推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

因為嫖完先黎D咁嘅野
我先驚

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-18 20:40 發表
尋日打飛機試一試有無事,一打家當堂差左。好在d精正常返。無再一粒粒。

但好怪,一打完可能充血,缸門同尿道都發熱嚴重了一點,同埋又會小小急尿。訓醒後同埋今日都有小小唔自然。所以大家都係忍下唔好搞野住。希 ...
我都係一打飛機就會有d唔舒服, 不過我d精仲未正常番, 雖然已好左好多, 但仲有d粒粒

我聽人講話要每星期打一次飛機放炎

應該呢兩日會出blood test report, 好緊張

們CHING~你地好,我係新會員,我最近睇到性知識,知道有幾個CHING亦曾中左非淋,我睇左社衛,食左DOXY一星期,感覺好似冇明顯改善尿道口依然紅腫,到底其實好返未?唉~我真係好後悔,希望CHING可以比D建議我應該點醫

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-8-19 12:22 發表
們CHING~你地好,我係新會員,我最近睇到性知識,知道有幾個CHING亦曾中左非淋,我睇左社衛,食左DOXY一星期,感覺好似冇明顯改善尿道口依然紅腫,到底其實好返未?唉~我真係好後悔,希望CHING可以比D建議我應該點醫
都係食抗生素 , 介口 酒同辣都唔得, 不過社衛d醫生係就係好有經驗, 但就醫得好求其, 睇私家可能快好d

比d時間啦, 如果d菌勁冇咁快清

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-19 13:07 發表

都係食抗生素 , 介口 酒同辣都唔得, 不過社衛d醫生係就係好有經驗, 但就醫得好求其, 睇私家可能快好d

比d時間啦, 如果d菌勁冇咁快清
我呢排冇飲酒,但煙就有食
其實我初初都奇怪係咪一星期既doxy就可以醫得好,定還是其實已經醫好左,只不過併發症就未完全康復?
我而家修心養性,同好多ching一樣都係做返個on居既電車男算數,其實男人有時要傻吓傻吓先叫好男人!

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-8-19 12:22 發表
除左紅腫,會否痕(尿道內)?
有無做過Test?

引用:
原帖由 Love4U 於 2011-8-19 13:37 發表

除左紅腫,會否痕(尿道內)?
有無做過Test?
痕就冇乜~社衛果d醫生攞左支捧伸入我尿道入面
之後就話見到有炎菌,係非淋

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-8-19 13:42 發表

果一下係咪好痛

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-19 16:16 發表

果一下係咪好痛
我開頭都以為好痛,但只感到有點敏感,大約2~3秒就ok了

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-19 09:47 發表

我都係一打飛機就會有d唔舒服, 不過我d精仲未正常番, 雖然已好左好多, 但仲有d粒粒

我聽人講話要每星期打一次飛機放炎

應該呢兩日會出blood test report, 好緊張
我諗唔好成日打,我打過兩次,一打完就差返!我覺得因為充血黎.....

今日HIV + 梅 Negative,10月再驗。

呢兩日停左藥差左,星期2會再覆診!

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-20 00:33 發表

今日HIV + 梅 Negative,10月再驗。

congrats! negative !

我個report成個星期都未有, 等死人

引用:
原帖由 yinkin 於 2011-8-20 00:12 發表

但我覺得好那痛
篤完全日都仲有被篤個種痛覺
去小便又痛
第二日先無咁覺

加多句
食左抗生素完左療程停藥
都仲有d 感覺唔自然架
因為剛剛好返,尿道仲好脆弱
每當小便時d尿經過會少少唔自在
又忍尿能力會 ...
我而家就唔知係未清定係好似你講個情況咁,總之而家尿道同缸門會好敏感,一坐得耐充血後就唔舒服,去完小便會有幾滴係道慢慢流,同埋之後會小小拿拿地咁。

你呢個情況停藥後仲keep 左幾耐?我停左三日,有小小覺得差過未停藥之前。雖然醫生成日話無事,但下星期二諗住去睇多次睇下再比醫生檢查下

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-20 10:32 發表

congrats! negative !

我個report成個星期都未有, 等死人
我諗你會無事,你睇左dr au未,佢多人book到爆,加上佢睇証比較慢,所以好full.....我尋日都要book 到星期二

太好 Dr. Ho 打黎 HIV + 梅 Negative, 安樂晒, now 專心醫非淋

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-20 12:49 發表

我諗你會無事,你睇左dr au未,佢多人book到爆,加上佢睇証比較慢,所以好full.....我尋日都要book 到星期二
未book 呀, 諗住食晒藥先book, 睇下停藥後咩反應

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-20 13:10 發表

未book 呀, 諗住食晒藥先book, 睇下停藥後咩反應
可以睇下當聽多個意見先,都係幾百蚊......

其實非淋係咪仲麻煩過淋病?只不過病徵冇咁明顯

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-8-20 13:32 發表
我就黎搞左兩個月.......你話呢

剛發現原來發現不停仲有透明分泌流出

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-8-19 13:42 發表

如果有炎菌,都係抗生素。同埋多飲水。

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-8-20 13:32 發表
非淋麻煩在同前列腺炎、尿道炎好相似
醫生既判斷好重要
用唔對藥就食幾多都無用
還產生抗藥性

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-20 13:49 發表
剛發現原來發現不停仲有透明分泌流出
我之前都有,尤其是朝早瞓醒覺果陣
初頭以為係夢遺
但呢排好似唔多覺
但間唔中尿道口有比針吉既感覺
大家真係唔好再去玩了!
唔值得咁做!
做返個好男人!

我想問驗血係咪可以驗哂所有性病桇?

回復 13696# 的帖子

唔係~有部分要驗分泌物,DNA

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。