推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

四大名捕討論區

引用:
原帖由 小小力 於 2006-9-12 22:46 發表
唐十五已經短時間兩度使出十成功力,最後都應該係輸比自己...
連從未當過係對手的無情都咁講...到現在仲未「知錯」...如果唔係後面寫仲係「頭盤」,我可以肯定唐十五一定係戀姊情結呢...
而如果真係「頭盤」,可能係「三盤兩勝」吧...如係的話我想今盤唐十五輸的成數極高...下盤大概係出「後著」勝回一盤(「正道」誰祭旗呢?)...最後...唔記得那期後面寫要唐十五敗「談何容易」,大概解「正道」慘勝吧,咁唐十五下場會唔會出了「八倍界王拳」後經脈盡碎再被唐刃(假設他「奸」先.)來招雙風貫耳打至痴痴呆呆呢?

殷乘風呢個角色都差唔多要死........

蘇夢枕咁屎架

引用:
原帖由 劍守 於 2006-9-13 11:34 AM 發表
殷乘風呢個角色都差唔多要死........
我估都係!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

今期,蘇夢枕仲有戰鬥力,不過重傷後戰唐十五...
兇多吉少!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

鐵手四拳打同一個位破唐不甩渾沌天衣...
好似化學左D !! 唐不甩又會唔知自己弱點?
仲要被人四拳打肚破天衣...
佢真係以為刀槍不入,無懈可擊...於是將自己變成沙包...任打!?

唐刃對唐不阿,唐不阿因為盲左隻眼,影響左反應,稍稍下風!!
我估唐不阿今戰會死...!

引用:
原帖由 小小力 於 2006-9-20 09:12 發表
鐵手四拳打同一個位破唐不甩渾沌天衣...
好似化學左D !! 唐不甩又會唔知自己弱點?
仲要被人四拳打肚破天衣...
佢真係以為刀槍不入,無懈可擊...於是將自己變成沙包...任打!?
咪就係囉...有無兒嬉D 呀...俾人響同一位置打幾拳就散開

今期,唐不阿功力再有突破!!
越灰心越失望功力就越高!!
閉起眼睛都擊倒唐刃......勁!!

但既然灰心失望,..又點會有心機同鬥志去打呢??
係唔係有點自相矛盾呢??

睇黎唐刃下期會出絕招!!

豔兒好似失左憶....

殷乘風條布都被唐霹靂燒埋...兇多吉少!!
冷血會唔會及時而出呢??

同大家打個招呼∼∼∼新人一名
得之我幸,失之我命。

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-20 02:43 PM 發表

咪就係囉...有無兒嬉D 呀...俾人響同一位置打幾拳就散開
少少兒嬉就一定有,不過書中自我解畫:有個打鐵原理,鐵手就係用上所以打勝。

這次不過係表示鐵手係好有腦既打手,實力都不次於三個分XX主。

西鎮一戰一定唔會咁快叫重心人物玩完,又有等追故仔。
得之我幸,失之我命。

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-28 02:56 AM 發表
看來唐刃不施展真功夫是必敗無疑,唐刃又是為什麼要隱藏實力呢?
在唐門總壇一戰中,唐刃心想一句:怕有殺身之禍!

應該心中有鬼啦
得之我幸,失之我命。

引用:
原帖由 小小力 於 2006-9-27 09:12 AM 發表
今期,唐不阿功力再有突破!!
越灰心越失望功力就越高!!
閉起眼睛都擊倒唐刃......勁!!

但既然灰心失望,..又點會有心機同鬥志去打呢??
係唔係有點自相矛盾呢??

睇黎唐刃下期會出絕招!!
如果有唐刃絕招,可能會講出其實秘密,真係做25?
得之我幸,失之我命。

引用:
原帖由 酒徒 於 2006-9-29 02:04 AM 發表

在唐門總壇一戰中,唐刃心想一句:怕有殺身之禍!

應該心中有鬼啦
都應該係喇!!

引用:
原帖由 酒徒 於 2006-9-29 02:07 AM 發表

如果有唐刃絕招,可能會講出其實秘密,真係做25?
但已經安排唐刃跌入屋,咁冇人見又未必講喎!!

引用:
原帖由 小小力 於 2006-9-29 01:56 PM 發表

但已經安排唐刃跌入屋,咁冇人見又未必講喎!!
就係入左屋先講!可能會咁:

刃:不阿,講個秘密你知,其實......
不阿:竟然如此!咁你?
刃:咁咩呀!知道秘密只有死∼∼

(之後又打過∼∼∼)
得之我幸,失之我命。

可能唐刃是唐十五其中一個死敵的後人。。。。

一直隱藏身份就是等機會報仇同避免殺身之禍。。。

引用:
原帖由 酒徒 於 2006-9-29 03:11 PM 發表

就係入左屋先講!可能會咁:

刃:不阿,講個秘密你知,其實......
不阿:竟然如此!咁你?
刃:咁咩呀!知道秘密只有死∼∼

(之後又打過∼∼∼)
咁o米即係冇講到囉!!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-9-29 07:54 PM 發表
可能唐刃是唐十五其中一個死敵的後人。。。。

一直隱藏身份就是等機會報仇同避免殺身之禍。。。
又係報仇??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。