推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-12 20:06 發表
今日情況又差返小小,(尋晚一點半訓加上食左杯雪糕,中午食左d煙三文魚)......唔知關唔關事
唔關食物事.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-8-12 22:46 發表 唔關食物事.
一差返心情又好差

我係男 8月7 嫖完 唔知有冇中招呀 個身有D痕 (呢度痕一下個度又痕一下) 又唔會話好痕 有D要抓下
有傷風感冒 咳 有D燒  隻手有出紅(班)兩達仔  一日之後冇左  冇乜胃口 下面又冇咩事 有D想自殺  靚女行過都唔想望
星期四去政府到睇下 有哂心理準備 有冇人知大約係咩病 好後悔

今日見完 Dr. Ho, 睇驗精report, check埋冇花, 只係非衣原體既非淋, 而家等多幾日出blood test report, 如果冇事就冇事, 好緊張

引用:
原帖由 himan12321 於 2011-8-14 23:32 發表 我係男 8月7 嫖完 唔知有冇中招呀 個身有D痕 (呢度痕一下個度又痕一下) 又唔會話好痕 有D要抓下有傷風感冒 咳 有D燒  隻手有出紅(班)兩達仔  一日之後冇左  冇乜胃口 下面又冇咩事 有D想自殺  靚女行過都唔想望 :' ...
新朋友 ,唔好太緊張 ,定d來先
7/8果日有冇做足安全?  全程用套呀? 有冇親吻? 有冇用佢提供果d毛巾抹身???  
出紅班 2達 ,可能係日常生活環境/食物敏感姐 ,我食完海鮮都會痕幾日紅幾日
如果冇出現任何病徵不適出現 ,唔駛咁驚住,唔好再去玩夠3個月後去驗一驗血吧
旦係記住呢段時間同另一半有親密接觸時一定要做足安全
加油 ,有空就抽點時間,由呢版第一頁睇,對你會有好大幫助

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-12 20:06 發表 今日情況又差返小小,(尋晚一點半訓加上食左杯雪糕,中午食左d煙三文魚)......唔知關唔關事
放鬆一點師兄 ,本身夜訓狀態都會差d啦 ,我一夜訓又腰痛又膝頭響良好既生活習慣對身體一定有幫忙呀 ,行步路都爽d啦

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-15 12:40 發表 今日見完 Dr. Ho, 睇驗精report, check埋冇花, 只係非衣原體既非淋, 而家等多幾日出blood test report, 如果冇事就冇事, 好緊張
加油,同你打氣 ,一定會冇事的

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-8-15 12:42 發表

新朋友 ,唔好太緊張 ,定d來先
7/8果日有冇做足安全?  全程用套呀? 有冇親吻? 有冇用佢提供果d毛巾抹身???  
出紅班 2達 ,可能係日常生活環境/食物敏感姐 ,我食完海鮮都會痕幾日紅幾日
如果冇出現任何病徵不適 ...
更係全程用套啦 毛巾冇抹jj  有抹身 我一向對海鮮完全冇問題 皮膚都係
而家D病徵好似愛滋呀 如果我過幾日去驗血冇事  D病徵仲係度 係咪代表我三個月有愛滋
今日仲有肚ALL  好驚愈黎愈多病徵
呢排真係食唔安訓唔落 成日睇性病D野 心情差到爆

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-15 12:40 發表
今日見完 Dr. Ho, 睇驗精report, check埋冇花, 只係非衣原體既非淋, 而家等多幾日出blood test report, 如果冇事就冇事, 好緊張
祝無事,

師兄就好,好得咁快,我d非衣原非淋都仲未好,不過食左dr au 藥就係好左,只係坐得耐缸門和尿道口充血又會興興地.......谷住谷住

明天覆疹,睇下使唔使再食多次藥

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-15 21:35 發表

祝無事,

師兄就好,好得咁快,我d非衣原非淋都仲未好,不過食左dr au 藥就係好左,只係坐得耐缸門和尿道口充血又會興興地.......谷住谷住

明天覆疹,睇下使唔使再食多次藥
其實我3個月都未好晒, 我前前後後都食左兩個月抗生素, 病情比教反覆, 可以一排完全冇事跟住又唔舒服幾日咁, 不過冇中其他大鑊野已係不幸中之大幸, Dr Ho 話要完全冇晒病徵既時候再check多次精冇白細胞先叫做真正好番

師兄你醫非淋醫左幾耐呀? 有冇睇泌尿科? Dr Ho 果度樣樣都好,係衰左冇得照前列腺

引用:
原帖由 himan12321 於 2011-8-15 21:26 發表

更係全程用套啦 毛巾冇抹jj  有抹身 我一向對海鮮完全冇問題 皮膚都係
而家D病徵好似愛滋呀 如果我過幾日去驗血冇事  D病徵仲係度 係咪代表我三個月有愛滋
呢排真 ...
真係好唔安心又唔想太貴既去睇普通科先, 有醫生答你會安心d, 我當初都係勁灰, 不過有醫生答完自己真係會冇咁唔開心, 雖然醫生都唔係100%肯定, 不過起碼佢會答到你中招既機會大唔大

呢排心情勁低落,仲有21日就夠期check a士!希望可以真係無事啦!仲有好多野想做!

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-8-16 14:54 發表
呢排心情勁低落,仲有21日就夠期check a士!希望可以真係無事啦!仲有好多野想做!
等真係好痛苦, 唯有令自己忙d冇咁多野諗

我11月先可以check A士 2012我真係玩完
你地講個個DR.HO 係旺角中心 OR 惠豐中心 個個
佢地個度有冇得驗血之類架 下面冇事 個身就有事

引用:
原帖由 himan12321 於 2011-8-15 13:26 發表

呢排真 ...
通常有就有, 機會好低, 放心啦

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-16 10:42 發表

其實我3個月都未好晒, 我前前後後都食左兩個月抗生素, 病情比教反覆, 可以一排完全冇事跟住又唔舒服幾日咁, 不過冇中其他大鑊野已係不幸中之大幸, Dr Ho 話要完全冇晒病徵既時候再check多次精冇白細胞先叫做真正 ...
我睇家Dr Au,比佢我食隻抗生素真係work 過Dr Ho 那隻,因為Dr Ho那隻我食到後期根本無咩再幫助。

但食左7日Dr Au好有信心話會殺晒d菌 (其實第一次見Dr Ho 時佢都係一樣咁有信心,話食7日無事).....我話未好晒仲有小小,Dr Au都係話比多兩日藥我已經好夠,唔使再食!

佢仲話我係因為緊張和心理影響先會覺得未好,我唔否認我係緊張,但絕對唔係年也搵野驚!我肯定係仲有唔舒服同埋坐得耐(2-3 hrs)尿道同缸門充血又會有返d發炎的症狀。

而家唯有住Dr au 食多兩日藥,然後睇下發炎的症狀會唔會慢慢消失。 唉

計計數,玩左幾次就出事,睇醫先都睇左6千蚊,仲要食足兩個月藥........而家仲要驚醫唔好!頂,點解我要為幾次高潮受咁多苦

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-16 10:42 發表

其實我3個月都未好晒, 我前前後後都食左兩個月抗生素, 病情比教反覆, 可以一排完全冇事跟住又唔舒服幾日咁, 不過冇中其他大鑊野已係不幸中之大幸, Dr Ho 話要完全冇晒病徵既時候再check多次精冇白細胞先叫做真正 ...
試下唔好成日坐,同埋可以的話換個醫生/換過隻藥,我好肯定同你講,我呢一個星期的改善係好過我之前食兩三個星期藥的改善!試多個意見無壞

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-16 16:26 發表

等真係好痛苦, 唯有令自己忙d冇咁多野諗
a 仔我又唔驚,始終唔係玩得多同有用套,其望好返晒就真

没中过招,过来学习一下,预防

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-17 01:21 發表

試下唔好成日坐,同埋可以的話換個醫生/換過隻藥,我好肯定同你講,我呢一個星期的改善係好過我之前食兩三個星期藥的改善!試多個意見無壞
我都諗住轉醫生, 不過諗緊好唔好轉睇泌尿科, 反正都唔係性病
Dr. Au 收費貴唔貴?

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-17 14:13 發表

我都諗住轉醫生, 不過諗緊好唔好轉睇泌尿科, 反正都唔係性病
Dr. Au 收費貴唔貴?
$500 + 藥錢,算啦,食得好都唔差在一兩百。 Dr Ho 一餐比4隻藥我食,成左成個月都未清。 Dr Au 比一隻食7日就KO左!(Dr Au 都有泌尿科的文憑)

我而家食緊第8日藥,病徵己經得返好小,連最煩的缸門痕都無咩事!我諗真係無晒菌,我估係剛發完炎係會敏感d掛。食埋明天當自己好返了,哈哈!

呢兩日有時無咩病徵到我唔記得左我有病.....今次我信我真係會好返。

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-17 22:33 發表

$500 + 藥錢,算啦,食得好都唔差在一兩百。 Dr Ho 一餐比4隻藥我食,成左成個月都未清。 Dr Au 比一隻食7日就KO左!(Dr Au 都有泌尿科的文憑)

我而家食緊第8日藥,病徵己經得返好小,連最煩的缸門痕都無咩事 ...
可以pm我 Dr Au 個地址嗎?

尋日打飛機試一試有無事,一打家當堂差左。好在d精正常返。無再一粒粒。

但好怪,一打完可能充血,缸門同尿道都發熱嚴重了一點,同埋又會小小急尿。訓醒後同埋今日都有小小唔自然。所以大家都係忍下唔好搞野住。希望只係細菌感染發炎後的後遺証同埋會自然好返啦。

明天會取第一次驗梅毒和AIDS report,好緊張......10月會再驗多次

我今日都睇左醫生 驗埋血 用左成千銀   我D病徵好似性病 周身痕傷風之類 佢睇完之後話唔係有病
聽完佢講D野 個心冇咁DOWN  個心都係悶悶不樂  
但係凝住自己好似有野咁  過兩日先出報告
仲係有肚痛

引用:
原帖由 himan12321 於 2011-8-18 22:42 發表
我今日都睇左醫生 驗埋血 用左成千銀   我D病徵好似性病 周身痕傷風之類 佢睇完之後話唔係有病
聽完佢講D野 個心冇咁DOWN  個心都係悶悶不樂  
但係凝住自己好似有野咁  過兩日先出報告
仲係有肚痛 ...
成身痕係皮膚病多wor......

肚痛都無咩關係.....可能因為緊張.......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。