推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-29 12:52 發表
梅都有空窗期加!!
45曰
我想問師兄 你而家D 花花醫成點阿??

我冇花吖!!!可能味發者!!!
我係有j頭炎者暫時,,
3個月後可能有埋a士

返工成曰想起中左a士之後點!!!!
成曰失哂云咁!!!!
哎!!!happy15分鐘,擔心三個月

龜頭炎 個問題容唔容易解決架?

引用:
原帖由 louis_888 於 2011-5-29 00:10 發表

2月係141..玩過一次...
3月中到...上去飛機場 打jj,,,2個星期之後就出左花..
我都唔知邊樣先關事...

而家都出左4粒係尿道口..有2粒仲要幾大下...
係衛生科佢幫我搽藥...一d功用都無...
而家仲愈黎愈多..
...
呢D病借錢都要醫左佢先, 唔好睇社會衛生科啦, 轉睇私家做冷凍啦.

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-5-28 14:21 發表

我7月10先夠...............

我好灰.........真係好唔開心

DR HO又未返.....而家都唔知點好....
BOOK左好多醫生都要6月中先有得睇

我又唔敢睇第2個
因為我估都要做冷凍
所以我想等DR HO返黎先
但佢 ...
我自己個皮膚科醫生walk in都得喎, 你CHECK真D?

J頭炎我一個月差吾多好番!!!
7號再去年dr ho 度復下診!!!

引用:
原帖由 jubigado 於 2011-5-28 12:19 發表
終於得閒上黎
醫生確定係花
即刻做埋冰凍治療
醫生只係話應該係兩年前O個次感染左...
最近三四個月先出黎
而家日日洗傷口
觀察三個月唔發就叫斷尾
但係... 我叫耐先出花
三個月後我都唔係好放心..
巴打, 唔會掛, 兩年先發?  疣wor~ 咁我咪有排驚, 岩岩先9個月~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-5-29 19:51 發表

我自己個皮膚科醫生walk in都得喎, 你CHECK真D?
我而家都唔知可以點
又唔知睇邊個醫生.....

諗住等dr ho先,我係女仔,好辛苦先克服到男醫生都照睇,點知佢又出左trip.......

想問下大家,如果冇中其他性病,靜係中aids幾會大唔大,,, ?有冇必要去check aids ...?
最近覺得自己thin左...
可能為日本個地震... (小弟係日本讀書,地震後好野發生係我到...down左成個幾月...) 會唔會因為咁所以thin 左...
好擔心

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-5-29 23:47 發表

巴打, 唔會掛, 兩年先發?  疣wor~ 咁我咪有排驚, 岩岩先9個月~
疣唔係最長都會8個月內發出來咩???

無耐中!!!!!!!!!!!!!,

點解無晒一d post.................

我尋日睇完dr ho..........我同佢講我空槍期而家1個月多幾日........不過佢摸一我條頸...又睇下我隻手...又問我有無發燒......佢話我唔似中hiv.........我話空槍期唔係有3個月....dr ho講其實無定.......
咁姐係點.............

我想問去dr ho 到睇 第一次 幾$到...
我等陣要帶$ 去

回復 12836# 的帖子

freedomx2345巴打,你個case同我差不多。
我就快6weeks。
我大腿內側痛,每日都像感冒。
睇過Dr.Chan同Dr.Ho。
Dr.Chan話我細菌入尿道。
食左幾日藥,仲有痛。
BTW,你今日有無抽血?

引用:
原帖由 louis_888 於 2011-6-8 14:19 發表
我想問去dr ho 到睇 第一次 幾$到...
我等陣要帶$ 去
你預$1000左右

losis....我尋日抽血+開左7日安眠藥=$980.......
love4u......我有抽.......一陣要打返去問下出左report未......

我今日都睇左dr ho了
佢真係好好人,好認真,好專業
我即時做左冷凍
佢話我都算多但唔嚴重因為好細粒,話好有信心半年之內我會好返

但之後我問佢要唔要驗血佢就話多數都冇野,驗左安心d者
之後又叫我遲下驗埋淋病同非淋病呢d ,攪到我勁驚,之後佢就話其實呢d 發出黎都有病徵,話我唔似有,不過安心d者,但我真係好驚,我一入去睇,手都震埋架...成個過程差唔多35mins,dr ho好細心,係咁同我傾下計令我冇咁驚

其實我真係好想知中既機會有幾多~??我指aids,淋病同非淋病..........

佢叫我一個月之後先返去覆診~~

另外,dr ho6月20-6月27放假,各位ching如果要睇就快d去睇喇~~

天曰去睇喇!!!
心情好緊張!!!

岩岩dr ho打比我....話d血暫時無問題............我都追問佢....我中hiv既機率...........
佢話而家個令月......其實有80%唔會中............
但係仲有樣大獲野就係....dr ho開比我d安眠藥....尋日食完.....訓覺發開口夢........
我老婆知道晒所有野咁....今日係咁追問我..........

公起freedomx23456!!!!
哎!!我衣加真係無勇氣去驗a士住!!!
我好撚驚咁快知自己中左!!!
師兄你衣加除左怕a士之外身體仲有無咩特別問題吖???

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-8 17:35 發表
我今日都睇左dr ho了
佢真係好好人,好認真,好專業
我即時做左冷凍
佢話我都算多但唔嚴重因為好細粒,話好有信心半年之內我會好返

但之後我問佢要唔要驗血佢就話多數都冇野,驗左安心d者
之後又叫我遲下驗埋淋病 ...
凍左幾多錢啊, 師兄?

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-8 18:44 發表
岩岩dr ho打比我....話d血暫時無問題............我都追問佢....我中hiv既機率...........
佢話而家個令月......其實有80%唔會中............
但係仲有樣大獲野就係....dr ho開比我d安眠藥....尋日食完.....訓覺發 ...
發開口夢會講真話????  唔知何生係唔係整古你了.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-8 20:09 發表

凍左幾多錢啊, 師兄?
我係女仔黎架
我做左冷凍+化驗HPV型號+抗生素藥膏同藥 TOTAL $1560

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。