推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

man002
是 女人耶真係好大件事
有機會變子宮脛癌 條命仔都比埋d男人
佢地就玩得開心

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-12 10:51 發表

最近應該冇野啦你?
係啦,,發炎,,應該唔會係個d STD,,因為都CHECK過晒又DOUBLECHECK過之前中過既淋,都冇事,,,,
引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-1-12 12:27 發表

老友你而家點呀, 應該過翻正常生活啦, 你同期既都唔見哂啦, 你都應該好翻哂, 我過幾日去check多次dr ho, 我而家唔敢肯定ok未
應該無事, 不知係不係天氣乾燥+用熱水沖涼.
大脾同條J d皮膚有d痕.
都未有時間上15/F.
等月尾屋企搞捚"白事"先上去.

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-12 11:13 發表

試下現在冷凍天氣,食下羊肉!暖下身!
有人教泡手,泡腳,幫助血液X環!
中醫診金一般$30-50另加藥費!不過有些中醫一次開5日藥!我比較喜歡日日睇把下默像個隻!!
lee排尾企打得邊爐同食得羊肉多.
爛嘴(生唇倉)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-1-12 18:54 發表

爛嘴(生唇倉)
食羊肉有羅白,馬蹄,豆腐,平衡返就好些!
我一連食三日,都要停下手!

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-12 05:40 發表

用多四佰睇多個買個安心都吾算貴…

記得先剪短陰毛先,自己CHECK 1次,有些懷疑點,就等醫生CHECK完全部先,然後再問你懷疑的部份!
好多醫生都幾求期!
係呀, 所以點解我去睇DR HO就係之前睇過第二D真係你話比佢知咪咁, 唔會幫你再去DOUBLE CHECK, 何況肛門, 而用藥又一樣, 所以咪睇死一個好既咪算囉, 依D都係皮膚病睇一個固定好既就無問題啦, 第二D大病就唔同.

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-1-12 05:02 發表
man002 ,stanleysex
我中左2隻hpv 一隻另到我生了花, 另一隻重要係高危 另到我有病變
所以好肯定老都一定有呢2隻hpv
你地都講得arm 可能佢生左係一d睇唔到既地方 or 要好細心睇先睇到

你地係咪睇dr ho 15/f 我 ...
YES, 無錯

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-1-11 23:15 發表

Man 兄, 我今日第一次睇中醫, 個醫師70幾歲, 同佢話下面中皰, 今日飲左劑藥, 聽日飲多劑, 其實睇中醫要睇幾耐 ?
我個次連續食一個月, 是中醫叫的

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-12 10:51 發表

最近應該冇野啦你?
係啦,,發炎,,應該唔會係個d STD,,因為都CHECK過晒又DOUBLECHECK過之前中過既淋,都冇事,,,,
你唔係驗過哂, 又過了空窗期, 點解重有事??

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-1-12 23:53 發表

YES, 無錯
Stanley兄, 祝身體早日康復!!!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-1-12 18:54 發表

爛嘴(生唇倉)
只係唇倉咋!!!
保重

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-1-12 14:01 發表
man002
記得先剪短陰毛先??
個d位都會生? 不是只會生係陰徑 or pat pat?

希望老公肯去睇多次, 等我買多個安心
錯在佢先,佢都冇理由會唔肯去睇啊嗎? 佢知唔知衰而家?
子宮病變我都有,,我都係受hpv影響,但so far 冇見有出花,,,(我同我先都冇)可能我感染既係高危hpv既病毒
咁你而家子宮病變係去到邊一級? 我就係有異變叫我3-6個月後再去check多次,,再有問題就要入院做內窺鏡+LEEP

我就係害人個個,,你就係受害個個,,(真係後悔不己) ,, 成日都會不停自責自己痴左邊條線!!!

引用:
原帖由 95555052 於 2010-1-13 01:06 發表

我個次連續食一個月, 是中醫叫的
同一濟藥方吃一個月?
藥方是解毒?還是補身調理身體?
食一個月,有勿感覺改變?

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-1-12 14:11 發表

Candy 妹, 妳無晒事就好, 我地果啲真係煩啲, 我係個袋袋位都成日有輕微返發, 煩死
係,,,手尾好長有疱真係,,唔知佢幾時又返黎搵自己,,, 個心會好難受!
但唔中都中左,唯有自己生活健康D~ 希望個天俾下機會自己,,,少D發!!!

即係我有子宮細胞病變一樣! 都唔知幾時D HPV又去打我個子宮,,,, 唉

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-12 11:07 發表

女人發開炎就成日發,比較難攪,不過發到黃黃綠綠那麼誇!
都系做男人幸福些!
前個星期係醫生到拎左D分泌去CHECK,,係D 念珠菌+細菌,又要塞藥又要食藥 而家~
做女人都幾麻煩~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-1-12 18:52 發表

應該無事, 不知係不係天氣乾燥+用熱水沖涼.
大脾同條J d皮膚有d痕.
都未有時間上15/F.
等月尾屋企搞捚"白事"先上去.
節衰!!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-13 09:50 發表

子宮病變我都有,,我都係受hpv影響,但so far 冇見有出花,,,(我同我先都冇)可能我感染既係高危hpv既病毒
咁你而家子宮病變係去到邊一級? 我就係有異變叫我 ...
如果人人做事都這麼有理性,就無人吵架,無人做錯事!
好多時好多野都無理由…

引用:
原帖由 95555052 於 2010-1-13 01:07 發表

你唔係驗過哂, 又過了空窗期, 點解重有事??
冇啊,,心理病,,,, 我都話遲下可能要睇埋心理病 (我老公成日都咁講)

咩都驚一餐,,但係自從去完玩真係覺得自己成個身好多毒,,,唉,,,

加上子宮有事都有排煩

引用:
原帖由 man002 於 2010-1-13 09:56 發表

如果人人做事都這麼有理性,就無人吵架,無人做錯事!
好多時好多野都無理由…
咁又係,,IF係咁理性就唔會發生呢D 事出黎
好多人,,都唔覺自己有問題,仲會張個責任推卸埋係人地到!

係咖好多人都會射波~俾心機呀candy勇敢面對

我依家都睇開左好多,正面啲諗野就得咖啦~~

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-1-13 09:50 發表

叫佢去睇多次問多個DR意見 佢初頭唔肯 講講下話我自己去唔洗我一齊
都唔知諗咩重唔知驚唔怕死,  定重要野門住我呢?

你要做左先知CIN I, II, III架 你CHECK左未

引用:

如果你係感染高危hpv病毒
你要先做內窺鏡先知CIN邊一型 如果係II / III 要做LEEP搵左D壞細胞出來
你問清楚好呵

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-1-13 12:49 發表

叫佢去睇多次問多個DR意見 佢初頭唔肯 講講下話我自己去唔洗我一齊
都唔知諗咩重唔知驚唔怕死,  定重要野門住我呢?

你要做左先知CIN I, II, III架 你CHECK左未
你有冇去check埋其他既性病? 咁你真係要同你先生好好溝通下,點解佢會咁,,衰左都仲唔面對!

我上次個report係有異常未係去到CIN 1 , 所以要隔3-6個月做多次柏氏,,我會下星期初去做,,,, IF 係再有問題咪入廠照 同睇下要唔要做LEEP LOO,, 我都問左2個醫生架啦,,所以大約都知程序係點做,, 多謝你提點啊!

咁你而家D花,,, 係咪冷凍晒? 你係生係外陰?

上星期驗左血..今日出報告
冇Aids,冇梅,冇疱疹二型,冇乙型肝炎
總算可以暫時放心一下
而家努力醫緊前列腺炎

引用:
原帖由 killer_law 於 2010-1-13 21:33 發表
上星期驗左血..今日出報告
冇Aids,冇梅,冇疱疹二型,冇乙型肝炎
總算可以暫時放心一下
而家努力醫緊前列腺炎
醫生話你要食幾多個月藥醫緊前列腺炎?八月到現在差不多五個月…

回復 9918# 的帖子

佢都唔知
因為前列腺好好好好難會好,可以話唔會好
所以.....我可能咁就一世

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。