推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2010-1-11 10:11 發表
我有夜訓呢~~但係已經比起以前小左好多咖啦~~
而家生活真係大改變~~戒煙戒酒戒玩做運動仲要早訓~~

依家既生活真係健康好多呢~~
三個月反發吾奇,好正常!我都系10月開始醫!

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-11 14:42 發表

三個月反發吾奇,好正常!我都系10月開始醫!
Man 兄, 我今日第一次睇中醫, 個醫師70幾歲, 同佢話下面中皰, 今日飲左劑藥, 聽日飲多劑, 其實睇中醫要睇幾耐 ?

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-1-11 23:15 發表

Man 兄, 我今日第一次睇中醫, 個醫師70幾歲, 同佢話下面中皰, 今日飲左劑藥, 聽日飲多劑, 其實睇中醫要睇幾耐 ?
熊貓兄:
你個中醫貴不貴?
我d手腳好冰冷, 我都想去睇下,
調理下身体.

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-7 23:01 發表
你好就啦bigdog兄

我未放底到,好能驚有花
我下面又發炎啦,,流d黃黃綠綠野,,,,聽晚要去睇醫生,,成日都驚有花,,而家9個幾月就黎10個月

我都想有bb,,,,唉,,,星期一仲原本去做柏氏睇下有冇事要唔要做手術,,而家,, ...

流d黃黃綠綠野咁大獲...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-1-12 02:45 發表

最近應該冇野啦你?
係啦,,發炎,,應該唔會係個d STD,,因為都CHECK過晒又DOUBLECHECK過之前中過既淋,都冇事,,,,

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-12 10:51 發表

最近應該冇野啦你?
係啦,,發炎,,應該唔會係個d STD,,因為都CHECK過晒又DOUBLECHECK過之前中過既淋,都冇事,,,,
女人發開炎就成日發,比較難攪,不過發到黃黃綠綠那麼誇!
都系做男人幸福些!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-1-12 02:44 發表

熊貓兄:
你個中醫貴不貴?
我d手腳好冰冷, 我都想去睇下,
調理下身体.
試下現在冷凍天氣,食下羊肉!暖下身!
有人教泡手,泡腳,幫助血液X環!
中醫診金一般$30-50另加藥費!不過有些中醫一次開5日藥!我比較喜歡日日睇把下默像個隻!!

回復 9870# 的帖子

我既case係經老公 野到耶菜花+hpv 而加重有子宮病變
但老公就無野生出來, 睇左一位dr,講無野生就無得醫,耶菜花有d人係唔會發出來重要自然好反, 搞到我好鬼驚, 因為我都比佢搞到咁人件事, 佢無理由一d事都係架嗎
你地pm dr ho phone,address比我
我想叫老公睇多過dr安心d
唔該哂

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-1-12 11:18 發表
但老公就無野生出來, 睇左一位dr,講無野生就無得醫,耶菜花有d人係唔會發出來重要自然好反, 搞到我好鬼驚, 因為我都比佢搞到咁人件事, 佢無理由一d事都係架嗎
你 ...
話睇頭十頁!.............

回復 9878# 的帖子

man002

唔該哂

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-1-12 11:18 發表
你 ...
我自己理解,可以有病毒系身,但無發出來系可以,因每人體質和對抗病毒吾同!
但無出來是等於無機會傳染就系一個問號?祇系話生出來傳染性高!
其實我覺得要醫生好細心觀察,因為可以好細細粒都得!好癮藏性!
所以話這病危險!

同hpv好多種,祇系某些種系出花!

以上吾知有無錯,有錯請告知!

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-12 04:14 發表

我自己理解,可以有病毒系身,但無發出來系可以,因每人體質和對抗病毒吾同!
但無出來是等於無機會傳染就系一個問號?祇系話生出來傳染性高!
其實我覺得要醫生好細心觀察,因為可以好細細粒都得!好癮藏性! ...
係囉, 我之前都問過兩個醫生, 正常表面無接觸到發出黎既係唔會有過喎, 你帶你老公去check真d好, 會唔會好似我咁係睇唔到既地方, 如尿道或肛門佢已經發左佢唔知.

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-12 02:51 發表

最近應該冇野啦你?
Candy加油啦, 一定無事架, 我陪你同撐你啊

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-1-11 18:45 發表

老友你而家點呀, 應該過翻正常生活啦, 你同期既都唔見哂啦, 你都應該好翻哂, 我過幾日去check多次dr ho, 我而家唔敢肯定ok未

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-1-12 12:27 發表

老友你而家點呀, 應該過翻正常生活啦, 你同期既都唔見哂啦, 你都應該好翻哂, 我過幾日去check多次dr ho, 我而家唔敢肯定ok未
其實自己系幾難CHECK,皮脂,毛囊,都好像差不多!有時就系要點下腊測驗下先知!

回復 9880# 的帖子

man002 ,stanleysex
我中左2隻hpv 一隻另到我生了花, 另一隻重要係高危 另到我有病變
所以好肯定老都一定有呢2隻hpv
你地都講得arm 可能佢生左係一d睇唔到既地方 or 要好細心睇先睇到

你地係咪睇dr ho 15/f 我怕去錯

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-1-12 13:02 發表
man002 ,stanleysex
我中左2隻hpv 一隻另到我生了花, 另一隻重要係高危 另到我有病變
所以好肯定老都一定有呢2隻hpv
你地都講得arm 可能佢生左係一d睇唔到既地方 or 要好細心睇先睇到

你地係咪睇dr ho 15/f 我 ...
用多四佰睇多個買個安心都吾算貴…

記得先剪短陰毛先,自己CHECK 1次,有些懷疑點,就等醫生CHECK完全部先,然後再問你懷疑的部份!
好多醫生都幾求期!

man002
記得先剪短陰毛先??
個d位都會生? 不是只會生係陰徑 or pat pat?

希望老公肯去睇多次, 等我買多個安心

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-12 10:51 發表

最近應該冇野啦你?
Candy 妹, 妳無晒事就好, 我地果啲真係煩啲, 我係個袋袋位都成日有輕微返發, 煩死

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-1-12 14:01 發表
man002
記得先剪短陰毛先??
個d位都會生? 不是只會生係陰徑 or pat pat?

希望老公肯去睇多次, 等我買多個安心
正常系陰徑,不過陰毛那麼多那麼長,鬼有醫生慢慢細心拔開草慢慢睇!??
醫生無心拿開,左住麻煩,佢由點會細心慢慢CHECK...自己CHECK都左住睇!(如果少毛,光雞另計!)

回復 9889# 的帖子

man002

明白了

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-1-12 15:33 發表
man002

明白了
多口問句,你用幾多時間先原諒你老公?

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-1-12 15:33 發表
man002

明白了
因為版規嚴密廣告

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-12 15:36 發表

多口問句,你用幾多時間先原諒你老公?
我未願諒佢
我只想佢check清楚 有得醫就陣早醫
唔好以為未發出來 就當無事
而加我有事 我都唔想多個出事

你呢? 你太太原諒了你啦?

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-1-12 16:14 發表

我未願諒佢
我只想佢check清楚 有得醫就陣早醫
唔好以為未發出來 就當無事
而加我有事 我都唔想多個出事

你呢? 你太太原諒了你啦?
哦!
我未婚,所以無勿這個問題!因為之前手腳受傷無SEX好久!

其實花有時都要等時間過,有時懷疑都要等花大先可以決定系吾系!因為都幾難分!(自己覺得)
醫生就話有殺錯無放過的心態醫病!先去掉!
我自覺就算去掉反發,當出現覺得系先睇,因為都要長時間康復期!又不會像內科有危險性!
不過女人就比較男人麻煩復雜和危險,易變種,子宮問題等!

你停性,無大家互相傳染就OK!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。