推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

dr ho話一個月之後先覆診
我太驚了,想下星期都去覆診喇..............

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-10 18:04 發表
freedomx !!   你個d hun 唔 hun ga ??    手背?   我個d係手背+手臂...       我有好多lor....   一定過20粒....
我個d唔痕~~~~~我而家都驚感冒....發燒.................

我個d都唔痕...  doctor 有冇話點解...?    我e+唔gum反學....   

有無巴打有非淋的經驗?

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-10 18:57 發表
我個d都唔痕...  doctor 有冇話點解...?    我e+唔gum反學....   
佢話係普通過濾毒..........

我都有幾粒吖!!!不過係痕的!!!
其實會吾會係天氣熱先生炸!!!,

想問下睇dr ho既時候, 會唔會有女護士企係側邊架?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-10 20:23 發表
想問下睇dr ho既時候, 會唔會有女護士企係側邊架?
我個日有個女護士行黎行去.................

今晚都係食粒感冒藥先訓.................

痕既都冇咁驚....唔痕個d先得人驚...   
freedomx, 你個d係手背,凸出泥?

都係既!!!如果花花吾係生係jj的位置呢!!
係吾係快好啲加???
我果位疑似 花生係jj底開啲既位置上
!!,

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-10 20:26 發表

我個日有個女護士行黎行去.................
咁個女護士有無見到你拎條J出來?

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-10 22:13 發表
都係既!!!如果花花吾係生係jj的位置呢!!
係吾係快好啲加???
我果位疑似 花生係jj底開啲既位置上
!!,
最難搞係尿道, 其他地方就差唔多.

我想問其實冷凍完之後幾耐d 花會甩出黎呀~?
我冷凍左第3日,沖涼時有d一粒粒,我估都係...拎上手好多人驚呀.....
會甩幾多日到架~?
我一直都唔敢照鏡睇.....................

強喔 呼呼呼呼

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-10 21:29 發表
我多數係手臀..........同前臀..................

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-10 23:12 發表

咁個女護士有無見到你拎條J出來?
其實我條j無咩野.........個日去係主要做test~~~~~

希望今次大步攬過..............從此就唔會去玩...........

讚好freedomx2345的話!!!!
以後吾再去!!!打飛機都吾好喇!!!
就算正骨我都怕怕

計一計而家都係一個月多d.....................得個38日.............

我多你幾day 炸都係!!!
我仲有9日就2個月!!!
哎!!攞燃命!!!
7月20曰先夠期!!到時學校都畢業喇!想溝果條女都無機會!!
自己攞尼衰!!

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-10 21:29 發表
試下睇中醫.............

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-11 13:58 發表
我多你幾day 炸都係!!!
我仲有9日就2個月!!!
哎!!攞燃命!!!
7月20曰先夠期!!到時學校都畢業喇!想溝果條女都無機會!!
自己攞尼衰!!
身體健健康康, 個病斷尾, 單身一個人一年我都願.

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-11 00:30 發表
我想問其實冷凍完之後幾耐d 花會甩出黎呀~?
我冷凍左第3日,沖涼時有d一粒粒,我估都係...拎上手好多人驚呀.....
會甩幾多日到架~?
我一直都唔敢照鏡睇.....................
我果時都係好細粒, 但第二日已經甩皮, 但腫得好緊要. 兩個月先原先去腫. 條J右邊係左邊既雙倍咁大 但腫得好緊要. 兩個月先原先去腫. 條J右邊係左邊既雙倍咁大.

我果D, 又細粒又唔鞋手.

有無ching知道....飲完中藥.....係味個人會好想訓..........同埋係咁屙.............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。