之前住醫院一個月用尿兜染到,又或這係去按摩。

想問做冷凍之後會痛幾耐?一般睇完醫生幾耐可以做手術,我想即刻做。
政府, 你去衛生署果度會搵度地址. 唔使錢, 唔使預約, 但你會覺得幾無癮, 醫生會驚你傳染佢.

何生, 你係頭100頁可以搵到佢詳細地址.

唔好淨係上來攞料, 然後走左去. 各位師兄無義務幫你的. 個個都可以自己搵到料, 點解你自己唔得呢?

冷凍做果時唔太痛, 做完會痛30分鐘左右. 醫生CHECK完之後, 會睇下點整走D花, 凍? 電? 多數唔用藥水.
我覺得唔妥時走去睇醫生, 我開頭仲以為係念珠菌, 結果係花. 醫生就講下乜野係花啦, 點來啦, 點醫啦. 解釋完問我做唔做, 我都要問下佢要收幾多錢, okay, 簽份生死狀, 係條J度搽D藥膏 (應該有少少麻醉成份), 45分鐘後入房做冷凍.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-25 23:59 發表

政府, 你去衛生署果度會搵度地址. 唔使錢, 唔使預約, 但你會覺得幾無癮, 醫生會驚你傳染佢.

唔好淨係上來攞料, 然後走左去. 各位師兄無義務幫你的. 個個都可 ...
c兄有冇番發過呀?

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-25 23:50 發表

佢唔知...dr ho話過帶袋就9成9無問題甩哂果陣,因為佢話甩哂即係病毒數量好少,d病毒係皮膚既底層,但唔帶..我就唔知啦,我宜家都好後悔...樓上c兄講得好岩...唔應該累埋女朋友
已成過去, 無野可以做得番. 無事就OKAY啦, 下次記得帶套啦.

你有女朋友都出去玩既?

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-26 00:01 發表

c兄有冇番發過呀?
托賴, 7個月都無事. 希望呢一年惡夢快D過去.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-25 19:42 發表

師兄之前有冇去玩???基本上用尿兜染到唔會lor,dr ho 資料係頭20板搵,唔俾post ,會ban acc
即上去即睇,你既case 都唔好諗睇正苦,尿道口好煩,快睇醫生
有機會口交傳染番黎
我似係咁樣中, 做愛次次都帶, 但口交唔係, 中招!!!

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 00:01 發表

已成過去, 無野可以做得番. 無事就OKAY啦, 下次記得帶套啦.

你有女朋友都出去玩既?
...我係比以前女朋友傳到,我無去玩過的

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 00:04 發表

托賴, 7個月都無事. 希望呢一年惡夢快D過去.
7個月無中,好大機會無事啦,一般話3個月-半年以上就穩定,有冇搽3m呀??

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-26 00:28 發表

...我係比以前女朋友傳到,我無去玩過的
你呢種真係超級無奈.

我知道何生係會比3M, 但因為我唔係睇佢, 所以無呢一隻藥搽.
希望真係無事啦.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 00:43 發表

你呢種真係超級無奈.

我知道何生係會比3M, 但因為我唔係睇佢, 所以無呢一隻藥搽.
希望真係無事啦.
唉,我宜家係求神拜佛宜家個女朋友無事ja...真係要我短幾年命都肯,希望大家都快d無事啦

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-26 00:45 發表

唉,我宜家係求神拜佛宜家個女朋友無事ja...真係要我短幾年命都肯,希望大家都快d無事啦
下次做番一個負責任既男人啦.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 01:27 發表

下次做番一個負責任既男人啦.
一定要啦...我諗住會去dr ho度問下佢機會大唔大同埋覆診

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-26 02:03 發表

一定要啦...我諗住會去dr ho度問下佢機會大唔大同埋覆診
通常D花甩晒同埋傷口好番, 醫生都係話有事先再上去, 因為無事上去都無乜意思, 驗血都驗唔到.
呢個病用左我7,000-8,000左右啦, 又無得CLAIM保險, 唉. 算, 醫番好, 借番來都要醫. 唔通靠社會衛生科咩.

我去睇醫生(皮膚專科) 時, 都見一男一女(應該係兩公婆), 死狗咁樣, 可以大家一齊交叉感染左.

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-25 23:59 發表

唔好淨係上來攞料, 然後走左去. 各位師兄無義務幫你的. 個個都可 ...
唔該你呀。一般凍完,外觀上幾時先唔發覺有花?我的花在尿道口
我真係無對唔住女友,今次無端端咁水洗唔清。

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-26 11:40 發表

師兄,你尿道口,要有長期作戰的心理準備,如果感染埋尿道仲煩,快睇醫生

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-26 11:40 發表

C兄快d去睇呀,尿道口聽講好易覆發,唔好拖啦

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-25 15:53 發表
各位c兄,小弟有花...但比dr ho用冷凍醫好左,+覆診confirm左甩哂(甩左1個月)...之後同女友做有幾下無用到套...想問大唔大機會傳染到佢...宜家個心囉囉戀...有冇兄弟試過咁既case or試過好番同自己伴侶做有冇傳到比 ...
好大機會囉,

你都幾不負責任,自己中左花都知道花手尾長,你仲當冇一回事同你gf做愛,基本上你唔好返起碼1年以上冇出花你都唔應該同你gf做

不知所謂

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-12-26 14:35 發表

好大機會囉,

你都幾不負責任,自己中左花都知道花手尾長,你仲當冇一回事同你gf做愛,基本上你唔好返起碼1年以上冇出花你都唔應該同你gf做

不知所謂
唉...講得好岩,小弟知錯啦,宜家等緊星期1問下醫生...因為我女友係打左加衛苗的...想問下醫生咁有冇用

引用:

凍完通常幾日就甩晒, 但會好腫, 我果時腫左成2個月(少有既CASE). 尿道口, 師兄你真係唔好拖啦, 星期二開D去睇醫生睇下點搞.

可能揼骨時D床單, 衣服唔乾淨.

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-26 14:49 發表

h:" /> 唉...講得好岩,小弟知錯啦,宜家等緊星期1問下醫生...因為我女友係打左加衛苗的...想問下醫生咁有冇用
阿SA/GEM果隻先得喎, 仲好似係處果時就要打左佢.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 14:54 發表

阿SA/GEM果隻先得喎, 仲好似係處果時就要打左佢.
sa果隻囉,佢之前打左架啦

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-26 14:56 發表

sa果隻囉,佢之前打左架啦
ummm...希望你女朋友仔無事啦.
呢D野, 真係好手尾長, 睇醫生時又尷尬, 診金又貴.

師兄你驗左血同小便未呀?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 14:59 發表

ummm...希望你女朋友仔無事啦.
呢D野, 真係好手尾長, 睇醫生時又尷尬, 診金又貴.

師兄你驗左血同小便未呀?
血驗左啦,無其他野,但小便點解要驗??

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-26 14:59 發表

血驗左啦,無其他野,但小便點解要驗??
睇下有無其他性病.
香港政府有呢一樣野好, 驗性病同血都係唔使錢.
如果係大陸, 都唔知要洗幾多先夠.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 15:03 發表

睇下有無其他性病.
香港政府有呢一樣野好, 驗性病同血都係唔使錢.
如果係大陸, 都唔知要洗幾多先夠.
得花一樣已經夠煩了

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-26 15:06 發表

得花一樣已經夠煩了
師兄, 有時其他野未必肉眼睇到, CHECK真D好既, 保障自己同女朋友啦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。