推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

第4次做冷凍...
今次痛得耐左好多..平時2,3日小便已經無咩痛...
E家愈黎愈痛..
唔知係咪發炎..做完尿道口D肉仲要痴埋..得返好小位痌到

此情況是否正常??
食左4日藥

各位~小弟第2次係呢度留言,之前2個月都係靠睇呢個版..一直都好大壓力
咩病徵都出晒黎~皮膚痕,發燒,淋巴腫,真係以為中招就咁玩完,無晒心機
雖然日日CD-ROOM 無出聲,但呢度D巴打既討論真係幫到我好多,終於過左恐懼的90日
前幾日小弟上左關懷做埋HIV TEST,結果係NEGATIVE,起初都有D疑神疑鬼~
第2日再做多左一次~~都係NEGATIVE,個心終於定晒,個人好似重生一樣 = ]
真係謝天謝地,我以後都唔會再出去玩啦,要好好珍惜健康,要努力自己既前途啦~
同時希望大家都無事,快D好返,唔好再出去玩啦!! 係唔值嫁~  
最後,再一次多謝呢個POST既巴打~~感謝你們!!!!

引用:
原帖由 OH..KENNY 於 2011-8-21 02:22 發表
各位~小弟第2次係呢度留言,之前2個月都係靠睇呢個版..一直都好大壓力
咩病徵都出晒黎~皮膚痕,發燒,淋巴腫,真係以為中招就咁玩完,無晒心機
雖然日日CD-ROOM 無出聲,但呢度D巴打既討論真係幫到我好多,終於 ...
講得非常啱
有時大家做男人真係心照啦
但大家要記住,呢個世界仲有好多野我地未睇過,還未好好享受自己既人生
相信好多ching係果幾個月老左10年咁
不過會比以前更懂得珍惜

驗血有報告打左黎  我miss左個call呀
係唔係我諗多左 冇事洗鬼打黎  有事先叫我返去睇醫生
定係有冇事都會打黎講聲

回復 13705# 的帖子

ching~你邊度驗啊?

引用:
原帖由 OH..KENNY 於 2011-8-21 02:22 發表
雖然日日CD-ROOM 無出聲,但呢度D巴打既討論真係幫到我好多,終於 ...
大家 加油

身邊個個男性友人都話去玩無事........我當初就信以為真,我希望我今次小事當買個教訓啦

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-21 06:23 發表
身邊個個男性友人都話去玩無事........我當初就信以為真,我希望我今次小事當買個教訓啦
我夠係啦玩左咁多年個個friend都無野中係我中哂哎...........重要最黑係度個個, 所以大家可以放鬆d, 萬事有我包底

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-8-21 22:36 發表

我夠係啦玩左咁多年個個friend都無野中係我中哂哎...........重要最黑係度個個, 所以大家可以放鬆d, 萬事有我包底
你好返d未呀最近

終於夠3個月了, BOOK左聽晚 A CORCEN 驗全餐, 不過佢SAY 今日可以WALKIN 去....好緊張, 我好想一陣下午去, 但又怕D 人用奇怪眼光望我, 又好想有人陪我去, 好驚一陣知自己中左唔知點....今早成日右邊眼眉跳, E+ 個天又落咁大雨....好擔心係唔係果天都暗示我聽中硬.....

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-21 14:23 發表
其實都唔係小事喇, 醫得唔好可能係手尾長既病, 不過真係買左個教訓, 最緊要知錯能改

引用:
原帖由 coffeeboy 於 2011-8-22 13:30 發表

其實都唔係小事喇, 醫得唔好可能係手尾長既病, 不過真係買左個教訓, 最緊要知錯能改
係,我都未好晒,一坐得耐又黎料,尿道谷住痛,缸門充血.......如果只係發炎後遺証跟一世都算,最驚係野到身邊人..........

回復 13714# 的帖子

MARK CHAN兄
請問你係咪因為非淋既菌走左去缸門?因為我只有尿道口充血問題多,唔多覺缸門有事

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-8-22 19:15 發表
MARK CHAN兄
請問你係咪因為非淋既菌走左去缸門?因為我只有尿道口充血問題多,唔多覺缸門有事
係,因為條女同一時間毒龍我,所以前後中晒.......XXXXXX!!~~~

明天再去睇Dr Au,如果佢都話無事我就pk了,咪姐係分分鐘成世唔好!......而家壓力又大返d.......

沒事了, 祝大家好運

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-23 00:06 發表

係,因為條女同一時間毒龍我,所以前後中晒.......XXXXXX!!~~~

明天再去睇Dr Au,如果佢都話無事我就pk了,咪姐係分分鐘成世唔好!......而家壓力又大返d.......
非淋唔係性交先感染?口水都可以傳播?
CHING~你唔好咁擔心
其實我完全明白你既壓力!

引用:
原帖由 regretman 於 2011-8-22 13:12 發表
終於夠3個月了, BOOK左聽晚 A CORCEN 驗全餐, 不過佢SAY 今日可以WALKIN 去....好緊張, 我好想一陣下午去, 但又怕D 人用奇怪眼光望我, 又好想有人陪我去, 好驚一陣知自己中左唔知點....今早成日右邊眼眉跳, E+ 個天又 ...
Aids Concern 個個都好友善, 真係乜都唔使驚喎.

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-8-23 18:35 發表

非淋唔係性交先感染?口水都可以傳播?
CHING~你唔好咁擔心
其實我完全明白你既壓力!
口交都係性交一種,加上個女女之前同上一手又口交又性交,又手又口,唔出奇呀!
最慘係係d 女女,唔用套就含落去,唉........

今日睇多次Dr  Au ,今日無咁多人檢查得耐d,佢都係覺得我問題唔算嚴重,我講多次d病徵比佢知。
結果由頭驗多三樣野,咩衣原支原淋病再驗。我主動話食多一個星期藥,邊食邊等結果。
今次食埋殺念珠菌的藥,食左一餐已經覺得缸門無發得咁緊要,好左d.....(絕對唔係心理作用)......
而家食多一個星期等結果.......

大家真係唔好去玩啦,我玩左幾次使幾千蚊,睇醫生都睇左成皮野............仲要痛不欲生

新人報到....真係好後悔好後悔搞到JJ 同陰囊,大脾內側都係花!幸好睇到舊板先知道有Dr Ho....但我面積太大,在Dr Ho 冷凍了幾次也沒什麼效果,一直用3M Aldara塗於處,斷斷續續用了2年半了,由於3M 是激發自身抗體來清除花花,所以傷口時好時壞,那種身體及心靈痛苦更不為人道....這幾天陰囊及肛門傷口開始大面積結疤(中間過程是傷口時結疤時發炎而且出水),希望今次傷口結疤痊癒後再去做冷凍治療.....把花清除!希望可以啦.....個人經驗應該先做冷涷痊癒後,再定期用3M刺激自身抗體減少復發!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。