推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-8 18:44 發表
岩岩dr ho打比我....話d血暫時無問題............我都追問佢....我中hiv既機率...........
佢話而家個令月......其實有80%唔會中............
但係仲有樣大獲野就係....dr ho開比我d安眠藥....尋日食完.....訓覺發 ...
驗左HIV?
驗左血幾耐之後知結果架~??
DR HO直接打比你通知你~??????

而家你老婆點呢~?

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-8 20:13 發表

我係女仔黎架
我做左冷凍+化驗HPV型號+抗生素藥膏同藥 TOTAL $1560
唔好意思, 最緊要睇左醫生同做左冷凍, 時間問題啫, 一定會好番的.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-8 20:19 發表

唔好意思, 最緊要睇左醫生同做左冷凍, 時間問題啫, 一定會好番的.
咁ching你而家又咩情況呢~??

驗左血未呀~?

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-8 20:20 發表

咁ching你而家又咩情況呢~??

驗左血未呀~?
我舊年六月中花的, 唔係何醫生跟開的, 我做過一次冷凍都無翻發過, 但最初三個月都KEEP住兩星期去跟一次.
最近天氣熱, J生左一粒大瘡, 去番佢度睇, 順便CHECK埋舊患同肛門. 粒瘡而家都仲有D, 未散晒, 聽日自己去藥房執佢隻藥來食好了. 睇一次專科好貴.

我驗晒所有野架啦, 驗左2次. 係無乙型肝炎抗體, 要補打番.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-8 20:24 發表

我舊年六月中花的, 唔係何醫生跟開的, 我做過一次冷凍都無翻發過, 但最初三個月都KEEP住兩星期去跟一次.
最近天氣熱, J生左一粒大瘡, 去番佢度睇, 順便CHECK埋舊患同肛門. 粒瘡而家都仲有D, 未散晒, 聽日自己去 ...
你一次都冇發返咁好既~??你身體一向都好好架~???
你就好啦,咁耐都冇發,我都唔知要攪幾耐

我之前驗左一次血,但未夠一個月驚唔準
而家岩岩2個月,諗緊驗唔驗好,但醫生話其實一般2個月都準架喇
仲叫我驗埋淋病同非淋病

我想問呢幾樣野係咪好易中~???
其實我都好驚中aids架.......

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-8 20:33 發表

你一次都冇發返咁好既~??你身體一向都好好架~???
你就好啦,咁耐都冇發,我都唔知要攪幾耐

我之前驗左一次血,但未夠一個月驚唔準
而家岩岩2個月,諗緊驗唔驗好,但醫生話其實一般2個月都準架喇
仲叫我驗埋淋病 ...
絲打, 花呢D野好睇自己個人架我醫生話, 最緊要唔好煙酒夜訓, 唔好成日盈住, 心境開朗D, 我身體一般啦, 都係成日坐, 小運動, 但我唔煙唔酒多水果, 而家仲戒埋浦. 我最初三個月都好似想死咁, 又驚又成日上來呢度呻下. 不過過左3個月, 驗晒所有野就心情好翻少少, 花既就長期成戰啦, 一年唔翻發就好番機會好大的. 再者, 何醫生都話好有信心半年內好翻, 佢都比左支強心針你啦, 努力加油樂觀. 我自己就因為呢個病, 一年無女朋友, 洗左一筆, 無一萬都八千.

淋同非淋病徵好明顯的, 如果一個月內無就無. 疱疹都係. A/梅, 3個月內一定最準, 呢個係政府最保守既空窗期, 我自己都係夠3個月先去驗. 但如果自己心理壓力太大就2個月一次, 然後3個月就最後一次啦.

相關搜索目錄: 運動

咁多樣STD, 我覺得花最易中. 咁多師兄師姐都係中花多.

A, 中既大多數係同性戀者, 應該好難中了. 個個ching未去驗前都覺得自己好大機會中A, 但其實都係自己嚇自己.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-8 20:44 發表

絲打, 花呢D野好睇自己個人架我醫生話, 最緊要唔好煙酒夜訓, 唔好成日盈住, 心境開朗D, 我身體一般啦, 都係成日坐, 小運動, 但我唔煙唔酒多水果, 而家仲戒埋浦. 我最初三個月都好似想死咁, 又驚又成日上來呢度呻 ...
其實我都唔煙唔酒,但我就慣左自己上網上到好夜先訓囉....同埋我身體一向麻麻

淋同非淋病徵好明顯?係咪會有黃綠分泌物~?我之前醫生都話野到好快就會發~但而家dr ho叫我去驗所以我好驚呀
其實點解dr ho好似好有信心我可以半年好返呢~???個個都話好耐先好.......不過我都對佢有信心的

aids 會唔會好易中架..........我真係好驚呀............

相關搜索目錄: 運動

哎!!我都係最怕a士吖都!!!
咩都可以好番,除左a士!!!
吾知係生智慧牙定牙肉痛!!
口下層最左入面痛!!
好驚係a士病徵!!!

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-8 20:51 發表

其實我都唔煙唔酒,但我就慣左自己上網上到好夜先訓囉....同埋我身體一向麻麻

淋同非淋病徵好明顯?係咪會有黃綠分泌物~?我之前醫生都話野到好快就會發~但而家dr ho叫我去驗所以我好驚呀
其實點解dr ho好似好有 ...
A唔易中, 呢度最多人中既係花.

A中招最多既group係同性戀者, 異性戀都有, 但無咁大比例.

我想比何生睇下個舊患, 想問下佢係唔係好多人睇架?

灰心中的人:今日test,聽日知...........我老婆而家黑我面........鳴...........
後悔男:仲有20個%...我都好驚.......我仍然係日日都訓唔到.........
bebebaba:係ar.....唔知點dr ho比d藥我.....食完唔係好晏訓....個人仲有少少high.........

係吖!!!最起馬尼版有8,9城係睇dr ho  !!!
同埋你預天曰睇今曰book  ar!!!!
佢地pm  7:30度 就山門!!!

Freedomx2345 我無勇氣衣加吾咩$ 驗吖!!!
我係一個半工讀既中學生!
我天曰都係預1000睇dr ho  ,我上個月睇左一
次己經用左我1000喇,我上次係驗a加梅,
同龜頭炎藥,我又吾想末夠三個月就走去關懷
A士都驗,成本都吾平因為!!!!!
哎!!!!

唔該晒師兄...
我今日做完冷凍LA...唔知幾時會甩呢

不過我有個問題..佢比我果隻藥膏...

寫住:
---------
每日2次
搽患處
10日
損口
外用忌食,抗生素(外用)
--------
甘樣即係 有損口既地方可唔可以搽??佢圈住左

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-8 23:10 發表
我想比何生睇下個舊患, 想問下佢係唔係好多人睇架?
好多人睇架,你要早D BOOK呀~~

引用:
原帖由 louis_888 於 2011-6-9 03:56 發表
唔該晒師兄...
我今日做完冷凍LA...唔知幾時會甩呢

不過我有個問題..佢比我果隻藥膏...

寫住:
---------
每日2次
搽患處
10日
損口
外用忌食,抗生素(外用)
--------
甘樣即係 有損口既地方可唔可以搽 ...
我都有呢隻野
我諗住冷凍左既地方就搽架喇

不過都未開始搽........成日唔記得左....

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-9 01:05 發表
Freedomx2345 我無勇氣衣加吾咩$ 驗吖!!!
我係一個半工讀既中學生!
我天曰都係預1000睇dr ho  ,我上個月睇左一
次己經用左我1000喇,我上次係驗a加梅,
同龜頭炎藥,我又吾想末夠三個月就走去關懷
A士 ...
其實我d friend話我做咁多次test都無用.....因為未夠期,,,,,,,,,,,,

心理上舒服啲囉!!!!!
好緊張,放學就去!!!
希望身體所有病微都係太緊張引起!!!

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-9 09:19 發表

其實我d friend話我做咁多次test都無用.....因為未夠期,,,,,,,,,,,,
真係太多太多講法

死la......今日喉嚨好痛..................

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-9 15:12 發表
死la......今日喉嚨好痛..................
巴打,咁你有無打算再check過?

Freeddomx23456 我都有侯龍痛吖!!!!
衣加係門等見dr  ho  !!好驚!!!
仲要校服都要除埋,拍監介!!!

引用:
原帖由 Love4U 於 2011-6-9 16:21 發表

巴打,咁你有無打算再check過?
有AR~~~~~我打算TEST多3次....................

咩咩睇完dr ho  佢話正常用dom中a既% 係very very very very very very very
低!佢用左個比喻話一對夫妻有仔女,但老公有左a士,但太太
無!佢話我中既%係9成無!!
仲有係下面生果2粒野,有一粒肯定吾係,有一粒佢用
白醋c過,結果有小小係白色!!
不過佢同我講,話有開能係毛狼發炎的!!
困為我果粒野係2曰度就變大粒,同發既時間太快
困為佢話無咁快會發出尼既,叫我吾好咁擔心先!!
佢比左藥高同消炎藥我食1weeks 睇下有無散粒野!
至於牙肉腫佢話係智慧齒!!
何醫生真係好人,係咁安慰我!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。