推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-9 18:26 發表
咩咩睇完dr ho  佢話正常用dom中a既% 係very very very very very very very
低!佢用左個比喻話一對夫妻有仔女,但老公有左a士,但太太
無!佢話我中既%係9成無!!
仲有係下面生果2粒野,有一粒肯定吾係,有一 ...
唉~~~~我而家都仲係好唔放心........畢竟我係高危............

果個外用抗生素係咪損口都搽得架?

各位ching,但我真係好驚會中呀.......點算好呀????????????

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-9 00:31 發表
灰心中的人:今日test,聽日知...........我老婆而家黑我面........鳴...........
後悔男:仲有20個%...我都好驚.......我仍然係日日都訓唔到.........
bebebaba:係ar.....唔知點dr ho比d藥我.....食完唔係好晏訓.... ...
今日驗聽日知~?驗一次血幾錢呀?同埋只驗HIV?有冇驗埋梅架?

咁今日驗完之後DR HO第2日會直接打黎話你知個RESULT??????????
我都好驚自己會中..............

淋病其實有咩病徵架,我會唔會一次中哂幾樣架......................

你老婆個度佢唔出聲你唔好理佢住啦

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-9 19:05 發表

今日驗聽日知~?驗一次血幾錢呀?同埋只驗HIV?有冇驗埋梅架?

咁今日驗完之後DR HO第2日會直接打黎話你知個RESULT??????????

淋病其實有咩病徵架,我會唔會一次中哂幾樣架. ...
係今日驗聽日知......$980 test hiv+梅毒~~~~~~
我miss左call....打番去姑娘飛比dr ho同我傾~~~~~~
反而我其他野我未做test~~~~~

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-9 19:31 發表

係今日驗聽日知......$980 test hiv+梅毒~~~~~~
我miss左call....打番去姑娘飛比dr ho同我傾~~~~~~
反而我其他野我未做test~~~~~
我驗左hiv+梅毒+衣原體+皰疹二型

但全部都係第17日就驗............

引用:
咩咩睇完dr ho  佢話正常用dom中a既% 係very very very very very very very
我都係毛囊炎, 我醫生開左roxithromycin 150mg, 藥膏就係Gentamicin 0.1%, 唔知你係唔係呢. 我食晒D藥了, 條J粒瘡都散得八八九九, 但好似仲有一粒核仔, 搽晒D藥膏先算.

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-9 18:57 發表
各位ching,但我真係好驚會中呀.......點算好呀????????????
多數無事, 唔好成日盈住啦.

唔好意思, 我太耐無上來, 你D花係邊度得來架?

引用:

淋病你會下面流好多有味既分泌. 男性會下體好似燒咁樣.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-10 01:05 發表

淋病你會下面流好多有味既分泌. 男性會下體好似燒咁樣.
咁我呢2個月又唔多覺有喎
有都係勁少個隻囉...........

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-10 01:04 發表

多數無事, 唔好成日盈住啦.

唔好意思, 我太耐無上來, 你D花係邊度得來架?
其實我都唔肯定自己係邊野返黎..................
應該都係衰男朋友身上吧..........................

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-10 02:36 發表

咁我呢2個月又唔多覺有喎
有都係勁少個隻囉...........
咁都係正常分泌啫.

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-10 02:37 發表

其實我都唔肯定自己係邊野返黎..................
應該都係衰男朋友身上吧..........................
我醫生話過花呢樣野, 男既一係出去玩, 女朋友, 二奶. 唉~.
快D醫番好, 重過新生活啦, 絲打.

今日從新工作......大家加油ar~~~~~~~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-10 08:29 發表

我醫生話過花呢樣野, 男既一係出去玩, 女朋友, 二奶. 唉~.
快D醫番好, 重過新生活啦, 絲打.
其實真係唔知,我男朋友身上唔覺有呢d 野,問左醫生話可以係體液傳染
其實咩都好,追究源頭都冇用,最緊要快d好返

同埋我都好驚中埋其他,因為多數我地都冇用套的.....
如果佢真係有去玩.....我中左咪死............?????所以我真係好驚呀

引用:

應該是白帶和汾泌增多,有異味,其實驗尿便知道,最好還是不看病徵,驗下最穩妥,因綱上說也沒有病徵的

驗HIV最好還是夠90日才驗,因不到90日驗了,還是心思思和害怕不準確,不境test是要花金錢的

引用:
中Aids的機會是非常微細,你不要太擔心,把注意力放在其他事好了,夠90天便去驗

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-10 09:20 發表
今日從新工作......大家加油ar~~~~~~~
C-Hing 做得好,你會沒事的

diu       e幾日隻手冇lala出左d唔hun既紅疹  
去左check血... 好撚驚有aids ar

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-10 13:02 發表
diu       e幾日隻手冇lala出左d唔hun既紅疹  
去左check血... 好撚驚有aids ar
我早幾個星期....隻手都出左好多紅色血點........
我問過dr ho係唔係hiv病徵....佢又話唔係..........
今日睇中醫....佢又無咩講.......
我d紅點都未散過.......不過就好似無多到............
total都有十幾粒..................

引用:
原帖由 kksick 於 2011-6-10 12:03 發表

應該是白帶和汾泌增多,有異味,其實驗尿便知道,最好還是不看病徵,驗下最穩妥,因綱上說也沒有病徵的

驗HIV最好還是夠90日才驗,因不到90日驗了,還是心思思和害怕不準確,不境test是要花金錢的
但我真係勁驚自己中aids呀............

空窗期有病徵真係好難過,難過在唔知是乜病, 宜家已經傷風感冒左一個月多。不時呼吸困難胸痛,流鼻水,骨痛,腹股溝痛,就連屁股旁也有按痛。
今日睇左dr.ho,話有機會係非淋。早於5月頭做左支原體test,無菌發現。Dr話傷風感冒好少會咁耐,就問我幾時驗過血。其實我無做過「高危」,4月29就係飲醉左上樓推油按摩加手淫,期間落過飛機油。我好後悔,我知係無用。食左成個月藥加抗生素,都係無用。
依段時間我驗左4次血。(2weeks,3weeks,4weeks&5weeks)3weeks係self test。
但此刻真係好辛苦。

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-10 14:00 發表 我早幾個星期....隻手都出左好多紅色血點........我問過dr ho係唔係hiv病徵....佢又話唔係..........今日睇中醫....佢又無咩講.......我d紅點都未散過.......不過就好似無多到............total都有十幾粒 ...
hun 唔 hun ga ??    手背?   我個d係手背+手臂...       我有好多lor....   一定過20粒....   個result 下星期先出....
好驚ar...  咁多其他病又唔中.... 中冇得醫個樣.....   

我今日成日都好似作病..........唔知係唔係想病...定好眼訓...........

freedomx !!   你個d hun 唔 hun ga ??    手背?   我個d係手背+手臂...       我有好多lor....   一定過20粒....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。