推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-8-7 00:12 發表

好耐無見了, man師兄, 我同你都係同期, 我都一年零兩個月了.
我同你一樣, 無乜事都唔想返上來, 勾起以前D回憶.
而家呢度個個都係新師兄了, 有D陌生咁.
見到你地好返就好,我就黎又食晒d藥,12/號會再去睇dr......

呢個星期諗住睇中醫....

死la~~~~~尋晚沖涼.........發現龜頭d邊位有兩粒好細既白點.......唔知咩黎..........
有無ching知道係唔係珍珠疹.....................

我前日睇在醫生啦,,佢比在d止痛/消炎和坑生素我食/...食在2日大脾就無甘痛不過唔知係未d藥反應呢食在藥會痛在..

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-7 11:59 發表

見到你地好返就好,我就黎又食晒d藥,12/號會再去睇dr......

呢個星期諗住睇中醫....
師兄, 我都希望啊. 呢年幾行得好正, 無再出來玩了. 想過新生活呢.

何生(但睇另一位醫生的)都有講過半年保翻發就80%, 一年無翻發就90%好番, 但都唔係百份百呢.

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-8-7 17:51 發表
死la~~~~~尋晚沖涼.........發現龜頭d邊位有兩粒好細既白點.......唔知咩黎..........
有無ching知道係唔係珍珠疹.....................
有可能, 因為珍珠疹真係生係果D位. 你最好比醫生睇下先啦

一轉眼已經到454頁了@.@  
新朋友你地好 我係一個口交冇戴套中招既嫖客 ,中左非淋 ,附睪丸炎
更新一下 ,我夠70天果陣已經即時去驗過晒冇事...
岩岩7月尾時再回到dr.ho到覆診,因為我陰囊仍然有d 舒服 漲+谷 (橋腳坐更加明顯) check左先證實先前發炎脹大抽線體冇退既積像 ,學名叫 精索靜脈曲張 ,dr. 話可能係發炎時引起 ,要比d時間佢消 ....(我都等左.....5個月了) ....算 ...問埋最壞情況 ,係要做一個全身麻醉既手術去通番佢..........如要入廠到時實斷硬正........ 我宜家既右邊旦都係比左邊大,同埋果抽精索真係比左面多好多,感覺好多根
以後都唔敢亂玩了 ,準備月中再回去覆多次診..........
祝各位新舊朋友師兄,早日康復 身體健康

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-8-7 21:32 發表 師兄, 我都希望啊. 呢年幾行得好正, 無再出來玩了. 想過新生活呢.何生(但睇另一位醫生的)都有講過半年保翻發就80%, 一年無翻發就90%好番, 但都唔係百份百呢.
加油呀師兄 ,支持你

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-8-5 13:53 發表 還有一個月就到3個月了!我死期到了!愈想忘掉,就愈忘記不了
唔駛驚 ,呢到好多人支持你架
一定冇事的

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-8-7 21:49 發表 一轉眼已經到454頁了@.@  新朋友你地好 我係一個口交冇戴套中招既嫖客 ,中左非淋 ,附睪丸炎更新一下 ,我夠70天果陣已經即時去驗過晒冇事...岩岩7月尾時再回到dr.ho到覆診,因為我陰囊仍然有d 舒服 漲+谷 (橋腳坐 ...
你好,我睇曬之前的post,記得你同我情況差唔多,仲以為你冇事

加油,我今星期試中醫。
星期六可能上深圳c醫院heck 下,睇下抗生素外有冇其他辨法,如中西藥加埋咁

Ching, 你總共食左幾耐葯?

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-7 22:05 發表 你好,我睇曬之前的post,記得你同我情況差唔多,仲以為你冇事
新朋友,你好, 係呀我睇左咁耐都變左慢性病了 ,你情況樂觀好多,因我驗血真係驗到有沙眼衣原體的, 旦旦既痛法由最初頭睪丸炎火燒悶痛,變左宜家得閒無聊先FEEL到既墜住唔舒服咁囉心態都由開頭既精神崩潰到宜家既處之泰然...(最壞情況都係開刀 /切一粒)..師兄你都唔好比自己太大壓力了,如果仍然有痛有懷疑就去問醫生啦中藥都係好既嘗試對於慢性病, 旦師兄你睇落真係好似冇咩需要BOR .如果真係驚可以驗埋精同尿丫放鬆D,以後小心D就冇事架喇,總會過去的,加油  我大約食左2個半月抗生素左右 中間轉過2隻抗生素的

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-8-7 22:36 發表
新朋友,你好, 係呀我睇左咁耐都變左慢性病了 ,你情況樂觀好多,因我驗血真係驗到有沙眼衣原體的, 旦旦既痛法由最初頭睪丸炎火燒悶痛,變左宜家得閒無聊先FEEL到既墜住唔舒服咁囉心態都由開頭既精神崩潰到宜家既處之泰然 ...
坦白講,食左一個月抗生素,係明顯好左,但未好晒,我諗好左7-8成,一般都係早上/晚上差d......。.今日開始唔茶醫生比尿道口的藥膏,去完小便就小小拿拿地,始終入要的發炎未好晒。

但上網同大陸醫院的人QQ查詢過,佢地好肯定就抗生素唔可以食咁耐,好傷身,佢地懷疑我上次係食緊抗生素第4日做的小便和分泌test 因為食藥關係唔準。佢地建議我停藥5日後上去佢地醫院睇。

講真,食左一個月已經好辛苦,如果要再食左幾個月先好返就真係大獲!除非d菌真係咁勁,無理由抗生素食咁耐先好~

相關搜索目錄:

而家15/16,諗緊要再找dr ho定係上大陸試一試!

希望佢地d中西療法work.....

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-7 22:53 發表 而家15/16,諗緊要再找dr ho定係上大陸試一試!希望佢地d中西療法work.....
師兄上大陸醫要三思 ,分享d野你聽 ,請收pm

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-7 22:51 發表

坦白講,食左一個月抗生素,係明顯好左,但未好晒,我諗好左7-8成,一般都係早上/晚上差d......。.今日開始唔茶醫生比尿道口的藥膏,去完小便就小小拿拿地,始終入要的發炎未好晒。

但上網同大陸醫院的人QQ查 ...
好似話係有d地方抗生素好難去到所以先要食咁耐

相關搜索目錄:

太好la~~~今日去化驗所睇結果都係negative~~~~
lee 3個月大大話話驗左十次血........睇左二十幾次醫生.............中醫西醫牙醫都睇晒......
我大大話話都玩左十幾年.....
今次lee窩野....真係搞到我精神漰潰.........
希望大家都可以安全渡過難關............祝大家身體健康.........

相關搜索目錄: 牙醫

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-8-8 18:21 發表 太好la~~~今日去化驗所睇結果都係negative~~~~lee 3個月大大話話驗左十次血........睇左二十幾次醫生.............中醫西醫牙醫都睇晒......我大大話話都玩左十幾年.....今次lee窩野....真係搞到我精神漰潰... ...
玩左十幾年你係大師兄來wor ,基本上一開始既時候個個都會好驚 ...你睇下我咁P.411咁
冇事就好了 ,真係天大的好消息~~
咁就等閒多d回來安慰下 /解答下新朋友既問題啦~~

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-8 10:02 發表

好似話係有d地方抗生素好難去到所以先要食咁耐
我係有好到,而都好得好明顯,由痛到難入睡到而家只係坐左幾個鐘先會有d漲漲地急小便咁,由小便好痛到現在唔痛只係小便不乾淨餘下的小便會小小拿拿地,大約拿5-10分鐘就無事。

而家坐得耐尿道口先會有d紫同種,問過Dr 佢話發完炎紫色係正常,慢慢會退........

Ching 講得好嗤,因為呢d野無得同人講,一個人受晒,加上每當見到身邊人對你好你就越內疚,屈住屈住..........

只可以話我太心急或者壓力太大唔識得處理,一心想迫自己快d好,我由唔運動到隔日跑2km.....仲要買支滴露返黎日日浸,好拿,但希望拿完可以殺死d菌。

多謝  maksim169]我,佢講完我個人都醒一醒。明天我會睇多一個西醫,羅多個意見,然後星期5再睇Dr Ho. 呢個星期會食一個星期普通中藥 (話左比佢知喉嚨發炎同尿道炎) ,如果未好下個星期會乖乖地再食西藥。

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-8-8 18:21 發表
太好la~~~今日去化驗所睇結果都係negative~~~~
lee 3個月大大話話驗左十次血........睇左二十幾次醫生.............中醫西醫牙醫都睇晒......
今次lee窩野....真係搞到我精神漰潰... ...
恭喜,以後乖乖地做人啦

恭喜曬freedom兄,我同你係差吾多同期,我仲有一個月到,希望我都可以無事啦

help me plz!!!!!!!!!!!!!

hello everyone,我想大家幫一幫我,thanks
小第今年17歲,男仔一名,之前無卜過野,直至我係上年8月,11月同埋今年3月總共3次去左叫雞,我到依家都記得嗰3條女個名:s,我3次無論吹嗰陣時定係卜野嗰陣時我都有全程載套,but我上年11月嗰次有同條女玩69,嗰次佢係幫我打出既,至於上年8月同埋今年3月就無乜特別,直至到早2日(8月6日)晚上我想打j嗰陣時,摸到我個右陰囊(袋袋)較底既位置有3粒肉粒,(唔突既,粒肉粒中間有粒黑點,粒肉粒就係肉色既)禁落去係痛既,咁我係咪中左菜花!?我未試過有girlfriend,就中左?..我係dad and mum 心目中好乖,我唔可以比我dad and mum知嫁,如果唔係我就無面目見dad and mum,我mum幫我buy左份保險,今個星期四就要bodycheck,我now勁down...and 日日cry,我未see doctor,so我聽日會bring 100$去see doctor,我好驚中埋梅毒and aids,and 我無$去c家doctor..,what should i do now...help!
我仲有幾個問題想問
1.如果我真係中左菜花,if我d underwear and 衣物同家人洗 and if we eat lunch/dinner togather,怕唔怕會傳染左比人?
2.我個袋袋流汗同焗住,會唔會只係陰囊炎?
3.如果我真係中左菜花,3M個隻疣定寧有無用?
4.我聽講菜花中左無得用方法醫,只可以用自己既免疫消滅,係咪真嫁?真係有用?
5.如果我遲D有GIRFRIEND,我會唔會傳染左比我GIRLFRIEND?
希望大家唔好嫌我煩同唔好COPY WIKI D ANSWER,thx!

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 omg1157 於 2011-8-9 04:19 發表 hello everyone,我想大家幫一幫我,thanks小第今年17歲,男仔一名,之前無卜過野,直至我係上年8月,11月同埋今年3月總共3次去左叫雞,我到依家都記得嗰3條女個名:s,我3次無論吹嗰陣時定係卜野嗰陣時我 ...
新朋友, 定D來先
1) 真係中左一定要分開洗
2) 你粒野見痛,可能只係一般毛囊炎 ,即生暗倉咁上下 近來又咁熱 男仔又大汗
3) 如果係真係中招既話你都係等醫生去決定再開比你比較好
4) 真係想多D了解 ,你可以從呢個POST 開頭睇起 ,師兄們有好多治療心得/分享
5) 睇左咩事先啦,唔好自己嚇自己

重有你話粒肉粒唔突既 ,咁摩落去會唔會覺得硬 ? 陰部近來有冇特別異味 ?
如果以上都冇既話其實你係唔需要太擔心, 唔多清楚你睇既係邊到醫生,旦係建議你千祈唔好去正苦既社會衛生科, 同埋你講既保險驗身係冇咁詳細的 ,如果重驚就抽多D時間鉋下呢個POST啦

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-8-8 18:21 發表
今次lee窩野....真係搞到我精神漰潰... ...
恭喜帥兄! 我仲有一個星期先驗得, 希望冇事啦

引用:
原帖由 omg1157 於 2011-8-9 04:19 發表
hello everyone,我想大家幫一幫我,thanks
小第今年17歲,男仔一名,之前無卜過野,直至我係上年8月,11月同埋今年3月總共3次去左叫雞,我到依家都記得嗰3條女個名:s,我3次無論吹嗰陣時定係卜野嗰陣時我 ...
看看我的個案,不用太驚。                                                                                                                                                                                                                                                                                       
1) 2008年10月發現有疣,每次很細點。
2) 在 Dr Ho 那裡冷凍了十多次。
3) 每日晚上約 1時睡覺,早上8時起床。
4) 不煙、不酒。
5) 沒有吃甚麼補品或藥,沒有介口,如常生活。
6) 2009年7月停了,應該可能表面上的疣已清。
7) 2011年 7月開始嘗試生孩子,等待成功!
8) 內衣褲和自己太太一起洗,沒有分開,她沒有問題,疣是皮膚磨擦才感染,是 Dr Ho 告訴我。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。