推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

祝大家新年快樂, 早日痊癒.

HAPPY NEW YEAR!!
祝大家早D好番,冇病冇痛

已經第四年同大家講新年快樂了, 希望下年我真係啦

引用:
原帖由 yeyesh 於 2009-12-31 23:36 發表
今日去左DR HO度做左一次冷凍,佢比左D藥膏我查,佢話可以照平時禁沖涼,請問各位師兄,果隻藥膏有咩用,係唔係查3個星期?佢上面只寫左1日1次
藥水好小有用, 冷凍啦, 如果開始時應該會成日翻發過3個月後會好d

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-1-2 02:50 發表

藥水好小有用, 冷凍啦, 如果開始時應該會成日翻發過3個月後會好d
我自己就唔識睇下,睇左好多舊POST話會有水泡,我自己又唔識分係細粒定水泡,我只知道有個位損得好勁,大果D係冇晒
係唔係一定要3個星期先可以再上去??
stanleysex兄,祀你2010一定可以搞得掂

回復 9847# 的帖子

放心啦.一定可以痊癒.但我快要去15/f...新一年沒有一個好開始.....

一定係最後一次

今日個冷凍位變左黑色 ,其實我想問我應唔應該整走D死皮先呢??

引用:
原帖由 yeyesh 於 2010-1-3 10:42 發表
今日個冷凍位變左黑色 ,其實我想問我應唔應該整走D死皮先呢??
唔好亂黎啦, 正常冷凍會有死皮既咩? 死皮應該係搽藥水, 不過最好唔好自己整走佢, 萬一損左會野開好勁, 依個一定既

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-1-4 01:34 發表

唔好亂黎啦, 正常冷凍會有死皮既咩? 死皮應該係搽藥水, 不過最好唔好自己整走佢, 萬一損左會野開好勁, 依個一定既
應該係凍死左既表皮組織, 今日洗完用紙巾一印一拉, 就有小小黑色既皮
果個位紅左, 不過冇損到, 立即查藥膏

引用:
原帖由 yeyesh 於 2010-1-4 02:58 發表

應該係凍死左既表皮組織, 今日洗完用紙巾一印一拉, 就有小小黑色既皮
果個位紅左, 不過冇損到, 立即查藥膏
你有冇check埋其他既STD?

有AR,係政府度CHECK左,
因為我對上係半年前出去玩,要有事一早應該有事

我新黎咖各位
我個case同yeyesh差唔多, 我係男, 上年十月時我發覺個patpat好似有啲一粒粒野, 因本身有內痔所以不以為意, 之後就發覺有一粒粒,本想去睇返個専科醫生點知就咁樣出事啦~~
我當日去左浸字既醫院到睇先去腸科(因為有內痔)之後佢就話依啲係wart喎send我去睇皮膚科,點知個皮膚科醫生話依d係椰仔所以唔關佢事~就send我去睇泌尿科﹐個醫生一睇就話好多喎睇黎要用外科手術先攪得掂﹐之後再send我去睇外科醫生。o固幾日俾佢地嚇到我好驚。
因為我得一個女友,再無同人肛交又無俾人玩patpat﹐對上一次去玩係09年2月既事。
之後個外科醫生話一定要做手術咖啦, 開我價七至八萬。

最後我去返自己個家庭醫生到睇佢轉介我去睇一個女皮膚科醫生,
佢幫我搽左兩次藥依家甩晒
但係近日自己摸到時都好似有一兩粒,我睇黎都係時候去覆診啦

到依家我都唔知自己係邊到o野返黎~~唉.................

好彩既係我已經check左無其他病包括愛滋同梅仔。o固幾日真係嚇到我死~~~

剩係十月攪依劑野我總共用左我六千幾,但係有4千俾間浸記醫院呃左

所以依家學會有咩事睇左自己個家庭醫生先~~~

仲有yeyesh 記得掂親個patpat都要洗手呀<--因為我依家好鬼死驚會唔會o野到前面呢~~~

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-1-7 17:54 發表
我新黎咖各位
我個case同yeyesh差唔多, 我係男, 上年十月時我發覺個patpat好似有啲一粒粒野, 因本身有內痔所以不以為意, 之後就發覺有一粒粒,本想去睇返個専科醫生點知就咁樣出事啦~~
我當日去左浸字既 ...
會唔會其實你之前都有你自己冇為意啊,,不過e生都講啦,, 花潛伏 1-8個月 ,, 耐d又唔奇,,

你gf有冇事呢咁?

你好就啦bigdog兄

我未放底到,好能驚有花
我下面又發炎啦,,流d黃黃綠綠野,,,,聽晚要去睇醫生,,成日都驚有花,,而家9個幾月就黎10個月

我都想有bb,,,,唉,,,星期一仲原本去做柏氏睇下有冇事要唔要做手術,,而家,,都唔知做唔做得柏氏,, 都幾驚要切子宮冇得生bb,有子宮cancer,,越唸越多,,煩到爆

neoguy5555, 好多師兄都話就算用套都唔可以保護其他地方...
你過左幾耐先再出AR?

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-7 23:01 發表
你好就啦bigdog兄

我未放底到,好能驚有花
我下面又發炎啦,,流d黃黃綠綠野,,,,聽晚要去睇醫生,,成日都驚有花,,而家9個幾月就黎10個月

我都想有bb,,,,唉,,,星期一仲原本去做柏氏睇下有冇事要唔要做手術,,而家,, ...
Candy 妹, 點解無端端又發炎 ?

candy:我依家都唔敢再同我女友做, 因為真係有少少驚~~

我係有同我女友講咖~~佢都好支持我~~

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-1-8 01:13 發表

Candy 妹, 點解無端端又發炎 ?
haha 原先我唸住send pm 俾阿bigdog兄傾,點知變左msg出黎,,, 算啦,,唔緊要,,

發炎,,唔知啊,,女士耐唔耐都會啦,,都係d咩鏈球菌,念珠個d啦,,因為個d STD我都CHECK過晒冇事啦,,,   所以應該就係女性問題啦,,

今日會去睇LOO我,,,,,   醫生都之前同我講過佢話有D人"反覆性發炎"竹難搞D,,,    GOD BLESS US~~~

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-1-8 09:46 發表
candy:我依家都唔敢再同我女友做, 因為真係有少少驚~~

我係有同我女友講咖~~佢都好支持我~~
你有冇叫你GF去CHECK過,有冇花出現啊???

我完全明白得到另一半既願諒真係好好好大既支持, 緊加係一個原動力令到自己知錯知衰唔會再去做呢D咁既事,,,去玩,,,,

放鬆啦,,, 其實連女友都冇離棄你,你真係要好好定珍惜佢,,, 病一定會醫得好既,你見呢到咁多次前既CHING都唔見左就知啦,,,係咪,,,,,

其實到返轉係你GF去玩,,你都未必會可好以好似佢咁,,,, 所以,,珍惜眼前人,,, <呢個都係我自己有事以後既一個睇法>

我女友應該無事呢~~佢有去睇過無野,另外就係我叫佢一發現有粒粒就要出聲~~

我知有女友係身邊而得佢既支持係好重要,但係今次除左體驗到要珍惜身邊既野外,另外就係學識唔好咁輕易信晒一個醫生,有能力既睇多一兩個去睇下可以點醫。

YEYESH: 我09年十月尾發生咁我就十一月頭到醫好左,依家10年1月好似有啲粒粒返發, 我睇黎都係時候要BOOK醫生睇呢

但係我想講多一樣野:我之前睇過啲醫生個個都當我係玩後門既人, 佢地十個有九個都認為係後面有一定係玩後門既人一啲都唔理病人既感受~~

ddddddddddddd

dddddddddddd

neoguy5555,
你會唔會捱過夜AR?
之前D POST話唔夠訓有機會反發

我有夜訓呢~~但係已經比起以前小左好多咖啦~~
而家生活真係大改變~~戒煙戒酒戒玩做運動仲要早訓~~

依家既生活真係健康好多呢~~

相關搜索目錄: 運動

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。